Keresés

ami kib*szottul dühít...

2018. szeptember 3., hétfő 15:09
Bonyolult dolog ez...Decemberben mindig minden filmem atnezem, ha kell, tisztitom, a legbelseje fontos,hogy tiszta legyen, ott  kezdodik a baj!, feljegyzem, ha volt valami, ha kell, tokot cserelek.Nem szabad evekre a  elrakni a lemezeket, oda sem nezve. Eddig a 20 eves filmemmel sincsen baj.
0
2018. szeptember 3., hétfő 15:01
A szappan mindig megfelel.
0
2018. szeptember 3., hétfő 11:22
Még gondolkodom, hogy mivel a legcélszerűbb tisztítani. Vannak praktikák, de egyelőre még nem nyúlok hozzá.

BD-nél, még a legrégebbinél is (ami megvan), ilyet nem tapasztaltam szerencsére. Ott van az a védőréteg is, amitől ugye nem is sérül annyira, szerintem az megvédi a lemezt.
0
2018. szeptember 3., hétfő 11:20
Szerintem nem 4 nyilas. Viszont gáz, hogy van ilyen.

Amúgy nem tudom, hogy mennyire számít a szellőzés. Mert volt olyan filmem, ami simán a polcon volt, nem elzárva és mégis tönkrement.

Szóval itt inkább tényleg a tok a ludas. Meg gondolom a lemez anyaga is számít valamennyire, hogy megjelenik-e rajta a cucc.
0
2018. szeptember 3., hétfő 1:21
4 nyilas? Ezt most így este 11-kor nem értem, pedig lehet tök nyílvánvaló.
0
2018. szeptember 2., vasárnap 21:26
Otthon nekem sem volt ilyen, csak valami szutyi esetleg, de kulfoldrol, a csehektol celofanos 4 nyilas, rajta fekni, azon is megint celofan, igen. Szellozes kerdese is lehet.
0
2018. szeptember 2., vasárnap 21:24
Nekem is van nemegy warneres meg bufis dvd-m, ami szarrá ragacsosodott a retek tokoktól. Eddig még sikálással lejöttek, csak ugye karcos lett. De legalább lejátssza.
0
2018. szeptember 2., vasárnap 21:21
Fekete 4 nyilas, nem az ujabb fajta, van szama. Ha nincsen, rendben van, ha van, fele-fele.
0
2018. szeptember 2., vasárnap 20:53
Erre én is kíváncsi vagyok. Egyébként vannak 15 éves lemezeim és ezt a ragacsosodást még eddig egyszer sem tapasztaltam.
Egyébkétn ez BD-re is igaz? Valamint mi van a steelbook, digobook, digipack kiadványokkal?
0
2018. szeptember 2., vasárnap 20:41
Ez melyik típusú tok is?
0
2018. szeptember 2., vasárnap 19:36
Miért nem tisztítod le róla a ragacsot?

Karcos lesz, de gond nélkül megy majd a lejátszás.
0
2018. szeptember 2., vasárnap 14:59
Szerencsére az én DVD-m nem abban a bizonyos tokban van ezért nálam nincsen gond a lemezzel. Amúgy van több olyan DVD-m amik viszont abban a tokban voltak és ezért a lemez megtisztítása után át is raktam őket más fajta tokba.
0
2018. szeptember 2., vasárnap 14:25
Most néztem meg 10 éve jelent meg Az éjszaka urai.

Többször láttam már, eddig nem volt vele gond. Betettem a lejátszóba, felénél megakadt. Mi a franc? Kiveszem, látom, hogy a lemez szélén elkezdett ragacsosodni. Még nem annyira vészesen, de át is tettem a fekete tokból egy átlátszóba, hátha segít a dolgon. (Kb. 5 percet ugrik át a film, amit nem visz.)

Sajnálnám, ha tönkre menne, de úgy látszik 10 év után megadta magát. :(

Még jó, hogy gyűjtő az ember nem? Tökre megéri.
0
2018. augusztus 22., szerda 11:14
Én sajnálom, hogy Boyle kiszállt, kicsit kilökte volna a komforzónából Mr Bondot, de így...

Reméljük minőségi csere lesz és nem csak egy iparost tesznek a helyére.
0
2018. augusztus 22., szerda 11:11
Boyle azért nem csak "elvont" filmeket rendezett, hanem nagyon is realistákat. Lehet, éppen jót tett volna a szériának.
0
2018. augusztus 21., kedd 22:13
Elég elvont Bond-film lett volna, ha Boyle rendezte volna meg.

A Ready Player One UHD meg ne bosszantson, mert csak 2K-ban fejezték be, semmi extrát nem nyújt a sima BD-khez képest.
0
2018. augusztus 21., kedd 22:01
...egyfelől, hogy a Ready Player One 4K már bizonytalan státuszban van, másfelől pedig:
"Michael G. Wilson, Barbara Broccoli and Daniel Craig today announced that due to creative differences Danny Boyle has decided to no longer direct Bond 25."
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2018. augusztus 9., csütörtök 15:48
Nekem törölték a megrendelésem, mert nem tudták szállítani...
0
2018. augusztus 9., csütörtök 14:38
No, ezt sajnálattal hallom! :( Viszont köszi a hasznos info-t!

Én örülök a tevékenységüknek, mert tényleg elég szorgosan vágtak bele hiánypótló kiadványok megjelentetésébe.

Az viszont nem jó, ha a "mennyiség a minőség rovására" megy... :/
0
2018. augusztus 9., csütörtök 12:25
Mostanában mindegyikkel.
most posts by TM
0
2018. augusztus 9., csütörtök 12:24
Sőt, másik oldalra, mert itt a konkurencia reklámozásának számít, ami nem nyerő.
most posts by TM
0
2018. augusztus 9., csütörtök 12:20
Melyik fémdobozos kiadványukkal volt ilyen rossz tapasztalatod?
0
2018. augusztus 4., szombat 9:53
Az viszont nagyon korrekt és ahogy néztem vannak ott még jó kis leárazások. Bár ezt inkább a másik fórumba(aminek kibasz.... örülök) kéne írni. :D
0
2018. augusztus 4., szombat 6:33
0
2018. augusztus 4., szombat 6:29
Nem elírás volt! Én is 5690-ért vettem kb. 3 hete.
0