Funtom, elárulnád, hogy milyen rendszeren hallgatod a vinyleket?
0
2019. március 1., péntek 14:34
1303
Az a Batman kép de szép! Este megint nézhetem a Batman visszatér-t! :)
0
2019. március 1., péntek 11:27
2001
Gratulálok! Nagyon jól néznek ki.
0
2019. március 1., péntek 11:20
6056
Végre valaki pörgeti a fórumot :) Gyönyörűek, gratulálok hozzá!
0
2019. március 1., péntek 11:14
1394
A vinyl vs CD kérdés megint ebbe az irányba dőlt...
0
2019. február 26., kedd 9:53
1394
Lásd 2121-es hsz-em :-)
Ideje szemezgettem vele, akkor még amazonon is volt... Aztán nemrég amikor néztem már eltünt és csak másodkézből volt elérhető. Amikor megnéztem a bontatlan csomagolású változatok árát amazonon, ebayen, discogs-on és találtam egy megbízható ebay eladót akkor úgy voltam nem kellene halogatni mert csak drágább lesz :-S
Tisztes kiadás, alig várom, hogy végig tudjam hallgatni.
Ami miatt kritika érte kiadást neten az az, hogy borítók matt felületűek, és EP1-3 borítója CD borító alapján lett reprodukálva és ennek a minőségét kérdőjelezik meg.... Én nem találok benne kivetnivalót, de hát ízlések és pofonok :-)
Mivel SW-ből összesen az EP1 cd kiadása, és az EP4 1977-es vinyl-je van meg, így be akartam szerezni a teljes gyűjteményt és most így a vinyl mellett döntöttem. Nem sok érte a 87 ezer, filmenként kb 14500ft. Használtban Mint condition-t ennyiért egyik lemezből sem találni ebayen pl... 20-30 ezer kb... Így meg szép új kiadásban, 180 gram-os vinylre nyomva ott a polcon :-) De lehet egy CD változat se ártana :-D
Régen egyszer elvittem átmosatni a lemezeket és rengeteget jelentett. Most az újonnan beszerzett lemezeket gondolkozom elvinni átmosatni, mert elég sokat tud javítani hangon, hogy a gyártás közben keletkező dolgokat lemossák.
0
2019. február 25., hétfő 23:30
2001
Ez bizony relatíve tényleg jó árnak tűnik a többi Ebay-es lehetőséghez képest. Miért bánnád meg? Ezek bakelitek amik manapság nagyobb értéknek számítanak mint egy mezei CD. Teljesen más érzés kézbe venni őket mint egy kis ezüst színű korongot.
0
2019. február 25., hétfő 23:15
2693
87k?! És most nézem hogy vinyl, ergo le se tudnám játszani. Hihetetlen amúgy hogy hódít mostanság ez a formátum. CD-n is ilyen drága, valamint ezen minden zene rajta van?
0
2019. február 25., hétfő 21:10
1394
Köszi :-)
Ebay, UK, bontatlan csomagolás... 87k volt szállítással, szóval elnézve az árakat még olcsón megúsztam :-D
Nagyon szép kiadás, remélem nem bánom meg hogy nem CD változatot választottam :-D
0
2019. február 25., hétfő 20:46
2001
Gratulálok hozzá! :) Honnan és mennyiért sikerült megszerezned?
0
2019. február 25., hétfő 19:03
1394
Mai jövevény :-)
0
2019. február 22., péntek 21:03
1185
A Tadlow-féle új felvétel biztos, hogy jobban szól, már csak azért is, mert az új, ez pedig korabeli felvétel, de valahogy nekem ez nőtt a szívemhez: maga Rózsa vezényli, és elég bőséges a zenei anyag. Ha tudod, keresd a hosszúkás digipackot! Elhelyezni ugyan nem egyszerű a polcon, de nagyon szép a kiadvány, benne a vaskos füzettel.
0
2019. február 22., péntek 19:18
1394
Igen, erre gondoltam! Nah ezzel szemezek, hogy ez hátha jó minőség/változat stb
Az a DVD díszkiadásához volt anno. Van belőle sima dupla is, normál tokban és Sony vagy ilyesmi a kiadó, párezer forint amazonon az ára..
0
2019. február 22., péntek 12:44
1394
:-D
Volt korábban Ben-Hurnak két lemezes, ilyen álló digipack jellegű csomagolásban is kiadása, valamilyen módon be kellene szerezni... Vinyl-en valami no-name cég kiadta mostanában, de CD bizalomgerjesztőbb ebben az esetben...
Altatok lassan úgyhogy darabos lesz a kommunikációm 😃😃
0
2019. február 21., csütörtök 22:19
1394
Nincs :-D
Ahhoz képest hogy pár hozzászólással lentebb amikor a vinyl tárolása volt a téma, leszóltad TM-et, hogy minden szart megtart, te meg a CD-ket is csomagolva tartod :-D :-D
Ben-hur-t néztem már, de valahogy kiadvány megjelenése elbizonytalanított.... Ilyen régi filmek esetében annyiféle kiadás van, sok új felvétel, hogy nem tudtam megmerjem-e...