Ezek azok a filmek amikről már nagyon sok jó véleményt olvastam, de nem láttam:
Gyerünk fiúk-lányok. Írjatok minél több filmet, hogy legyen idő még karácsonyig beszerezni őket!
0
2005. november 10., csütörtök 12:40
273
A reszkessetek betörőkön kívül az ALUDJ CSAK ÉN ÁLMODOM és az IGAZÁBÓL SZERELEM!!! :))))
De szeretem a Chavy Chase-es Karácsonyi Vakációt is :-)
0
2005. november 10., csütörtök 12:24
385
Karácsonyi filmek közül nekem a Hull a pelyhes az abszolút kedvencem. Minden évben meg tudom nézni legalább egyszer a gyerekeimmel és ugyanolyan jól szórakozom rajta, mint amikor először láttam. Nagy kár, hogy DVD-n csak feliratos verzióban kapható, mert egyrészt zseniális a szinkronja, másrészt a gyerekek így nem tudják élvezni. Úgyhogy marad a VHS és a remény, hogy egyszer szinkronos DVD-n is kijön...
0
2005. november 10., csütörtök 11:24
16458
nagyon jó ötlet ez a topik.
nos, Karácsonyi filmek:
Reszkessetek betörők: a kereskedelmi tévéknek hála, minden Karácsonykor végigalud... izé, végigizgulhatjuk a kis Kevin elveszésének, és a két galád betörő bénázásának történetét... :)
Grincs: nagyon aranyos film, a vége különösen tetszik.
Fehér Karácsony: erre nem nagyon emlékszem, nagyon régen láttam. Viszont kedvezményesen rendelhető, és a betétdalt is rengetegen ismerik és szeretik.
Tapló Télapó: a filmet még nem láttam, de szerintem jó poén lehet.
Igazából szerintem Karácsonykor bármilyen nem erőszakos filmet meg lehet nézni.
0
2005. november 10., csütörtök 11:18
4379
A világ legjobb karácsonyi filmje, nekem, a Dickens Karácsonyi énekéből készült francia tévéfilm. Sőt, ez a 10 kedvenc filmembe is bőven belefér. A magyar tv leadta vagy 3szor, de legutóbb vagy 10 éve. Hálistennek megvan videón, valami ősi Phillips kazettán. Ha még egyszer leadják, aki tudja nézze meg, zseniális, lélekemelő! /Bár az eredeti mű is az. Megvan vagy 5-féle fordításban a könyvtáramban./
http://us.imdb.com/title/tt0228137/
0
2005. november 10., csütörtök 11:04
2062
Nem tudom, hogy régebben volt e már ilyen című téma. Nincs türelmem visszakeresni. Igazából lassan aktuális lesz az ünnepek miatt. Szeretném, ha mindenki leírná pár mondatban, hogy melyik karácsonyi filmek szerinte a legjobbak és miért. Ez talán segítség egymásnak abban, ha esetleg egy kettő elkerűlte a figyelmünket, akkor ezt bepótolhatnánk.