Egyre nagyobb nyűg minden vacaknak utána járni. Nem kapod meg akárhol, nem kapod meg olyan minőségben ahogy szeretnéd, mindenért utazni kell, mert ugye online-t azt ne is említsük, minden gyűrött, karcos, törött, lötyög stb. és ráadásul olyan tartalommal bír, amit többször láttam moziban, filmzenét nem hallgatok, könyvet, képregényt nem olvasok, mert5 mindig van helyette más, ami elviszi az időt. Még a két droidomat se bontottam ki, amiket tavaly vettem, pedig azok tényleg exkluzívak.
Az a hab a tortán, hogy most még a Balaton se vonz, idén egyszer voltam lent március 15-16-án, akkor mindkét nap megfürödtem a tóban, de azóta nem bizsergek miatta, pedig már biztos lenne munka a kertben. Túlzottan a múlt vasárnap se dobott fel, de ez nem ide tartozik. Most ott tartok, hogy mozijegyért se megyek fel a Solóra, pedig ott mindig kapok exkluzív plakátokat, mint első vásárló. De azokat se teszem ki, akkor meg minek. Ja, és a Solo-film se érdekel, ezt az új előzetest kikapcsoltam a felénél, amikor valami vonaton rohangáltak. Jön a Bosszúállók, gondolkodtam rajta, hogy kellene egy ismétlő vetítés az összes eddigiből, de a rossebb fog tizenvalahány ugrabugrahősizét végigülni még egyszer. Kéne menni Depeche Mode-ra is, de Sopronért se remegek, meleg-tömeg-por trió sok pénzért legyen másé.
Viszont az Orville jó volt, ma fejeztem be. Szinkronnal szuper.
Na, de ezt inkább majd valami nyafogóscsetes helyen beszéljük, hadd legyen ez a filmzenéé, hátha jön mester-jani a bakelittel.