Keresés

ami kib*szottul dühít...

2016. szeptember 14., szerda 14:58
Na, igen, hogy hagyhattam ki a kedvenc filmemet lófarkas barátunktól (bár nem mindegyikben volt nekije...): az ÖLVE vagy halva címűt!!
A Sötét angyalt (Lundgren) kiadta viszont a Navigátorfilm 2011 körül, nekem megvan (+ Vörös skorpió, Büntető). Még kapni, legalábbis én szoktam még látni offline.
0
2016. szeptember 14., szerda 12:05
Törvényre törve az jó lenne ha megjelenne dvd-n már 1 ideje én is kerestem.Vagy az élve vagy halva az sincs szinkronosan kiadva.De nekem az tetszene a legjobban amit írtam ha Kobrát kiadnák szinkronosan.Nem tudom a sötét angyalt meglehet venni dvdn?
0
2016. szeptember 14., szerda 11:59
Megjelent csak nem szinkronosan ez a film csak vhs-en jelent meg szinkronosan.Csak azt tudnám meg miért?
0
2016. szeptember 14., szerda 11:57
Nem tudom miért nem adják ki az Amerikai nindzsa 2-őt pedig az is jó rész volt.Vagy ami csak vhs-en jelent meg a Hellraiser-Pokol Démonjai.Van egy színész aminek van pár jó filmje mondjuk ő:Kevin Costner-Nincs kiút,Revans ezek jó filmek,de jó lenne megjelennének dvdn.
0
2016. szeptember 14., szerda 11:49
"Amerikai cyborg,Játssz a túlélésért" -Igen, igen, azek is elférnének a dvd-s polcomon.
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk mi az (akció vagy horror)filmek tekintetében Salmare, úgy látom! :)
0
2016. szeptember 14., szerda 11:43
Sleepaway Camp összes is kijöhetne vagy a Gyilkos Bábok sorozat.
Sleepaway Camp egy 2 része kijött,de sajnos nem kapható már.
És ha jól tudom nem sorban adták ki.
0
2016. szeptember 14., szerda 11:03
A Halott madarak megjelent itthon 2005-ben. Azt írja az Xpress rendszere, hogy 2006 októberében vettem meg itt. De már nem kapható.
0
2016. szeptember 13., kedd 21:04
Ez se lenne rossz ha kiadnák dvdn:Amerikai cyborg,Játssz a túlélésért,Tigristánc,Halott Madarak,Talos a Múmia.Ezek.Több nem jut az eszembe.
0
2016. szeptember 13., kedd 19:39
De ez sem szinkronos.
0
2016. szeptember 13., kedd 19:37
Megtörtént:
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=1326&VID=R96369352322298338
0
2016. szeptember 13., kedd 19:25
Nekem ezek vhs-en vannak meg.jó kis filmek.De a Kedves Ellenségem is jó lenne ha kiadnák dvd-n.Azt láttad?
0
2016. szeptember 9., péntek 17:59
Xtro.
imádom őket :)
0
2016. szeptember 9., péntek 16:19
"jó lenne kiadni mondjuk: USA invázió(...),Cujo..." -Ezeket én is várom, ráadásul az elöbbit még máig nem is láttam! Hozzátennék két Dudikoffot is még: Lőj a vadászra, Amerikai nindzsa 2 (ennek az első része mondjuk ki van adva). "1 dvd kiadó sem törekszik arra hogy kiadja (őket) lehet aztán sokan megvennék szinkronosan is.De ez csak az én véleményem." -Így van ez, sajna... és nem csak a te véleményed ez!
Végül: Jőnnének már, csessze meg!
0
2016. szeptember 9., péntek 16:08
Tudod a Terminátor is 1984 film a Kobra meg 1986-os film.Ott van jó sok régi film ezeket is jó lenne kiadni mondjuk:USA invázió,Ketten a hadsereg ellen (vígjáték),Cujo,Xtro filmek,Harc az Endór bolygón amit csak feliratosan adtak ki dvdn mondjuk jó lenne szinkronosan is kiadhatnák,sok Nindzsás film is van.Azt mondom még 1986-ban a Kobra film milyen nagy film volt,most meg 1 dvd kiadó sem törekszik arra hogy kiadja lehet aztán sokan megvennék szinkronosan is.De ez csak az én véleményem.
0
2016. szeptember 8., csütörtök 15:52
Fene tudja! De énszerintem nem nagyon számít itt se az adott film kora, se pedig más, csak valamiért (nincs rá keret vagy lusták?!) nem adják ki a mozit dvd-n (nemhogy BluRayen...bár úgy nekem nem is kell) és kész, ennyi!

Ha már Warner film dvd -mint a Stallonés Kobra is, asszem-, én Seagal klasszikusait (Törvényre törve, Úszó erőd, példának) várom...pontosabban vártam pár éve, de csak nem jöttek ki (a Száguldó erőd kivételével) újra szinkronosan. Ezekről sokat csevegtünk, úgy öt éve az egyik fórum-kollégával. A Tűzparancsot ugyan szerencsére még beszereztem akkortájt feliratosan, viszont az nem pont Steven filmje ugye, mivel ő ebben a 130 perces filmben, kábé 25-öt szerepel...
0
2016. szeptember 8., csütörtök 15:23
Pedig vannak olyan filmek amik több mint 20 éves és még is kiadták dvd-n akkor ezek a kobra című filmmel mit tökölnek.
0
2016. szeptember 7., szerda 19:18
A Kobra szinkronos dvd újrakiadásának a hiánya (sok más dolog mellett...) engem is idegesít! Plusz, szerintem már nem is fogják a filmet ennyi idő elteltével újfent kiadni.
0
2016. szeptember 6., kedd 0:42
Az hogy a Sylvester Stallone filmjét a Cobra-t még nem adták ki szinkronosan eddig feliratosan jelent meg.Ennyi év után az eredeti kiadó cseszik kiadni szinkronosan.
0
2016. július 26., kedd 10:42
Ki hogy szeret filmet nézni.

Én akkor hagynám ki moziban, ha csak feliratos kópia lenne belőle...
0
2016. július 26., kedd 10:06
Nincs az a "rossz" szinkron, ami miatt kihagynám a moziélményt. Meg kezdjük azzal, hogy mozivetítést követő 3-4 hónappal később már elérhető mindenféle BD-n, dvd-n, ahol olyan nyelven nézi az ember, ahogy akarja. A mozit viszont nem adja vissza semmi. De ti tudjátok.

Amúgy pont a Bourne és az ST franchise-ok azok, amelyekhez nagyon jó szinkron készült. Szóval nem is értem a felvetést.
0
2016. július 26., kedd 1:55
Matt Damonnak mondjuk ebben most nem lesz túl sok szövege :D
0
2016. július 26., kedd 1:47
Pontosan. Jelenkori filmek közül egyedül az animációs filmek azok, amiket szabad szinkronnal nézni.
0
2016. július 26., kedd 1:46
Vannak filmek, amiket szinkronnal nézni maga a bűn. A Star Trek és a Bourne-franchise ilyenek (na meg a jelenkori filmek 99%-a).
0
2016. július 26., kedd 1:46
Vannak filmek, amiket szinkronnal nézni maga a bűn. A Star Trek és a Bourne-franchise ilyenek (na meg a jelenkori filmek 99%-a).
0
2016. július 26., kedd 1:31
Szinkron miatt ennyire megéri kihagyni a mozit?
0