Keresés

Született feleségek - Első évad (5 DVD)

2006. szeptember 5., kedd 8:41
újra: a kivitelről, csomagolásról (előttem is kérdezték) lehet valamit tudni? gondolom slim-tokos megoldás lesz. valakinek esetleg erről új infó?  fotót tudna valaki felpakolni? köszi!
0
2006. augusztus 27., vasárnap 12:35
a kivitelről, csomagolásról (előttem is kérdezték) lehet valamit tudni? gondolom slim-tokos megoldás lesz. valakinek esetleg erről új infó? köszi!
0
2006. augusztus 16., szerda 8:34
én is ha lehet angolul nézem a dolgokat. a mai sorozatokat meg pláne. amilyen összecsapott, gagyi a szinkron...
0
2006. augusztus 16., szerda 3:07
milyen lesz a csomagolás lehet tudni?
0
2006. június 29., csütörtök 15:23
5.1-es angol hanggal kár lenne a sorit "kismagyarsztereócská"val hallgatni szvsz. Még sosem láttam eredetiben, de ez természtesen a DVD megjelenésekor meg fog változni (OFF: az első sorikat, amiket vettem, nem hiszem, hogy akkor szinkron nélkül megvettem volna, magyarul néztem mind a Jóbarátokat, a Rém rendest, aztán kipróbáltam angolul! Azóta, ha új sorit veszek, rögtön angolul kezdem (akár volt szerencsém hozzá TV-ben, akár nem) pl. Elnök emberei, Harmadik műszak, Smallville, a magyar szinkronba csak belehallgatok ill. leellenőrzöm, követi-e a felirat a szinkront - sajna néha igen, és itt is ez lesz:( OFF vége). Egyébként szerintem szinkron közepecske, Csillagközié borzalmas (ha már szóba került), és én a House-ét se szeretem - Szakácsi Sándor kivételével. Ami jelen kiadványban zavar, hogy a szokásos max 4. rész egy lemezen helyett itt 5 rész is lesz 3-on, ha minden igaz, az pedig ronthatja a képminőséget! Ennek ellenére (vagy egyébként) kötelező vétel!
0
2006. június 29., csütörtök 15:05
kivéve az első mondat első felét
0
2006. június 29., csütörtök 15:05
:) ezt mondom én is...
0
2006. június 29., csütörtök 14:15
Valóban nagyon jó a szinkron..addig, míg nem láttad eredetiben!:)
Természetesen csupa kiváló színésznő adja hozzá a hangját, de a karakterekhez nem minden esetben passzolnak. De mondom, amíg az eredetit nem láttam, addig semmi bajom sem volt bele..sőt most sem, csak egyszerűen élvezetesebb a hölgyeket saját hangjukon hallgatni. Mint a legtöbb film esetében..
0
2006. június 29., csütörtök 11:00
:) a Housenak tényleg jó a szinkronja.

0
2006. június 29., csütörtök 10:50
Én ugyan angolul nem láttam, de nekem bejött a szinkron, a maiak közül az egyik legigényesebb munka. Látni azért, hogy költöttek rá. Egy 5-ös skálán 4-et szerintem megérdemel. (House az, ami az 5-höz közelít már)
Ha igazán gyenge szinkront keresel, ajánlom például a  Csillagközit , az borzalmas lett.
0
2006. június 29., csütörtök 10:03
leginkább Mary-Alice magyar hangja nem tetszik (megjegyzem: Liptai Claudia is kedvenc szinkronhang). érződik, hogy olvassa a szöveget (pedig a papír nem zörög), az eredeti hang pedig mesél, elbeszél. remélem érthető, hogy mit akarok mondani... :)
0
2006. június 29., csütörtök 10:00
nem, tényleg, Hegyi Barbara az egyik kedvenc szinkronhangom.

mi bajom a szinkronnal? nem tetszik, nem klappol. valószínűleg azért, mert én eredeti hangon szoktam meg. "halottnak" tűnik a szinkron.
0
2006. június 29., csütörtök 9:46
ezt most irónikusan érted? :) de akkor mi a bajod a szinkronnal?
0
2006. június 29., csütörtök 9:33
Hegyi Barbara az egyik kedvenc szinkronhangom!
0
2006. június 29., csütörtök 9:20
szerintem nagyonis remek az a szinkron. bár lehet, hogy csak hegyi barbara karakteres és érdekes hangja miatt vagyok ennyire elfogult :P
0
2006. június 29., csütörtök 8:48
egy szuper, remek sorozat, remek szereplőkkel, remek történettel, pocsék szinkronnal - de végre idehaza is jön! :)

0