Keresés

Vissza a jövőbe trilógia (3 DVD)

2011. október 2., vasárnap 15:50
Akinek a második kiadású, magyar nyelvű borítós digipack van meg, az szomorúan nézegetheti a gyárilag üres belső zsebet. A minap egy kedves fórumtársunk jóvoltából megkaptam az első kiadás angol nyelvű booklet-jének szkennelt képeit, melyért ezúton is köszönet illeti R2-D2-t.

Azonban a szolgai másolat helyett inkább úgy döntöttem, a filmek eredeti plakátjainak replikáival töltöm meg ezt a helyet. Sikerült is elég jó minőségben fellelnem mindhárom rész plakátját, amelyeket kis utómunkával felhasználhatóvá is tudtam tenni úgy, hogy a plakátok 10x15 cm-es szabvány fénykép méretben nyomtathatók legyenek.

A végeredmény ilyen lett:

Aki szeretné ugyanígy feltölteni a digipack-ban lévő helyet, azoknak itt vannak a nyomtatható képek (csak a megjelenített kép mérete ilyen kicsi, mentés után nyomtatható méretű):

A nyomtatáshoz javasolt fotónyomtató és 210 grammos fényes fotópapír használata.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. június 17., péntek 15:58
0
2011. június 17., péntek 1:53
0
2010. április 10., szombat 9:35
Tésztaszűrővel a fején. :)
0
2010. április 10., szombat 0:20
az imént néztem meg a 2. részt és felfedeztem benne a kicsi "gyűrű hordozót"! :) imdb-n lecsekkolva ez volt az első szerepe.
0
2009. szeptember 1., kedd 18:17
hát ez nagyon komoly!!! :DDD
0
2009. szeptember 1., kedd 16:41
onnan, ez nagyon ott van:)

"Ha tegnapra kell a csomag...."

0
2009. szeptember 1., kedd 16:27
a de lorean
0
2008. november 26., szerda 10:18
Most éppen nem él a link. Mi volt rajta?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. november 25., kedd 20:26
mi a véleményed?
0
2008. november 25., kedd 20:19
:)))
Jé, ezt eddig nem is láttam! :)
most posts by TM
0
2008. november 25., kedd 20:08
http://www.dvdactive.com/news/releases/back-to-the-future3.htm
0
2008. június 18., szerda 10:34
Nem csak te gondolod így. Ez az igazság. Nem azért ájultak el, mert meglátták egymást, hanem mert felismerték önmagukat. Biff és a Doki idősebbik énje tudték, hogy önmagukkal állnak szemben, de ez nem gond, mert a múlt beli énjük nem is sejtette, tehát nem avatkozta bele azok emlékeibe és nem változtatták meg azokat (annyira). :)
0
2008. június 17., kedd 23:03
Végül is mindkét válasz elfogadtható. Mindenesetre ez "NEHÉZ ÜGY!". :DDDDDDD
0
2008. június 17., kedd 22:46
Valamint Jennifer-ék nőből vannak...azok minden sokktól elájulnak:))))...Van Damme Időzsarujában meg pl nem érhetnek egymáshoz,mert akkor elpárolognak,hiszen kát ugyanolyan anyag nem lehet jelen egy azon térben:)
0
2008. június 17., kedd 22:43
ez nem a Sliders-elmélet,hogy minden párhuzamos univerzumban ugyanúgy telik az idő:)
0
2008. június 17., kedd 22:28
Nagyon tetszik a Vice city-s mod..köszi:)
0
2008. június 17., kedd 22:26
Talán ez csak akkor igaz, ha nem csak az egyik ismeri fel a másikat, hanem fordítva is. Biff 1985-ben azt mondta Marty-nak, hogy az öreg egyáltalán nem is hasonlított rá. De ezt csak én gondolom.
0
2008. június 17., kedd 22:09
Olvasgattam itt az időutazós hozzászólásokat ezért lehet valaki feltette már valamikor de kíváncsi lennék valamire, mert valamit nem értek. A második részben azt mondja Doki Marty-nak, hogy nem szabad, hogy Jennifer meglássa magát öregen mert akkor felborul a téridőkontiniuum és megsemmisül a világegyetem. Persze ez nem történik meg mert akkor nem lenne értelme a filmnek viszont szépen elájulnak. Aztán itt jön az amit nem értek. Amikor az öreg Biff visszamegy 1955-be, hogy odaadja fiatalkori magának a Sport Almanachot akkor ők miért nem ájulnak el? Vagy szintén a második részben mikor a Doki keresi Marty-t és összefut önmagával és odaadja asszem a 18-as kulcsot akkor miért nem ájulnak el? Nah jó ők nem néznek egymásra de Biff-ék igen. Ha valaki profi az időutazós témában akkor válaszoljon erre paradoxonra. :-)
0
2008. június 17., kedd 21:36
Á, szerintem a Dokiék azért nem öregedtek, mert nem volt meg a pénz az idősebb maszkokra, ennyi :) Doki gőzmozdonyos jelenete inkább csak az egész trilógia konklúziója. Még az van a leginkább rendben.
Viszont én még mindig nem találom a logikát. Ha a Sliders-félét nézzük, akkor érthető lenne a harmadik rész, hiszen a Doki egy "másik" idősíkon nem emlékszik harminc évvel ezelőttre, viszont ennek meg az mond ellent, hogy a fényképek változnak, illetve a leveles manőver az első részben. Persze, ha minden passzolna, nem lehetne ilyen jó a trilógia, ami pedig - hisz mind tudjuk - úgy tökéletes, ahogy van :)
0
2008. június 17., kedd 17:02
Sziasztok!

Megvette ezt a kiadvány már valaki?

Ha igen akkor tudna nekünk küldeni róla termékfotokat (képeket)? Elölről,hátulról és belülről.

Köszönjük

menuborito@gmail.com
0
2008. június 17., kedd 16:47
Igen jól emlékszel.
Ez is egy jó teória lehet, amit írtál.
0
2008. június 17., kedd 12:43
(ha jól emlékszem) Doki lemaradt az időgépről. Marty visszament 1885-ből 1985-be. Doki megépítette a vonat időgépet, de ez beletelhetett neki 20 vagy akár több évbe is (hisz a megfelelő alkatrész megvolt e már akkor). Hogy nem öregedett?Lehet előtte (mielőtt viszament volna 1985-be) elment a jövőbe fiatalitó klinikára (ahogy azt tette a 2. részben) és ez persze úgy tűnt mintha rögtön utána történt volna.
0
2008. június 16., hétfő 20:57
Jujj, tényleg. Na jó azthiszem én kellőképpen belezavarodtam már ebbe az időutazásos dologba. Az lesz a legjobb, ha beviszem a garázsba a Delorean-t és egy ideig nem hozom elő.
0
2008. június 16., hétfő 20:50
Ez egyszerű, Doki várt legalább 5-6 évet, majd visszatekerte a nyolvannyolcmérföldes vekkert arra a napra, amikor Marty hazatért.
most posts by TM
0