Ha jól emlékszem a 2. részt az eredeti szinkronnal adták.
0
2016. július 26., kedd 14:28
1194
Már Tv(2)is az új, dvd-szinkronnal vetíti a trilógiát! Észrevettem, mikor is nemrég -úgy 200. alkalommal már- leadták...
0
2014. november 27., csütörtök 17:58
6925
Tartok tőle,hogy a lemezek ugyanazok.
Vagyis továbbra sincsen régi szinkron,se javított felirat.
Ez a díszdoboz 14500 Ft-ért életem legrosszabb vétele volt.Azóta is a VHS-t nézem,ha újra látni akarom.
0
2014. november 27., csütörtök 17:47
4
Pedig ilyen igényes kiadványokban - mint a Vissza a jövőbe és A sötét lovag trilógiák digipack-jei - a korábbi filmeket szerintem szívesen megvennék az emberek - huhh, egy Indiana Jones-quadrológia milyen menő lenne (talán volt is korábban?)! Magamból kiindulva legalábbis. Persze nem 15 ezerért DVD-formátumban, hanem négy-hatezer forintért. Nem tudom, mennyire érheti meg ez egy kiadónak, mennyi a gyártási költsége. Valószínűleg semennyire. Mindenesetre A sötét lovag trilógiát vittük, mint a cukrot. :-D Most sok "dísz"doboz került a boltok polcaira, ami ügyes marketinghúzás - a darabonként már eladhatatlannak tűnő filmek egy szépen kivitelezett díszdobozban egy gyűjtőnek igazán csábító portéka: jól mutat a polcon, jó kézbevenni, nagyobb kedvvel ül vele a tévé elé az ember. A gond az, hogy ezek nem igazán díszek, csak dobozok, nem túl igényes artwork-kel. Ezt most nem a Vissza a jövőbe-trilógiára értem. :-) Most megnézhettem közelebbről is, minőség rendben volt, csak hát én a digipack-re izgultam ugye rá. :-(
0
2014. november 27., csütörtök 16:56
8851
Megértem a csalódottságodat, de amikor én láttam a megjelenés hírét, szinte biztos voltam abban, hogy nem a digi kerül újra kereskedelmi forgalomba. Az lepett volna meg, ha azt kaptad volna. Bár ez neked nem vigasz, a lemezek nyilván teljesen ugyanazok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 27., csütörtök 16:44
4
Valószínűleg én értettem félre, de másnak is leírom a tapasztalatomat, ne kerüljön hasonló cipőbe. Korábban az oldalon keresgélve rátaláltam a Vissza a jövőbe-trilógiára, és a borítóból, az adatlapon feltüntetett Eredeti árból, ami 14.500 Ft, a hatalmas kedvezményből (78%) és a termék fóruma linkből, ami egy olyan topicra mutat, ahol a korábban kapható digi-változat képei találhatók, tévesen arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a korábban is kapható, most persze jelentős kedvezménnyel beszerezhető, szép és igényes, filmes gyűjtőknek való digi-változatot lehet megrendelni, így meg is tettem - lelki szemeim előtt a szintén innen az xpress-ről megvásárolt A sötét lovag trilógia lebegett, amivel nagyon megelégedett vagyok -. Átvételkor azonban kiderült, hogy ez nem a, topicban korábban képekkel is illusztrált digi változat, hanem a szintén korábban darabonként kapható egylemezes változat egy papírtokba csomagolva. Elég nagyot csalódtam, mindenesetre az oldal szó nélkül visszavette a példányt, így tárgytalannak tekintem az ügyet, bár úgy érzem, hogy megvezető a korábbi filmadatlappal reklámozni egy teljesen más kiadványt.
0
2014. november 27., csütörtök 1:26
606
Hibás bejegyzés
0
2014. november 25., kedd 17:09
286
Én úgy emlékszem, hogy már megszűnt az "Eladó filmek" topicja. Te se tudod már, hogy hol kínáld a kacatjaidat. Ennyire nem megy az üzlet?
0
2014. november 24., hétfő 17:07
974
Eddig azt nem értettem, h mikor Doki előre küldi Einsteint a jövőbe (asszem 5 perccel) akkor Einstein miért nem találkozott az 5 perccel későbbi énjével. (Marti és Biff is találékozott)
Ezt azzal tudnám magyarázni, h mivel ez az egész időutazás addig még nem létezett, így Einstein jövője nem létezett így azt az öt percet ő átugrotta. (abban az 5 percben ő nem létezett)
Mikor az első rész végén Doki előre megy 30 évet, így az ő utazása révén mindenkinek lesz/lett egy alternatív jövője, de elvileg Dokinak nem volt jövőbeli énje (mivel attól az időponttól (1985) senki nem utazott előre az időben - így ő megint csak - mint Einstein - átugrotta azt a 30 évet.
0
2014. november 23., vasárnap 12:35
961
Mert rájöttek, hogy logikailag nem állja meg a helyét, ha benne hagyják a test eltűnését. :) Az idősík, amiről az előző hozzászólásomban beszéltem.
0
2014. november 23., vasárnap 11:18
663
Utánanéztem és elméletileg annál a résznél mikor az öreg Biff visszaérkezik a jövőbe van egy kivágott jelenet. Eddig ugye csak annyit láttunk,hogy összeesik. (Szívinfaktus?) A kivágott jelenetben viszont ahogy a földre rogy eltűnik a teste. A kérdés az,hogy akkor ezt miért vághatták ki. :)
0
2014. november 22., szombat 23:17
961
Szia!
Roppant elmés felvetés!
Válaszom, hogy Martynak és Dokinak ne tűnjön fel, hogy az időgéppel machinált az öreg Biff, hiszen érdeke, hogy titokban tartsa az alternatív idősík kiváltó okát, az Almanacot. Valószínűleg úgy kezelte Robert Zemeckis ezt a kérdést, hogy hiába a már egy alternatív jövőben vannak, miután Biff visszaérkezik a Deloreannal az újbóli időutazásig ez még nem realizálódik számukra, csak mikor visszaérkeznek 1985-be.
0
2014. november 22., szombat 23:12
606
Hibás bejegyzés
0
2014. november 22., szombat 21:14
663
Sziasztok!
Átnyálaztam ezt a topicot és láttam,hogy ment pár eszmefuttatás a filmről régebben. Gondoltam akkor feltennék én is egy kérdést a témában:
A második részben miután Biff odaadta a könyvet saját magának Dokiék visszatérnek 1985-be ahol ugye hamar szembesülnek vele,hogy valami nem stimmel. Marty felveti,hogy egyszerű a dolog, csak visszamennek a jövőbe és megakadályozzák, hogy az öreg Biff ellopja az időgépet. Ekkor Doki közli vele,hogy az lehetetlen mert ha visszautaznak akkor az annak a realitásnak a jövője amiben most vannak. (Biff korrupt és befolyásos illetve a Dokit elmegyógyba zárják)
Eddig oké! De azt nem értem,hogy miután Biff odaadja a könyvet saját magának és visszatér a jövőbe akkor ő miért ugyan oda tér vissza ahonnan elindult? Mivel odaadta a könyvet saját magának már elindított egy eseménysort így a múltból a jövőbe való utazás már ennek a realitásnak a jövője. Nem értem! :)
0
2014. október 17., péntek 14:13
209
Szépen tolódik a megjelenése, mint Pintér alatt a magyar válogatott :D
0
2014. október 13., hétfő 15:36
360
Magam is így látom a helyzetet, de tudod, hogy van ez: éhes disznó makkal álmodik. :D
0
2014. október 13., hétfő 14:47
2288
Jut eszembe pofátlanul, - manapság úgyis megteszik - van egy bontatlan digim ebből elpasszolandó :) Rájöttem nem bejövős a trilógia nekem.
0
2014. október 13., hétfő 14:08
2601
Digipack? Kizárt. Régi szinkron? Esélytelen.
0
2014. október 13., hétfő 13:47
360
Lehet valamit tudni az új kiadásról? Digipack lesz, vagy csak egy vastagabb tokba beleteszik a három korongot? Az új szinkron marad rajta?
0
2013. november 6., szerda 12:21
209
Eladó példányt keresek, korrekt áron ebből a ritkaságból.
0
2011. november 19., szombat 20:41
16089
Köszi, király vagy!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 19., szombat 20:38
8851
Sajnos kicsit hiányos lett a széle az automatikus detektálásnak köszönhetően. Részben emiatt is kerestem más megoldást. De lásd, kivel van dolgod, tessék: scan1, scan2, scan3, scan4.
0
2011. november 19., szombat 20:31
16089
Ettől függetlenül az eredeti szkennelt bookletet nem tudnád rendelkezésünkre bocsájtani?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.