Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. április 18., kedd 16:48
Na ezt már kezdem érteni, bár érintett még mindig nem vagyok a mono tévém miatt. :)
0
2006. április 18., kedd 16:48
Tenyleg? Van errol valami technikai cikk is, ami ezt megerositi vagy valami tanulmany vagy ez megint egy olyan okossag, mint a fuggolegesen tarold a filmeket, mert meghajlik a lemez es szar lesz az egesz? Tehat a szavadon kivul mivel tudod alatamasztani az allitasod? En amilyen butus vagyok, csak a tenyeknek hiszek.
0
2006. április 18., kedd 16:42
jó, igaz inkább erősítőt kellett volna írnom lejátszó helyett, bár előfordulhat a lejátszóban is. a lényeg az, hogy ha lehet, akkor ne menet közben váltsunk hangsávot.
0
2006. április 18., kedd 16:35
Egy újszülöttnek minden új! Most már én is tudom.
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 16:34
Én azt se tudtam, hogy van dekóder a dvd-játszóban, és hogy mire való. Szóval én nyertem, boccccsss... :D
0
2006. április 18., kedd 16:32
pedig ez már elhangzott párszor...
0
2006. április 18., kedd 16:31
Bibibííí! Én hamarabb nem tudtam!
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 16:29

"a menetközbeni hangsáv-váltás károdítja a lejátszóban a dekódereket"

Ezt nem tudtam.
0
2006. április 18., kedd 16:28
Ezt nem is tudtam! Köszi, Arnold!
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 16:19
"Az olyan lemezek, amiken levan tiltva az a funkció, hogy film közben is lehessen hangsávot váltani."

a menetközbeni hangsáv-váltás károdítja a lejátszóban a dekódereket (főleg a DTS dekódert)! szóval, ezt inkább pozitívumként kéne felfogni, de te tudod... végülis, mindenki azt csinál a lejátszójával, amit akar. :]
0
2006. április 18., kedd 16:02

Az olyan lemezek, amiken levan tiltva az a funkció, hogy film közben is lehessen hangsávot váltani.

Ha a boríton beígért dolgok elmaradnak a lemezen. (lásd.: Austin Powers - Angol felirat nincs, 48 óra magyar felirat hiányzik.)

A Legendák Klubja-sorozat filmjeinek hosszú bevezető, amit nem lehet átugrani.

Az olyan tokok, amikből egyszerűen képtelenség kivenni a lemezt. (lásd.: Elemi ösztön)

Ha megveszem a filmet 4000-ért aztán pár hónapra rá meg lehet venni a feléért.
Viszont lehet, ha várok vere, lemaradok róla.

Ezek persze engem nem kibaszottul dühítenek, csak dühítenek. Még az is erős rá. Egyszerűen csak bosszantó.
0
2006. április 16., vasárnap 1:41
bocsánat, pedig általában ügyelek a helyesírásra, tehát helyesen: ujjlenyomata
0
2006. április 15., szombat 0:22
A 21 éves "kisöcséd"nek van régilenyomata is?
0
2006. április 14., péntek 23:59
pofán kell b*szni, hogy hű maradjak a topic címéhez:)
0
2006. április 14., péntek 23:52
Egy csónakban evezünk :)
0
2006. április 14., péntek 23:49
nálunk a családban is van potenciális veszélyforrás: a 21 éves "kisöcsém" nem képes felfogni, hogy kell megfogni a lemezt, majd minden filmen ott az újlenyomata, mármint az adatokat tartalmazó oldalon. Csomó ideig veszekedtem vele, hiába, nem képes megérteni. A saját audio cd-it is egymásra rakja simán, nem érdekes ha karcos meg poros lesz, nem szívbajos. Ezzel nem tudok mit csinálni....
0
2006. április 14., péntek 11:40
jó, hát csak olyanoknak adok, akikben megbízom (floria, sutter, szása, tyler), de te is elég rámenős voltál. :)

sutternek amúgy sem mondhatok nemet, mikor sok-sok évvel ezelőtt először találkoztunk, azt hiszem, 34db dvd-t nyomott a kezembe, az akkori teljes gyűjteményemnek felének megfelelő mennyiséget. :)
0
2006. április 14., péntek 11:33
Tizesével?? És én még azt hittem, hogy túl rámenős vagyok...
most posts by TM
0
2006. április 14., péntek 11:12
én ennél engedékenyebb vagyok, habár sokszor a szívem vérzik, mikor 1-2 filmet kiadok a kezemből, akkor meg főleg, ha tizesével akarják őket elhordani...
0
2006. április 14., péntek 11:09
Max respekt! Öregem, totál ugyanígy gondolkodom, tök ugyanezen okból nem adok én sem kölcsön senkinek! Hé, Te nem én vagyok? :-)
0
2006. április 14., péntek 10:56
Ami nagyon dühít, hogy lenéznek amiatt, hogy havonta hajlandó vagyok 10-15e Ft-ot eredeti dvd-re költeni, holott ha elmegyünk moziba, meg kajálni, és máris úgyanannyi pénzt szórtam el.
De jöhetnek is hozzám kunyerálni filmet, még senkinek sem adtam kölcsön azóta, hogy az egyik legelső dvd-met úgy kaptam vissza, hogy annyira összekarcolták, hogy semmi sem játsza le :P
0
2006. április 14., péntek 1:51
Engem is rohadtul tud irritálni, ha magyar emberek nem tudnak magyarul írni...
0
2006. április 14., péntek 1:45
:-))))
0
2006. április 14., péntek 1:44
:D Na ez leglább király poén! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 14., péntek 1:43
...hogy a chucknorristenítés ilyen hamar eljutott a zseniálistól az idegesítőig, de azért ez a pont nem rossz:

Dávid Ibolya ma reggelre virradóra kijelentette, hogy kizárólag egy emberrel hajlandó koalícióra lépni: Chuck Norrisszal.

;)
0