Keresés

A te filmzene gyűjteményed

2019. április 2., kedd 13:46
Az is valami.... :D :D Jól van jó kis zenék hallgasd őket egészséggel :)
0
2019. április 2., kedd 12:45
Nah baszki, "első" CD beszerzésem oszt ezt is elbasztam :-D

Last of the Mohicans dupla lemezes... vinyl :-D
0
2019. április 2., kedd 12:22
Ne már, a Robin Hoodból van szenzációs dupla... Igaz 30 dollár :D :D
0
2019. április 2., kedd 10:40
És akkor lőn CD is.... :-D

0
2019. március 26., kedd 7:15
Nem tudom, hogy reneszánszát éli-e Horner, vagy csak simán most adják ki hanglemezen sok művét először mert a vinyl viszont reneszánszát éli.... Music on Vinyl kiadótól jön nemsoká Deep Impact is, meg előtte ugye kiadták Titanic filmzenéket is...
0
2019. március 26., kedd 7:12
Hm.... Ez annyira egyszerűen hangzik, hogy még működhetne is :-D
0
2019. március 25., hétfő 21:03
A Godzilla zenéje számomra nem maradt úgy meg, de a Zorrót nemrég láttam és valami eszméletlen ütős egy score. Horner talán egyik legjobbja és talán leginkább egyedibb műve.

A vinyl miatt éli a reneszánszát? Pár éve láttam, hogy a Dredd zenéje is kijött vinylen.
0
2019. március 25., hétfő 17:40
Engedd akkor el a CD-t, ha otthon vinylt hallgatsz akkor minden másra jó a letöltött zene :)
0
2019. március 25., hétfő 16:02
haha :-D

1-2 éve pont kiesett a filmzene az életemből... Most igyekszem pótolni, meg közben varázslom az online-t offline-á :-D

Godzilla spec nekem tetszik, pont a sötétsége és agresszivitása miatt.... Zorro meg igazi tisztelgés a régi Hollywood előtt, s mára így 2019-ben maga is régimódivá vált, de éppen ebben rejlik romantikája és varázsa.

Gyönyörűek a lemezek is, illetve ezek a hatalmas artwork-ök is megdobják az élményt. Persze megy a hezitálás továbbra is, hogy CD vagy vinyl :-D Legközelebb szerintem amit beszerzek az amúgy is olyan ami nincs vinyl-en, így akkor CD-s vágyamat is kielégítem kicsit.
0
2019. március 25., hétfő 15:16
Miért nem 1-2 éve voltál ilyen aktív, én most kezdek leállni :D A Zorro jófajta, a másik megvolt nekem is de mivel túl sötét volt a zene elengedtem... :D
0
2019. március 25., hétfő 15:01
Újdonságok :-)
0
2019. március 4., hétfő 17:27
Akkor vegyél vinyl-t ;-D
0
2019. március 4., hétfő 13:57
Meg kell fizetni a minőséget :)
0
2019. március 4., hétfő 12:51
Néztem :-)
CD ami hanglemez árban van :-D
0
2019. március 4., hétfő 12:50
Valahogy picture disc-ek engem még nem ejtettek szerelembe :-S,de ízlések és pofonok.. :-)

Van pár lemezem ami színek keveréke, de néhol azért hallani minden körnél a két réteg közti átmenetet... Legjobb sima fekete vinyl, vagy a sima egyszínű szerintem...
0
2019. március 4., hétfő 12:34
Draculából ezt ajánlom :D

https://lalalandrecords.com/bram-stokers-dracula-limited-edition-3-cd-set/
0
2019. március 4., hétfő 12:28
Köszönöm szépen! Ez is szerelem volt első látásra. :)
0
2019. március 4., hétfő 11:39
Igen, kb 5-10 font között mozog sok CD, új áron.... Viszont tegnap keresgettem Randy Edelman/Dragonheart CD-t... esélytelen újat találni... The Last mohican abból elvileg lehet kapni még újat, de pl Dracula (Wojciech Kilar), megint esélytelen..
0
2019. március 4., hétfő 11:21
Gratulálok hozzá!
A lemezen lévő Hooked on a feeling, és -főleg- a Spirit in the sky jó kis (régi) dalok, melyeket amúgy igen sokszor felhasználtak már "aláfestésnek" különböző műfajú filmekben, az akciótól a drámáig.
0
2019. március 4., hétfő 11:07
Szerintem elég sok filmzene olcsó pl. Amazonról, úgyhogy a duplázás nem mindig nagy kiadás... :)
0
2019. március 4., hétfő 11:06
Hirtelen azt hittem valami olcsósított kiszerelésű CD :D :D
0
2019. március 4., hétfő 10:56
Ma jött:

0
2019. március 2., szombat 23:28
a többi rész még under construction :-D

Következő shopping az szerintem CD lesz... Van jópár filmzene ami CD-n elérhetőbb, mint vinyl-en, szóval azokból szemezgetek majd legközelebb.

Továbbra is van bennem még hezitális, hogy ami mindkét formátumban elérhető új változatban, hogy abból mit vegyek...  CD praktikussága elég erős érv, minden másban meg inkább vinyl. Más.... Most Star Wars EP1-3-at hallgattam eddig meg dobozból és az olyan klasszikusok mint pl Duel of Fates, amit eddig CD-ről hallgattam, teljesen más élményt ad. A CD ridegebb, "élesebb", de emiatt mesterkéltebb is... A vinyl esetében meg úgy érzem, hogy a kórus itt üvőlt mellettem. Élőbb és természetesebb szerintem, olyan mint egy koncert kb....
0
2019. március 2., szombat 21:26
Most gugliztam rá, a lejátszóra ára lapján elégedett is lehetsz :D Nem vagyok egy nagy LP lejátszó guru, gondoltam a hifi többi elemét megvizslatom, de akkor majd máskor :D :D
0
2019. március 1., péntek 16:54
Köszi mindenkinek! :-)

purple: egyelőre nem túl ideális, még phono-val rendelkező házimozierősítőmön keresztül hallgatom, szeretnék viszont dedikált sztereó rendszert. Lejátszóval viszont már elégedett vagyok, ez egy sony ps-hx500-as.
0