Keresés

Moziplakátok

2016. október 26., szerda 13:16
Kár, pedig szépen mutatna a falon.
Köszi az infót!
0
2016. október 26., szerda 10:15
Eladó plakátok:

Központi hírszerzés
Warcarft
Alice és csodaországban 2.
Jégkirálynő és vadász
Pénzes cápa
Szemfényvesztők 2.
A nagy szem
Beavatott - Lázadó
Nagy szemek - Tim Burton
Lazarus hatás                                                                                                               Főnök                                                                                                                       Mamma                                                                                                                       Vadász és a jégkirálynő                                                                                                    Pele                                                                                                                          World Carft                                                                                                                        Jason Bourne                                                                                                          Függetlenség napja 2.                                                                                             Tini nindzsa teknőcök 2.                                                                                               Sully- Csoda Hudson folyón                                                                                                     A barátságos óriás - két fajta is                                                                                        Star Trek- Mindenen túl                                                                                               A hét mesterlövész                                                                                                         Csokoládé                                                                                                                          Kubó                                                                                                                                   Elliot a sárkány

érd: totrpa@freemail.hu
0
2016. október 26., szerda 10:11
Nagyon visszaadja a film/kor hangulatát. Amúgy rajongói plakát.
0
2016. október 26., szerda 4:40
Egy japán oldalon találtam, szóval fogalmam sincs, hogy létezik-e ilyen plakát, vagy csak rajongói munka. Tud erről valaki bővebben? Nagyon tetszik!

0
2015. január 11., vasárnap 11:52
Gyűjteményből eladók az alábbi, nagyalakú mozis filmplakátok:

A fekete ruhás nő
A hatalom árnyékában
A megtisztulás éjszakája – Anarchia
A szenvedély királya
Abraham Lincoln, a vámpírvadász (az egyik sarka egy kicsit szakadt)
Boszorkányvadászok
Csizmás, a Kandúr
Devil (angol nyelvű, egyik sarka egy kicsit szakadt)
Eleven testek
Erőnek erejével
Hópihe
Hupikék törpikék
Ice Age 4 – Continental Drift (angol)
Jurassic Park 3D
Keleti nyugalom, Marigold Hotel
Levelek Júliának
Madagaszkár 3
Óriásölő
RIPD – Szellemzsaruk
Sírok között
Szilveszter éjjel
Szörny Egyetem
The Smurfs 2 (angol, vastag anyagból, ami a világítós plakáttartókban szokott lenni)
Úton

Amelyikhez nem írtam semmit, az magyar nyelvű és hibátlan. Feltekert állapotban vannak tárolva, Budapesti személyes átvételt tudok megoldani. E-mailben várom az érdeklődéseket, esetleg ajánlatokat. bertram1@citromail.hu
0
2015. január 4., vasárnap 19:23
Sziasztok!
Augusztus Oklahomában plakátot keresnék, ha valaki tud segíteni, kérem, írjon!
bertram1@citromail.hu
0
2015. január 3., szombat 9:15
Üdv!
Akinek van felesleges Underworld - Ébredés poszterje vagy tudd szerezni valahonnan akkor kérem jelezze ezen az e-mail címen:
pusjozsi@freemail.hu

Előre is köszönöm!
0
2015. január 2., péntek 19:53
A Nagy szépség plakátját keresem, nagyon.
akinek van, tud szerezni, itt jelezheti
ronin98@freemail.hu
előre is köszönöm
0
2014. augusztus 25., hétfő 21:29
Ez a film akár még érdekes is lehet:
0
2014. augusztus 22., péntek 14:30

0
2014. augusztus 20., szerda 17:06
Újak:

0
2014. augusztus 18., hétfő 16:58
Köszi TM.
0
2014. augusztus 18., hétfő 15:18
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pap%C3%ADrm%C3%A9ret
most posts by TM
0
2014. augusztus 18., hétfő 12:05
Szia!

Ezt a B1-es méretet cm-ben kifejezve megtudnád mondani?

0
2014. augusztus 17., vasárnap 23:07
2000ft
tel:06308447478
0
2014. augusztus 17., vasárnap 18:18
Sziasztok! "A megtisztulás éjszakája: Anarchia" c. film mozis, nagyméretű, hibátlan, feltekert állapotban lévő plakátja eladó, egy ezresért vihető bp-i személyes átvétellel. bertram1 kukac citromail pont hu
0
2014. augusztus 9., szombat 23:21
Engem is érdekel!
0
2014. augusztus 9., szombat 23:00
Pénzért vagy ingyen? Ha pénzért akkor mennyit kérsz érte?
0
2014. augusztus 9., szombat 22:56
ALIEN plakát érdekel valakit?
az új mozibemutató
0
2014. augusztus 9., szombat 22:33

0
2014. augusztus 3., vasárnap 21:56
Szia!

Én nem kaptam tőled üzenetet!
0
2014. augusztus 3., vasárnap 21:54

0
2014. július 23., szerda 9:36
Szia én írtam neked facebookon de nem jött reakció.
0
2014. július 11., péntek 11:20
gandalf09@citromail.hu
vagy Facebookon én vagyok szerintem az egyetlen Turbók Krisztián....:)
0
2014. július 11., péntek 10:53
Simon Peter Gruber: Tudnál adni egy elérhetőséget?
0