Keresés

Moziplakátok

2021. október 12., kedd 9:35
Úgy döntöttem felszámolom a gyűjteményemet, ha valakit esetleg érdekelne régebbi vagy újabb moziplakát mese, premier film, art film, művész film, magyar film plakátja, az írjon ide.
Gyerekszoba díszítésére, filmszoba falára, dekorációnak, bekeretezni, ajándékba, stb..
Többnyire 2013-tól vannak, de vannak régebbiek és újabbak is akár napjaink filmjeiből is. Konkrét címeket nem írnék, mivel több száz címet kéne begépelni. Eladnám vagy cserébe Blu-ray film érdekelhet.
0
2017. november 23., csütörtök 14:31

Így hogy megint előkerült ez a téma, eszembe jutott, hogy elkezdtem egy poszterekről szóló "sorozatot", aztán elfeledkeztem róla a sok teendő miatt... De ha már Struzan annyit volt emlegetve, itt egy kis érdekesség tőle:

Anno 1985-ben Spielberg mint a Pénznyelő producere felkérte Struzant a film poszterének elkészítésére. Struzan és Spielberg lefixálták a fő témát (a ház mint süllyedő hajó jelenne meg a poszteren), így Drew előállt néhány vázlattal. Már éppen kiválasztották volna a megfelelőt hogy az alapján elkészüljön a végleges poszter, amikor 1985 decemberében majdnem 200-an haltak meg egy Fülöp-szigeteki kompkatasztrófában, aminek hatására a film készítői elvetették a Struzan-féle poszter témáját. Mivel alig maradt idő előállni egy másikkal, így Struzan kiszállt a projectből.

0
2017. november 23., csütörtök 14:07
Ez tök érdekes, mert sokan nem is tudnak róla, nekem meg már első megtekintéskor szemet szúrt. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. november 23., csütörtök 12:36
Eladó eredeti ritka (magyar) plakátok kiváló állapotban a  80-as évekből:

Indiana Jones és a végzet temploma
Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

10.000 Ft darabja + postaköltség.

Érdeklődni: keky@freemail.hu
0
2017. október 14., szombat 18:35
Indeed he drew the best posters:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. október 14., szombat 18:20
The Lost World: Jurassic Park 2
0
2017. október 14., szombat 17:38

Ezt még nem is láttam! Ez melyik Elveszett világ film?
0
2017. október 14., szombat 17:14
Egy alkotása az Elveszett világban :) :

0
2017. október 14., szombat 17:04

Szintén! :)
0
2017. október 14., szombat 14:25
Az all-time favorit "plakátművészem" Drew Struzan.

https://www.google.hu/search?q=struzan&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwnJnh8u_WAhXCNhoKHZAUCCUQ_AUIEigB&biw=360&bih=560
most posts by TM
0
2017. október 14., szombat 12:43

Mivel mostanában viszonylag sokszor jöttek szóba a filmposzterek itt a fórumon és mivel egy ideje eléggé otthon vagyok a témában, így gondoltam kiírok magamból néhány érdekes szösszenetet, közzé teszek kézzel "gyártott" posztereket, amiket az ide járó filmszeretők nagyrészt ismernek, de biztos lesz jó néhány amit nem, nem beszélve a hozzájuk kapcsolódó érdekességekről, sztorikról és persze alkotóikról.

Aztán majd meglátjuk, hogy ez manapság érdekel-e még akárkit is... :)

Kezdjük egy klasszikussal!

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Richard Amsel, 1981

Készült: vízfesték, akril, színes ceruza

Amsel készített egy második verziót is, egy évvel az első után, a film újra bemutatásának alkalmából:

Készült: vízfesték, akril, gouache, színes ceruza

0
2017. október 2., hétfő 15:38
nem tökölnek

0
2017. szeptember 28., csütörtök 20:25
Kedves Jester! Én úgy gondolom, akkor lennék hülye, ha egy ilyen ritkaságnak számító relikviát nem próbálnék a lehető legmagasabb áron értékesíteni. Több helyen is meghirdetem, és ha látom, hogy ennyiért nem veszi meg senki,levonom a megfelelő konzekvenciát. Lehet, hogy engedni fogok az árból, de az is lehet, hogy nem adom el a plakátot, inkább megtartom.
Egy klasszikus idézettel zárom soraimat, amit Plissken figyelmébe is ajánlok: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess..."
0
2017. szeptember 27., szerda 23:54
Ideje lesz előbányásznom az ágy alól a plakátgyűjteményt:)
most posts by TM
0
2017. szeptember 27., szerda 22:52
Sziasztok sem védeni sem támadni nem szeretnék senkit, de minden ami retro és eredeti csillagos áron mennek jelenleg. Ebayen lehet nézelődni, senkit nem érdekel a magyar pénztárca.
0
2017. szeptember 27., szerda 22:06
:)

Azért az 1550 dolláros ár mellett igazán elengedhetnék a 25 dollár postaköltséget...
0
2017. szeptember 27., szerda 22:00
Az sem normális, aki megveszi. Vagy csak sok pénze van és mindegy neki.
Most rákerestem ebayen, hogy original star wars poster, és úgy ítéltem meg, hogy elég volt mára az internetből, de lehet, hogy egy hétre is..
0
2017. szeptember 27., szerda 21:54
Ha valóban eredeti a plakát, akkor - legalábbis a külföldi gyűjtők között - elég nagy az értéke, szóval ha a százezer egy kicsit elrugaszkodott is, de azért jónéhány tízezret lehet, hogy lesz, akinek megér.

A trilógia korabeli magyar rajzolt plakátjai nem kevés összegekért cseréltek már gazdát e-bayen és hasonló platformokon. Amiket most árulnak ott Kínából, azok csak utánnyomások.
0
2017. szeptember 27., szerda 21:39
Akkor nem bennünk van a hiba kollegámmal... hasonló megállapításra jutottunk :)
0
2017. szeptember 27., szerda 20:17
100 ezer egy plakátért? Te hülye vagy.
0
2017. szeptember 27., szerda 15:13
Eladnám az alábbi 80-as évekbeli filmek eredeti moziplakátjait:
-A Jedi visszatér (Mark Hamill, Harrison Ford)
-Bombajó bokszoló (Bud Spencer)
-Öt láda aranyrög (Lino Ventura)
-Szomszéd szeretők (Gérard Depardieu)
-A balfácán (Pierre Richard)
-A szalamandra (Franco Nero)
A Jedi minimálára 100 ezer forint, a többi egységesen 2000.
Érdeklődni a pkokovai@gmail.com e-mail címen lehet.
0
2017. szeptember 27., szerda 14:12
Te jó ég!! :)

0
2017. szeptember 19., kedd 12:45

Igazi felüdülés, ha végre nem ezerszer hallott témát dob be az újságíró:

https://www.youtube.com/watch?v=CMrngRZVJLc
0
2017. július 29., szombat 21:31
Hát szerintem úgy jobban néz ki ha oldalt is látható a kép, nem viccből találták ki úgy. :)
Szerintem is jobban jársz csak a képpel és majd csinálsz vagy csináltatsz hozzá kereteket. ;)
SuperHeRo
0
2017. július 29., szombat 19:50
Bocsánat, e-mail cím lemaradt: chappiemi@gmail.com
0