Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. május 26., péntek 2:26
Ok, elfogadom. :-)
Majd próbálom magam moderálni legközelebb! ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 26., péntek 2:24
jólvan érthető, ami írsz, legszívesebben én is elküldeném őket a ...-ba :), de annak sincs értelme, ha úgy viselkedünk, mint ők. nem kell rá odafigyelni, vagy moderálást kell kérni. figyu, én nem akarok itt senkivel sem rosszban lenni, veled sem, így legalább mi ne veszekjünk, s ne viselkedjünk úgy, mint ők. részemről befejeztem a vitát. veheted ezt akár békejobbnak is! :)
0
2006. május 26., péntek 2:18
Demost mond már meg! Melyik írásommal hencegtem? Kár, hogy nem voltál itt napközben akkor láthattad volna, hogy Zsoltika kb. 25 filmhez írt 2 soros kritikát. Ez több mint bosszantó, és igenis megírom a véleményemet róla, akármennyire is OFF-olok vagy még értelmetlenebb hozzászólsát írok. Tele van ilyen idiótákkal ez a fórum (köztük én is), és jó lenne végre rendet teremteni. Egyszer niki ZSENIÁLIS kritikái, másszor meg jön ZSOLTIKA és beírja, hogy éppen ma hány percre engedték ki a diliházból. Egyszóval bosszantó ez az egész, és az hogy te mindig akkor jössz, amikor én írok vmi értelmetlent, azt sajnálom. Nálam szánalmasabb alakok is vannak itt, csak mégis mindig engem találsz meg...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 26., péntek 2:15
de most már abbahagyom, mert semmi értelmét nem látom tovább...
0
2006. május 26., péntek 2:14
nem ócsároltalak, csak óriáis paradoxonnak érzem, hogy te basztatod őket. figyelj, írj amit akarsz, engem nem érdekel, de ne hencegj vele! semmi bajom veled személy szerint, a stílussal már inkább. ezt kifogásoltam, de nem faszoztam, nem viccelődtem a neveddel stb.
0
2006. május 26., péntek 2:12
Megbírom, most is azt teszem. Látod? :-)
0
ezt én nem mondtam, de miért személyeskedsz állandóan? nem vagy képes megütni vmilyen emberi hangnemet? nem bírod megállni, hogy ne sértegess...
0
Igen, mert gondoltam, hogy jönni fogsz, hogy megvédd Zsoltikát, a kritkusunkat... És lám valóban itt vagy és engem ócsárolsz. Ez sem szép dolog, meg kell hagyni.
0
2006. május 26., péntek 2:11
teljesen véletlen. de ahogy így nap végén benézek a fórumra pont te vagy az, aki egész nap rontja itt a levegőt. fogj egy könyvet, tanulj, művelődj, okosodj stb. tegnap szóltam normális hangnemben, te rámförmedtél. jól van, ráhagyom - gondoltam.  ma este benézek a fórumba, s mit látok, engem provokálsz, majd lefaszozol. tudod, akik nincs jelen, arról vagy jót vagy semmit. ennyi, de ha gondolod, ne szóljunk egymáshoz.
0
2006. május 26., péntek 2:06
Ennyi erővel az adatbázisban szereplő összes filmhez odaírhatnám, hogy "SZUPER, ALAPMŰ", mert Zsoltika aztán igen értelmesen érvelt a film mellett. Gondolom annyi lehet az IQ-ja, mint neked...
0
2006. május 26., péntek 2:04
Akkor miért van az, hogy ÉN bárhol bármikor valakinek az írására azt mondom, hogy értelmetlen, akkor TE megjelensz és megmondod a magadét. Ennyire unatkozol? Menj el szenet lapátolni, az biztos izgalmasabb.
Zsoltika meg lehet a barátod, és együtt írhatjátok a velős kritikákat. Úgy érzem van mit tőled tanulnia...
0
2006. május 26., péntek 2:02
ez gyönyörű volt! :) nem is vártam tőled mást, te szerencsétlen... téged se neveltek meg a református tanodában. nem osztom az észt, bizonyára megint urrá lett rajtad a kisebbségi komplexus.
0
2006. május 26., péntek 1:57
Mondtam én. Itt van a nagy DICK (fasz) LAurent és osztja az észt. Megint nem azt kifogásolja, hogy egy őrült elmebeteg ember napont 600 filmhez ír igencsak értelmes kritikákat, hanem visszavág nekem. Íme. Kösz, az én kritikáim még mindig jobbak mint az ilyen taplóké. (ja igen ez te vagy)
Nem baj, nyugodtan lehet még kötekedni... Nyugodtan!
0
2006. május 26., péntek 1:52
ezek a viccesnek szánt, de tulajdonképpen ostoba ("James Cameron mestermunkája." - jaj!) és siralmas  ("Ez a film több, mint SCI-FI, ez a film egy fantasztikusan megkreált JAMES CAMERON mű.":)) hozzászólásaid még mindig szórakoztatóbbak, mint a "büdös zsidó vagy!" kezdetű kirohanásaid. de a legjobban, amikor sértve elkövetted az utoló hozzászólásod úgy másfél éve. :) kis butus legény...
0
2006. május 26., péntek 0:33
:D :D :D :D

Haláli humora van! Zseniális. :D
0
2006. május 26., péntek 0:28
Mosta gané vagyok, és előre szégyellem magam, de az arcom már félig lemartam az Alien vs. Predator adatlapja olvasása közben:

"Aki kedveli az ilyen filmeket és ezt szeretné megnézni, ajánlom előtte nézze meg az ALIEN tetralógiát és a RAGADOZÓ első és második részét. Ugyanis a címben lévő ALIEN szó arra utal, hogy az idegeneket egy az egyben az ALIEN tetralógiából vatték. A PREDATOR szó pedig arra utal, hogy az idegenekre vadászó lényt a RAGADOZÓ című filmből vették."

- Zsolt
0
2006. május 26., péntek 0:26
Nyugi!

Majd jön Dick Laurent és kioktat mindenkit, hogy ez sem értelmetlenebb hozzászólés mint a többi. Meghogy nem is olyan rosszak! Várjatok csak... :-)
0
2006. május 26., péntek 0:23
Nem azért, de mondasz valamit...
0
2006. május 25., csütörtök 22:33
Na hallod, én meg hiába mentem át a valszám ZH-n, vizsgázni nem mehetek, mert nincs meg az analízisom. X-Men 3 megnézését meg még csak tervbe se tudtam venni.... Majd vizsgaidőszak után talán.... :(
0
2006. május 25., csütörtök 22:30
Egyre inkább Zsolt "kritikái".
0
2006. május 25., csütörtök 22:05
Elnézést a trágár kifejezésekért, de muszáj ilyen formában leírnom. :)
Ma kurva szar napom volt, megbuktam valszámból. Még az X-Men 3-at sem tudtam megnézni, mert tanulnom kell a következő vizsgámra :(
0
2006. május 25., csütörtök 17:39
Engem az első rész újra szinkonja is megviselt lelkileg. A "Jipijáé Te szarházi" helyett is valami nagyon "frappáns" került be....
0
2006. május 25., csütörtök 17:02
inkább veszel feliratos dvd-t, mert a magyar szinkron egy kalap kaki.

sajnos ez a tendencia, bár, kivételek mindig akadnak...
0
2006. május 25., csütörtök 16:37
A Beverly Hills-i zsaru első részét már leadta a tv2 egyszer, de az is - mint ahogy most divat - újra lett szinkronizálva. Persze bődületesen szar lett az is, tehát nem ajánlom, hogy várd, mer ha ki is jön DVD-n akkor úgy is ez a szar szinkron lesz azon is és végén azt veszed észre, hogy inkább veszel feliratos dvd-t, mert a magyar szinkron egy kalap kaki.
0
2006. május 25., csütörtök 16:37
ez tényleg szomorú.

de azért emlékezzünk meg a tv2 Beverly Hills-i zsaru szinkronjáról... vagy sorozatok közül a Született feleségekre... :D
0