Dömi az említett FB-oldalon adminisztrátor. :)
Egyébként meg vicces látni, hogy néhány elejtett vélemény, ami kábé annyira komoly, mint egy "ott a pont" szintű böfögés, mivel arra tett reakcióként nem is akart minőségileg több lenni, mekkora vihart tud kiváltani.
Számomra ez azt mutatja, hogy azért még olvasgatják az emberek az Xpress fórumát is, csak nem akkor szólnak hozzá, amikor kellene. Például filmajánlók, filmes írások születhetnének a lelkes idekattintgatók részéről. De persze tudom, hogy ez csak utópia és a Filgyűjtés-oldal létrejöttével pont az távozott innen, ami egyébként is irritáló volt, a cseh és egyéb oldalak sztárolása, az ott vásárolt cuccok mutogatása és az azoknak a gazdáinak az éljenzése illetve utánzása, a valutaértékhasonlítgatások, a magyar kiadók szidalmazása, a magyar termékek legagyizása, folyamatos összevetése a nyugati kínálattal, stb. stb. Csupa unalmas és gyerekes dolog. Dömi ebben a folyamatban egyébként az alfahím, de ő már itt is az volt tizenévvel ezelőtt is, és már akkor is megosztó figura volt. Vele egyébként barátok vagyunk, én bírom őt. A követői, uánzói először csináltak egy FB-csoportot, meg egy rakás kicsomagolós videót, amit immár nem itt kell nézegetni - KÖSZI! - és el is vitték innen az erre fogékony sleppet, hurrá. Most, hogy ez így lezajlott, csak az a szerény kérésem volt, hogy utótoborzást már hadd ne kelljen csinálni, és igenis komolyan gondoltam az ezügyben kifejtett érveimet, melyeket vfissza lehet olvasni, magam nem kívánom ismételni magam.