Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2019. október 15., kedd 22:58
Nem
0
2019. október 15., kedd 18:31
Abszolút. Már nem egyszer csináltam ilyent. Maximum, ha annyira borzasztó a film, menet közben feladom.
0
2019. október 15., kedd 13:29
Ok, akkor leírom, hogy NEM :)
0
2019. október 15., kedd 13:11
Bár igazából ha valamilyen "kedvenc" szerepel a stáblistán, akkor az onnantól kezdve már érdekel. :)
Ugyanakkor az "érdekel" még nem jelent automatikusan megtekintést is. Sok kedvencem sok filmjével vagyok úgy, hogy "ej, ráérünk arra még".
most posts by TM
0
2019. október 15., kedd 13:07
Persze. Ahogy megnéznék olyat is, amit a kedvenc rendezőm, készített, vagy amiben a kedvenc színészem játszik. A gond inkább ott van, ha semmilyen hasonló motiváció nem generálódik a film megtekintéséhez, akkor nagy eséllyel kimarad.
most posts by TM
0
2019. október 15., kedd 12:45
De a kérdésre pont nem válaszoltál. :)
0
2019. október 15., kedd 12:06
Nekem a film és a zene szinte majdhogy nem elválaszthatatlan egymástól, ezért is nem nagyon szeretek olyan zenét hallgatni, amihez nem láttam vagy nem tetszett a film... Mondjuk kedvenc zeneszerzőm sincs, senkinek a személye nem garancia a jó zenére....
0
2019. október 15., kedd 11:56
Felmerült már benne ilyen opció. Viszont a többi alkotó kritériuma fontosabb számomra. Viszont, ha tudom, hogy nagyon jó a film zenéje és nem csak a főtémát ismételgetik a képek alatt, akkor simán beülök másodjára a filmre a zene miatt. Elsőre viszont nem.
0
2019. október 15., kedd 11:51
Én biztosan nem. Nálam a rendező, a szereplők és a történet a kritérium.
0
2019. október 15., kedd 11:41
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, kicsit off topic: Ti megnéznétek egy olyan filmet ami alapvetően nem érdekel, csak azért mert a kedvenc zeneszerzőtök írta hozzá a zenét?
0
2019. október 5., szombat 22:27
Sose fogott meg valahogy a hangzásvilága pedig többször nekiestem... Jön egy Minority Report dupla CD is október 17-én 😃😃
0
2019. szeptember 18., szerda 19:38
Egy csak egy legény van talpon a vidéken... :-D    Grat a beszerzésekhez! The Untouchables jó lehet, bár még a filmet sem láttam...

Én meg csak most jutottam odáig is, hogy meghallgassam a Tintin-t.... Williams lehet ma sokaknak "ciki" már, számomra meg maga a csoda.... Ez a fajta részletesség és kidolgozottság, mélység, stb... nah ez amit a régieknél megtalálni, ma meg már ódivatú.
0
2019. szeptember 17., kedd 17:52
Még az is eljöhet :D
0
2019. szeptember 17., kedd 17:27
Ugyan már!
Ki adna százezret egy CD-ért? :D
most posts by TM
0
2019. szeptember 17., kedd 15:03
Remek választás! Nekem ugyan csak az eredeti, rövidebb változat van meg, de az nagyon jó. (Akárcsak a film.)

0
2019. szeptember 17., kedd 12:05
Az év talán eddigi legnagyobb vétele:

0
2019. szeptember 14., szombat 1:24
Mai szösszenet:

A sorozathoz nem volt még szerencsém csak a zene fogott meg :D
0
2019. szeptember 5., csütörtök 17:47
Néha én is ezt érzem :-D
0
2019. szeptember 5., csütörtök 13:07
Rossz helyen dolgozol :)
0
2019. szeptember 4., szerda 22:52
Aki csak állandóan kap... :-) No meg aki munka közben hallgatja a zenét....

Én még a múltkori két lemezemből is csak a Hateful Eight-et tudtam meghallgatni...

Grat a beszerzésekhez
0
2019. szeptember 4., szerda 0:30
"Az ismeretlenebb cuccok inkább akciósan, teli áron nem nagyon merek zsákbamacskát venni." -Én is ugyanígy vagyok a dvd-filmek vásárlásával kapcsolatban.

0
2019. szeptember 3., kedd 22:21
Nem is tudtam, hogy a Judgment Night zenéjét Alan Silvestri készítette. :O

Jó kis film, még talán a TV-ben láttam (nem is emlékszem már melyik adón, olyan régen), Emilio Estevez talán egyik legjobb mozija.
0
2019. szeptember 3., kedd 17:07
Pár zsákbamacskával már én is megjártam... Engem elsősorban a zeneszerző neve vonz be, itt olyan is szóba jöhet, hogy csak netes belehallgatás alapján veszem meg a lemezt, ha a részletek elnyerik tetszésemet, a filmet nem muszáj ismernem vagy látnom hozzá. Ha láttam a filmet, és tetszett a zene, az is jó vásárlás indukáló. Néha ajánlásokra is hallgatok, ha épp egyetlen zenét sem ismerek az adott zeneszerzőtől, és egy filmet sem láttam a munkásságával. A kiadás milyensége (limitált, díszdobozos, stb.) engem különösebben nem érdekel, csak a zene legyen jó.
0
2019. szeptember 3., kedd 14:58
Ezeket kaptam, azokat nem tudom megválogatni :D Mostanában amúgy se nagyon veszek mást csak limitált CD-ket. Azokból próbálok olyanokat, ahol láttam a filmet/tervezem megnézni és jó a zene. Néha be-becsusszan egy olyan mint a Feud, ahol bár hallottam a sorozatról, sose foglalkoztam vele, meg a zenével se, aztán leakciózták, belehallgattam és dobtam egy hátast :D Azóta a sorozat fele is lement már, nagyon jó az is... Összefoglalva nagyjából bármi jöhet :D Az ismeretlenebb cuccok inkább akciósan, teli áron nem nagyon merek zsákbamacskát venni.
0
2019. szeptember 3., kedd 14:24
Egyiket sem ismerem. Mi alapján vásárolsz leginkább? Zeneszerző, a film vagy a zene előzetes ismerete, esetleg limitált kiadványok gyűjtése?
0