Keresés

ami kib*szottul dühít...

2018. december 15., szombat 8:39
Én meg már azt hittem, hogy az étterem után kaptad a neved. :)
0
2018. december 15., szombat 0:58
Nem akarok és nem is illő senki zsebében turkálni,csak az a baj,hogy én azt látom,hogy a mai társadalom egyik legnagyobb problémája az az,hogy a pénzesek lenézik azt,akinek nincs annyi,mint nekik.Ezért is szoktam példának hozni ezt a helyzetet.Nagyon sok tapasztalatom van ezen a téren,mivel sokat melóztam a kereskedelemben.Senkit nem jogosíthat fel mások lenézésére az a tény,hogy több vagy sok pénze van és ezt nem is magyaráznám tovább.Két egyforma ember pedig nincs,hasonló lehet,de egyforma nem,csak néha a hasonlóság is elég a negatív kritikához.Türelemmel várom Dömi reakcióját,merthogy az biztosan lesz...
0
2018. december 15., szombat 0:15
Jól keresek, csak rosszul találok. :)
Viszont az emberek zsebe helyett érdekesebbnek tartom a fejükben való kutakodást, mivel mindenki külön individuum, ahogy te is. Épp ezért kicsit rosszul esik, hogy ennyire egyformának tartasz bennünket Dömivel. Pedig csomó dologban különbözünk. Az egyik legfontosabb különbség az, hogy Dömi (korábban Dömdödöm) "keresztapja" Lázár Ervin, aki a Négyszögletű kerek erdő fontos karaktereként írta meg Dömdödömöt, míg Téglagyári Megálló Csukás István fantasztikus elméjéből pattant ki, midőn Mirr-Murr kalandjait papírra vetette. :)
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 23:52
Ezzel a hozzászólásoddal te is megmutattad,hogy te milyen okosakat tudsz szólni.Feltételezem te is jól keresel,mint az említett fórumtárs és ezzel nem irigykedni vagy kritizálni szeretnék senkit.Aki nem érti ezt,annak nem tudom megmagyarázni.A több pénz senkit nem jogosít fel arra ,hogy a másikat lenézze.De ezt neked szerintem hiába magyarázom.Az én hozzászólásaimat nem hiszem,hogy törölni kellene,de ha mégis,akkor legyenek törölve.Az említett pszichológusra meg szerintem kettőtöknek lenne szüksége.
0
2018. december 14., péntek 23:42
Tiszta szerencse, hogy a te hozzászólásodban nincsen semmi olyan kivetnivaló, ami miatt azt törölni kellene. Továbbá nem bunkó, nincs benne leoltás, minden szempontból makulátlan. Nincs benne annyi frusztráció, ami miatt egyszerre három pszichológus is sorba állna időpontegyeztetésért nálad.
Szóval csak gratulálni tudok, jól megmutattad, mennyivel több vagy. :D
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 23:22
Érdekes dolgokat írsz,nagyon érdekeseket.Abban nem is kételkedtem,hogy ti barátok vagytok,erre a tényre bárki rájöhet,akinek van egy kis esze,elég elolvasni a hozzászólásaitokat.Az viszont elég érdekes tény,hogy Dömi adminisztrátor az említett oldalon,aminek létrejöttében úgymond neki is szerepe van,az itt megszólalókat meg állandóan leoltja,te meg még büszkén véded is őt.Egyébként már várom,hogy felbukkanjon.Az "elejtett véleményekről" meg csak annyit mondanék,hogy nektek nem elejtett véleményeitek vannak,hanem bunkó beszólásaitok és ez nagy különbség.A "lelkes idekattintgatókról" meg csak annyit,hogy valószínűleg azért nem írnak ide,mert látják,hogy olyan okosak vannak itt,mint ti ketten.Dömiről meg csak annyit,hogy nem kéne olyan nagyképűnek lenni,mert neki annyi pénze van havonta filmeket venni és ezáltal ő annyira nyeregben érzi magát a filmes oldalakon,hogy nagyon.Ismerős az ilyen jellemű ember,ha pénz van,akkor ő a valaki.Persze majd jön a duma,hogy milyen keményen dolgozik azért a pénzért.Az lehet,csak emiatt nem kéne lenézni a másikat,aki esetleg nem keres annyit és nem tud filmekre költeni annyit,mint ő.
0
2018. december 14., péntek 22:58
Dömi az említett FB-oldalon adminisztrátor. :)
Egyébként meg vicces látni, hogy néhány elejtett vélemény, ami kábé annyira komoly, mint egy "ott a pont" szintű böfögés, mivel arra tett reakcióként nem is akart minőségileg több lenni, mekkora vihart tud kiváltani.
Számomra ez azt mutatja, hogy azért még olvasgatják az emberek az Xpress fórumát is, csak nem akkor szólnak hozzá, amikor kellene. Például filmajánlók, filmes írások születhetnének a lelkes idekattintgatók részéről. De persze tudom, hogy ez csak utópia és a Filgyűjtés-oldal létrejöttével pont az távozott innen, ami egyébként is irritáló volt, a cseh és egyéb oldalak sztárolása, az ott vásárolt cuccok mutogatása és az azoknak a gazdáinak az éljenzése illetve utánzása, a valutaértékhasonlítgatások, a magyar kiadók szidalmazása, a magyar termékek legagyizása, folyamatos összevetése a nyugati kínálattal, stb. stb. Csupa unalmas és gyerekes dolog. Dömi ebben a folyamatban egyébként az alfahím, de ő már itt is az volt tizenévvel ezelőtt is, és már akkor is megosztó figura volt. Vele egyébként barátok vagyunk, én bírom őt. A követői, uánzói először csináltak egy FB-csoportot, meg egy rakás kicsomagolós videót, amit immár nem itt kell nézegetni - KÖSZI! - és el is vitték innen az erre fogékony sleppet, hurrá. Most, hogy ez így lezajlott, csak az a szerény kérésem volt, hogy utótoborzást már hadd ne kelljen csinálni, és igenis komolyan gondoltam az ezügyben kifejtett érveimet, melyeket vfissza lehet olvasni, magam nem kívánom ismételni magam.
most posts by TM
0
2018. december 14., péntek 22:12
Nem nagyon szerettem volna egyik topikba se írni,de azért ezt itt és most megteszem.Elnézegetve az elmúlt napok/hetek hozzászólásait a topikokban azért néhány észrevételt tennék,valószínűleg ezzel lavinát indítva,de legyen.Illetve az észrevételek mellett azért kérdést is tennék fel az oldal üzemeltetőjéhez.Rögtön kezdeném a kérdéssel.Miért nem lehet azt alkalmazni,ami régen talán működött?Gondolok itt a nem megfelelő hozzászólások törlésére.Ehelyett most az van,hogy ha valaki olyat ír,ami nem odavaló vagy esetleg rosszul informált vagy inkább sehogy,akkor megjelenik a két kulcsfigura-felváltva- és szétoltja az embereket.Igen,Dömi és téglagyári megálló a két kulcsfigura.Szerintem ezt nem nagyon kéne engedni,bár lehet ennek is meg van az oka.Mondjuk,ha emlékeim nem csalnak-de az is előfordulhat-nekem úgy rémlik,hogy a két úriember közül legalább az egyik-ha nem mindkettő-egyben adminisztrátor is ezen az oldalon.Bár lehet tévedek,hiszen én is csak ember vagyok.Szóval,csak annyit üzennék a két úriembernek,hogy ha az illemtanóráik száma egyenes arányban lenne az általuk vásárolt lemezek számával és/vagy a moziban töltött órák számával,akkor talán nem így beszélgetnének másokkal,pláne úgy,hogy a másik felet nem is ismerik.Ennyi lett volna a mondanivalóm.És most várom a lavinát...
0
2018. szeptember 6., csütörtök 14:53
Behoztam azt a topikot, csak nem oda mennek a kommentek...
0
2018. szeptember 6., csütörtök 10:10
Helyesírási hibát, mert az "négynyilas".
most posts by TM
0
2018. szeptember 6., csütörtök 9:07
Ja és van erre egy megfelelő topic is ahol ezekről mind írva van.
0
2018. szeptember 6., csütörtök 9:06
Srácok, ez már többször ki lett tárgyalva. A lemezek "romlásának" egyik és legfőbb oka a tárolt helység páratartalma (pl: megfelelő e a szellőztetés vagy szárítanak e ruhákat abban a helységben)
0
2018. szeptember 5., szerda 23:34
Kb. minden 10. film van problemasnak feljegyezve az eredetileg vadiuj lemezek kozul.
0
2018. szeptember 5., szerda 23:25
Szerintem lesznek meglepetesek...ragacs, kosz, karc!.
0
2018. szeptember 5., szerda 23:23
Olvasd el a tok forumban!
0
2018. szeptember 5., szerda 21:13
Én majd a téli szabadság alatt átnézem mindegyiket, mert 10+ éves filmek az én gyűjteményemben is vannak.

Mondjuk az eszembe nem jutott eddig, hogy évente "átszellőztetés" céljából kinyissam mindegyik tokot...

Hozzátéve, hogy aztán az én gyűjteményem egyik darabján sincsen egy árva ujjlenyomat, vagy koszfolt sem, hiszen amit néztem, azok zömét is maximum csak egyszer, a legtöbb - bár ez főleg az elmúlt évek beszerzéseire igaz - filmet még egyszer sem néztem meg. (Van, amin még a gyári fólia is rajta van.)
0
2018. szeptember 5., szerda 21:10
Mit jelent az, hogy "4 nyilas"?
0
2018. szeptember 3., hétfő 21:08
Papirtokba kellett volna csomagolni a filmeket, ahogy warner tette! Semmi baj nem lenne. Vagy egy papirzacsko, de nem a belul reces, amiben a film csuszkalt is.
0
2018. szeptember 3., hétfő 19:57
Büdös tokom nekem is volt. Az konkrétan zseniális. Érthetetlen, hogy miből van és olyan büdös, hogy konkrétan csak kidobni vagy a lakásból (pincébe) száműzni érdemes.
0
2018. szeptember 3., hétfő 19:57
Büdös tokom nekem is volt. Az konkrétan zseniális. Érthetetlen, hogy miből van és olyan büdös, hogy konkrétan csak kidobni vagy a lakásból (pincébe) száműzni érdemes.
0
2018. szeptember 3., hétfő 19:39
Voltak büdös tokok, volt itt minden.:)
0
2018. szeptember 3., hétfő 19:35
Nekem volt olyan filmem, aminek a tokja konkrétan darabokra esett szét, amikor levettem a polcról. Ráadásul olyan irritáló szaga volt, hogy kb 2 szellőztetés és 3 kézmosás kellett, mire meg tudtam szabadulni az emlékétől. Be is ugrott a film: Ház a park szélén.
0
2018. szeptember 3., hétfő 18:39
Recycle tokok? Akkor értem már a koncepciót: idővel magától lebomlik az anyag, nem kell a végtelenségig várni, mint a legtöbb műanyagnál... Aztán jöhet is a film következő formátumban:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. szeptember 3., hétfő 17:19
Van ennek foruma itt: toketlen tokok, lemezhibak leltarozasa. Persze magyar karakterekkel, ami nekem most nincsen.
0
2018. szeptember 3., hétfő 16:57
Beugrott melyik az. Amin a 3 vagy 4 nyíl van körforgásban, recyling/recycle tokok. Abból nekem szerencsére nem sok akad, abból is némelyiket lecseéltem, mert egy véknyabb kartontok masszívabbnak hat azoknál.
0