Keresés

Vissza a jövőbe trilógia (3 DVD)

2005. szeptember 23., péntek 23:59
ne keverjétek már a szart! :) majdhogynem egy éve annak már, hogy a szállítmány egy része hibás volt.
0
2005. szeptember 23., péntek 23:52
és akkor nem cserélik ki vagy mi? ha akciósan veszed akkor nem cserélik ki?:O
0
2005. szeptember 23., péntek 22:27
Attól félek azért ilyen olcsó mert ránksózzák a szar lemezeket.

De attól kötelező vétel ennyiért
0
2005. szeptember 23., péntek 21:29
szerintem igen, ha mégsem, az már a büntetőjogi értelemben vett csalás esete, miután tavaly óta tudják, hogy hibás, és valamikor áprilisban kezdték cserélni a rosszakat. én április 19-én kaptam meg a jó példányt, azon már nincs hiba. egyébként jelen topic 254-es hozzászólásában megtalálod a hibák pontos leírását
0
2005. szeptember 23., péntek 20:50
Én kb.: 1 éve rendeltem, mikor újra megjelent, 10.000-ért, azon még ott van a hiba: Az első résznél a 72. percnél, a rétegváltásnál, kb.: 1-2 percet akadozik. (Ha erre a hibára gondoltál) Olvastam hogy néhányan addig zaklatták a kiadót, míg kicserélték nekik, engem ez a hiba nem nagyon zavart, és nem cseréltettem ki.

De még a hibával is, ez a film, 5.000 ft-ért szinte ingyen van! Kötelező vétel!
0
2005. szeptember 23., péntek 17:46
Hello!
Én most rendeltem egy darabot ebből a filmből a Xpressről. Kérédsem az lenne, hogy ez már a javított példány e, amit itt lehet kapni? Jó lenne tudni.
0
2005. június 28., kedd 18:57
egyébként a nálunk is megjelent trilógia angol földön most 5 rugóért kapható.
de nagyon kíváncsi lennék miért nincs angliában vagy bárhol máshol ez az új kiadás. Nekem már a borító is marhára tetszik az új kiadásánál... kicst a BTTF DeLorean makettem dobozára emlékeztet :D nagyjából ilyen az is :)
0
2005. június 28., kedd 16:27
de ez az új verzió nincs valahol szép angol borítóval és egyebekkel? :D
0
2005. június 28., kedd 2:24
Most mit ugráltok? Tudtuk jól, hogy 2002-ben az amcsik előtt kapjuk meg a lemezünket, de ezért cserébe lemarad róla számtalan extra, többek közt a 2. és 3. rész audiokommentárja (mivel idehaza már akkor is csúszott a megjelenés, ezért simán rárakhatták volna a többi extrát, dehát dögöljön meg a UIP). A környékünkön most jött ki a DVD, és akkor miért ne pakolhatnák rá a kinti extrákat?
0
2005. június 28., kedd 2:10
Frankó... Most mit csináljak a régivel?
Egyébként ahogy az extrákat elnézem egy része megegyezik a hazai változattal. Amivel amúgy meg vagyok elégedve, csak a 2. és 3. részhez nagyon kevés extra volt. R1-es régióban biztos nem így jött ki...
A 2. és 3. rész audiokommentárja nagyon érdekelne...
0
2005. június 27., hétfő 22:47
hogyhogy csak náluk kapható??? nem értem...
0
2005. június 27., hétfő 22:46
ez mér nincsen angol földön? :D
vagy németben... :)
0
2005. június 27., hétfő 22:43
www.dvdbest.sk
0
2005. június 27., hétfő 22:37
hol írjam alá? :D
inkább azt kérdezem....hol lehet rendelni???? Linket please ;)
0
2005. június 27., hétfő 21:25
Ez nállunk is kijön?
0
2005. június 27., hétfő 21:20

Lehúzzuk a bőrt 3x is...

Back to the Future C.E. & Trilogy
- egy új speciális 4 lemezes kiadás lát napvilágot novemberben a 2-regioban élő cseheknel.
A DVD parameterei angol + cseh 5.1 hangal keszultek, remelhetoleg angol DTS mellet.

DVD extrák:
- Michael J. Fox visszaemlékezik a triliógia forgatására.
- outtakes – bakik
- exkluzív, eddig még nem látott törölt jelenetek,
- audiokommentar mind a 3 részhez Bob Gale íro és producer, valamint Neil Canton producer kozreműködésével.
- élő kérdezz-felelek Robert Zemeckis és Bob Gale-el.
- Új doksi a forgatásról mind a 3 részhez
- Animált filmrészletek, beileszthetők a filmekbe is
- zenei videók: "Power of Love": Huey Lewis and the News, "Doubleback" -ZZ Top.
- a speciális efektek azILM-től. - kulisszatitkok: dizajn, make up, időutazás, storyboard, stb.
- produkciós naplók...

És ez mind kb. 5 rugót kóstál!
0
2005. május 4., szerda 9:27
Emberek, akiknek már kicserélte az Universal a hibás lemezeket, nem írnátok róla, hogy javított-e vagy még mindig sz@ar?? Öléggé fontos lenne!!! Thx.
0
2005. április 27., szerda 1:37
thx!!

jaj, de jó, csak 5 hónapba telt. no comment, kedves universal...
0
2005. április 26., kedd 20:23
közben utánanéztem én is, az általad leírtakon túl (pontosan az 1. lemez 1:06:55-nél, 1:09:53-1:11:30 között, a jelenetek stimmelnek) a 2. lemez 0:44:17-nél akadt, ill. kockásodott. megnéztem, ezeken a helyeken most hibátlanok a lemezek, remélem máshol se lesz velük baj.

az én lemezem is hibás volt, pedig én valamikor január közepén vettem, amikor már állt a bál, tehát pontosan tudták, hogy hibásat adnak el... mondjuk jól jártam vele, gondolom a hiba miatt adták 6990-ért, aztán reménykedtek benne, hogy páran nem viszik vissza, így kisebb a bukta. a kicserélési procedúrát meg már leírtam. mind1, azt mondom, még így is bőven megérte, bár a universalról nincs túl jó véleményem ezek után...
0
2005. április 26., kedd 14:59
Az első lemeznél kb 1 ó 05 perctől 1 ó 12-3 percig asszem.
Az a két jelenet, mikor a Doki bemutatja Martynak a makettasztalon a későbbi toronyórás-villámos trükköt egy kisautóval, ami kigyullad, aztán érkezik Marty anyja. Az ezt követő jelenetben (Marty és George teregetnek) van a legcsúnyább hiba, itt többször is kockásodik, szétesik a kép.
Ezeket egyébként a saját szememmel, saját lemezemmel tapasztaltam, az Universalos gyerekkel együtt néztük, az ő lejátszójukon. A többit nem láttam, de nem is voltam rá kíváncsi, olyan dühös lettem. Annak idején aszontam neki, ez a hiba nekem bőven elég, hogy az egész pakkot kicseréljék.

Amúgy, angel, a Te lejátszódon előjöttek a hibák a régi lemeznél (tehát van összehasonlítási alapod) vagy csak a tömeges panaszok miatt cseréltetted ki?
Azért kérdem, hogy össze tudod-e hasonlítani majd a két kiadást?
0
2005. április 26., kedd 14:11
eddig lusta voltam rá, főleg mert nem emlékszem, hol volt pontosan a hiba. tudom, hogy valamelyik fórumban (asszem a kritikánál) pontosan megvan, de még nem találtam meg. ha valaki beírja, hogy konkrétan hol találom meg, vagy akár 1-2 hibát ideír, akkor azonnal megnézem, de amúgy is próbálkozom.
amúgy a universalnál cseréltem
0
2005. április 26., kedd 10:54
Srácok, akiknek megvan a cserecsomag, teszteltétek már? És mindenki a Universalnál bonyolította le a cserét vagy a vásárlás helyén? Lécci, írjátok meg, jók-e a lemezek vagy nem?
1000 thx!
0
2005. április 21., csütörtök 23:02
"Nem kell tovább mennie..." - sőt még odáig se!
most posts by TM
0
2005. április 21., csütörtök 22:54
ez még így, olvasva is felbosszant, de komolyan... a rohadt tróger anyjukat!
0
2005. április 21., csütörtök 22:52
na, ha ezt nekem mondja, még mindig cikkeznének a bulvárlapok a botrányról:)
0