Sajnos a megboldogult FHE által forgalmazott Warner-filmek igen nagy halmazára érvényes ez a betegség, mivel a kiadó olyan tokban forgalmazta őket, amik valami kémiai reakciót indítanak be a lemezben, számomra ismeretlen módon.
0
2017. március 7., kedd 11:37
1849
Hogy tönkrement a Főnix rendje 2 DVD-s slipcase-es kiadásom. Elérte az a dvd betegség, amihez eddig nem volt szerencsém, a ragacsosodás. Polcon tároltam, nem vettem ki már évek óta az eredeti tokból. Most a film felénél úgy szétakad, hogy onnantól nézhetetlen. A lemez külső peremén körben, fél centiméteren ilyen fura anyag van, ami nem jön le. Kár érte. :(
0
2017. március 6., hétfő 14:33
1303
A tologatyák már csak ilyenek...
0
2017. március 6., hétfő 14:08
8
Ha holnap nem jelennek meg a UHD Blu-ray filmek,visszavonom a rendelést a jó büdös francba.Tele a tököm,hogy csak tologattyák a dátumot.Hét mesterlövész,vmint INFERNO.Mi a lófaszt lehet ülni két hónapot a filmeken.
0
2017. március 2., csütörtök 11:00
3106
Elég nagy fan ahhoz, hogy bassza a csőrömet három kihagyott meccslabda és egy pimasz, százon kívül rangsorolt ruszkitól való vereség...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. március 1., szerda 22:22
609
Tipmix? Vagy csak óriási fan?
0
2017. március 1., szerda 21:45
3106
Fakk Jevgenyij Donszkoj...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. február 13., hétfő 0:01
1682
Nagyon szépen köszönöm.mindenkinek a segítséget. Egyelőre egy erkélyen van szellőztetve szétszedve. Egy-két hét után szagolgatom ;)
0
2017. február 12., vasárnap 19:57
4596
A meleg levegőre meg a hajszárító volt tipp itt-ott, gyorsítani a szellőzést, de persze nem közvetlen közelről :) .
0
2017. február 12., vasárnap 19:37
1333
A szódabikarbóna valóban megköti. A borító papírja esetében még segíthet is.
Az biztos, hogy hosszú idő kell ahhoz, hogy a cigaretta bűze "elillanjon" bármiből is, amibe beleivódott.
A meleg levegő segíti a folyamatot. Érdemes olyan helyre tenni, ahol mindig langyos, kellemesen meleg levegő veszi körül.
0
2017. február 12., vasárnap 18:10
4596
Azt olvastam, hogy a sütőpor ill. a szódabikarbóna megköti a szagok egy részét, de én magam nem próbáltam...
0
2017. február 12., vasárnap 17:54
52685
Semmiképp se tartsd egyben! Szedd szét, külön a lemezt, külön a borítópapírt, tedd őket "csupaszon" olyan helyre, ahol pár hétig szabadon szellőzhetnek. A tokokat legjobb kukázni és másikkal helyettesíteni, ha ez nem megy, akkor azokat is szellőztesd szétnyitva, úgy, hogy levegőzni tudjon a borítópapír helye is. Időnként szagolgasd meg, meglásd, egyszer csak már nem fogod érezni a bűzt.
most posts by TM
0
2017. február 12., vasárnap 17:49
1333
Elvileg egy idő után kiszellőzik a szag, de elég sokat kell "állnia" ahhoz. Viszont ha be is sárgult... egy műanyag tokból és/vagy kartonpapírból sajnos azt nem tudod már eltávolítani!
0
2017. február 12., vasárnap 16:02
1682
Sziasztok, Vettem, használtan 2 BD-t, és DVD-n 2 évadot egy sorozatból. A lemezek, a tokok makulátlan állapotúak, DE az eladó valószínűleg kegyetlenül cigerettafüggő. Sajnos a boritók, a tokok, az O ringek átvették a nikotint teljesen. Botlott már ilyen esetbe más is? Van rá remény, hogy kiszellőzhet egyszer csak? Netán létezik valami módszer a kellemtlen bűz semlegesítésére?Nagyon bosszant a dolog. A segítséget előre is köszönöm.
0
2016. december 23., péntek 22:38
1017
Pontosan! Ahogy írod. Kurva igénytelenek a magyar kiadók és a forgalmazók is. Én ma kaptam meg az Xpresstől a második bontott fólia mentes blu-ray filmemet. Lazán beteszik ráadásul teljes áron. Egyébként ha rajta van a fólia akkor is karcos a tok, vagy/és a papír borító gyűrött, szakadt. Gyakorlatilag az a megoldás ,hogy külföldről rendel az ember amin van magyar vonatkozás. Amin meg nincs abból rendel UK kiadványt ami 100%-os mindig csomagolásra, és a lemezt kicseréli.
0
2016. december 20., kedd 23:56
159
...Hogy most már filmet is csak személyes átvétellel érdemes venni, ha nincs lehetőség a futár előtt felbontani a csomagot (nem mintha megvárnák). Ilyenkor néha kezdem érteni, ha valaki inkább az egyszerűbb letöltést választja a rossz termékek miatti idegeskedés és utánajárogatás helyett. :(
0
2016. szeptember 19., hétfő 21:04
487
Hogy a Hét mesterlövészből egyetlen feliratos előadás lesz pénteken az Arénában...
0
2016. szeptember 16., péntek 19:07
14599
Attól nem félek, hogy nem lesz magyar BD belőle. Ha meg mégsem, akkor az nagy zamek lesz, hogy Pike kapitány szavaival éljek az Into Darkness-ből, amikor Kirk bunyójára emlékeznek vissza.
0
2016. szeptember 16., péntek 13:29
3106
De valahol lesz rajta magyar szinkron és felirat is, nemdenem?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. szeptember 16., péntek 6:57
14599
Az, hogy jelen állás szerint ma adják utoljára a Star Trek Beyond-ot felirattal moziban és nem tudok ott lenni a vetítésén. Így az első rész rekorddöntése elmarad.
Na mindegy, két-három hónapot kibírok valahogy, most harangoztak be két fajta steelbook-ot is belőle, na persze nem nálunk.
0
2016. szeptember 14., szerda 22:12
1194
Hát mond, mi mindenben (vagy legalábbis a filmekkel kapcsolatosan) egyetértünk?! :)) Mert magam is hasonlóan gondolom ezt!
0
2016. szeptember 14., szerda 22:05
232
Azt utálom néha amikor elkezdenek egy filmet elsőt folytatják a másodikkal és a harmadik meg az első filmek az előzménye.Szóval ezt rohadtul utálom ahogy a Kör 3. része az elsőnek lesz az előzménye mint a Dolog film második rész az első előzménye.Miért nem csinálják meg előre az előzményt és utána a többi részt,mi ez a Sz@r keverés?Itt van még az Alien filmek a Prometheus a 8.utas a halál előzménye és a bolygó neve halál köztes előzménye.Szóval tudnak ám keverni a kakit az Amerikaiak.