Keresés

Vissza a jövőbe trilógia (3 DVD)

2005. március 19., szombat 12:48
Persze, de nincs harag, ügye? :-))

Szemlédi Bandi: nocsak, Warner is linkeskedik??? Ez új... :-((
0
2005. március 19., szombat 12:42
Hoppá! A Rendőrakadémia felirathibájáról nem is tudtam...
Nem mintha bármikor szándékomban állna felirattal végignézni, de azért elég gáz. Az audiokommentár nemkülönben.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. március 19., szombat 11:07
Érdekes, hogy a Warner meg azonnal képes volt cserélni 4 darab LOTR2 lemezt...

Az is érdekes, hogy a karácsony előtt megjelent Rendőrakadémia sorozat hibás 1. lemezére (hiányzik a feltüntetett audiokommentár, illetve a film felétől a magyar felirat) még sem a Warner, sem az Xpress nem reagált...
0
2005. március 19., szombat 9:00
Félre ne értsetek, engem is bosszant a kiadó hozzáállása. Egyelőre ugyanis még nem tudtam meggyőződni róla, hibátlan-e valóban a saját példányom? A közelemben elérhető asztali és PC-s DVD-lejátszók ugyanis gond nélkül viszik a filmeket. Ettől még ez is lehet hibás, hiszen mint olvastam, elsősorban Sony játékosokkal problémás az egyes korong, ilyennel pedig még nem tudtam kipróbálni.

Amit pedig korábban írtam, kizárólag a kritikáknál felvetett dologra vonatkozik. Tehát nem számomra gond, hogy oda írtok ilyesmit, mert nekem tökmindegy. Az ilyen jellegű hozzászólásokat még csak nem is minősítem haszontalannak, mivel számomra is érdekesek. Úgy értettem tehát, hogy az ott felvetett probléma (ti. hogy csak módosíthatod a véleményedet) nem az Xpress oldalának hibája, mert ennek így kell működnie. A probléma oka úgymond a nem rendeltetésszerű használat. Így már világos?
0
2005. március 18., péntek 21:18
Hát igen... No komment!!!!
0
2005. március 18., péntek 20:21
Azért az nagyon szomorú, hogy lassan eltelt 3 hónap, de még mindig nem tudtak kicserélni 1 hibás lemezt.
Érdekes, hogy a Warner meg azonnal képes volt cserélni 4 darab LOTR2 lemezt...
0
2005. március 18., péntek 18:59
"Az a gond, hogy a fórumos csevegéseteket a kritikáknál intézitek"

Talán ez jelen esetben bocsánatos bűn, mikor 10ezer forintos Universal-baklövés remélhető helyrehozásáról próbálunk egymástól információt szerezni (ha már a tisztelt kiadó sz.rik a fejünkre); tesszük ezt abban a reményben, hogy a kritikákat többen olvassák, jobban szem előtt van, mint a fórum.
0
2005. március 18., péntek 16:42
Louie!

"Érdekes ez a fórummotor..." - a fórummotornak semmi baja. Az a gond, hogy a fórumos csevegéseteket a kritikáknál intézitek, és az valóban megváltozott!
Lásd: XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések
0
2005. január 13., csütörtök 19:58
szerintem nagyon jó
0
2005. január 7., péntek 20:29
JAN!

A kettő nem függ össze!Az nem hiba, hogy menet közben nem tudsz nyelvet választani!
0
2005. január 7., péntek 18:22
XPRESS
Ha valóban javított példányok érkeznek, akkor a nyelv is változtatható lesz menet közben?
Vagy erre ne számítsunk?
0
2005. január 3., hétfő 15:40
Inkább a Universal-lal cseréltetném ki a filmeket, nagyon segítőkészek (tapasztalat) és azonnal kicsérélik a hibás kópiákat újra. Ezzel egy csomó idegeskedéstől kíméled meg magad (igaz, rámegy egy fél délutánod, míg kijutsz hozzájuk :o))
0
2005. január 3., hétfő 15:35
Marty, ha bp-i vagy, miért nem futárral szállítatod a filmjeidet??? Azok ingyen és főleg gyorsan kihozzák a cserelemezeket :o)
0
2005. január 3., hétfő 15:34
Kedves Attila!
Telefonon próbáltuk elérni, de nem jártunk szerencsével. Ha a postás pénzt kért a csomagért, akkor valamilyen hiba történhetett, a cseréket ugyanis postaköltség nélkül szoktuk elküldeni, a rendszerünk szerint most is így történt. Természetesen a postaköltséget valamilyen módon visszatérítjük (vagy visszautaljuk, vagy egy esetleges következő vásárlásnál levonjuk).
A lemezhiba miatt tanácstalanok vagyunk - mi az összes raktáron lévő kópiát visszavittük a kiadóhoz, akik mindegyiket kicserélték a szerintük hibátlan példányra. Javasolni két dolgot tudok:
1. Küldje vissza ismét hozzánk a kiadványt, és mi újra küldünk egy példányt, de garantálni csak azt tudjuk, hogy azt is a kiadó által jónak nyilvánított szállítmányból küldjük majd el.
2. A hibás kiadvánnyal keresse közvetlenül a kiadót. A Universal központi száma: 8018300.
0
2005. január 3., hétfő 14:59
Tisztelt Xpress!

Ismételten és nyomatékosan felhivom a figyelmüket, hogy tájékoztatást várok mit javasolnak, miután másodszorra is hibás példányt küldtek. Ráadásul kifizettették velem a postai dijat (másodszorra is).
Gondolom nem lenne szerencsés a Fogyasztóvédelem bevonása és le tudjuk ezt rendezni záros határidőn belöl egymás között is.
Tisztelette,
KA
Budapest
0
2005. január 1., szombat 23:05
A 2. részben nagyon bírom az a jelenet, amikor eltűnik a Doci, elered az eső és megjelenik a postás. Meg amikor Marty azt modja, hogy; Csak egy ember tud rajtam segíteni.
0
2004. december 31., péntek 11:08
Létezik VHS-ről bedigizett változat (gatya minőségben), arról elvileg rá lehetne tenni, de teljesen felesleges. Én is az eredeti szinkronok híve vagyok, de itt most csoda történt, az eredeti hangok hozzák a formájukat, én semmi kivetnivalót nem találtam az új szinkronban, ami a lényeges szereplőket illeti, kár kukacoskodni. Biffnek részről részre más kölcsönözte a hangját, most már legalább az is egységes és teljesen jó! Talán csak Marty McFly hangzik furcsán, de megszokható, mert az eredeti szinkronhang, khm, hát szóval elég érdekes volt. :) No és hát a film _sokkal_ jobban szól, ami az egésznek a lényege volt...
0
2004. december 30., csütörtök 17:31
mi pontosan az a hiba?
0
2004. december 30., csütörtök 16:12
Tisztelt Xpress!

Kicseréltem a filmet, néhány napja érkezett meg az új.
Sajnos ez a széria is ugyanazt a hibát produkálja!
Várom a javaslatukat, hogyan képzelik el ezt a példányt kicserélni.
A visszacsere 700 Ft.-ba került (a tájékoztatóval ellentétben), a továbbiakban NEM kivánok erre egyetlen forintot sem költeni! Viszont vásárlói jogaimmal élni kivánok.
Sűrgősséggel várom tehát a javaslatukat.
köszönettel,
KA
Budapest
0
2004. december 25., szombat 15:40
Minap említettem a klasszikus szinkront én is, nincs valakinek meg vl. barkácsolt DVD kiadás a frenetikus hangokkal?
De ha másért nem is, megnézem az rtl-klub-bon 31.12-én 16:30-18:30 ig. A film maga kb. 110 perc, úgy néz ki hogy nem lesz reklám közötte.
0
2004. december 25., szombat 14:06
Kedves Mindenki!
Karácsony után megvehető a M. Marktban a Vissza a jövőbe 1-3. DVD, 6900 -ért, mert az már tényleg a javított verzió, nincs benne kép és egyéb hiba, amiket hosszan írtatatok az elmúlt hetekben? S azért elmegy az új Rudolf- Rajhona szinkron? (olyan sose lesz, mint a régi... Főleg, ha a Biff és McFly apjának is más a hangja...) A régi szinkronnal sose jelent meg DVD-n a sorozat?
0
2004. december 21., kedd 19:03
ELM már alig várom mit fogsz mondani erre.
0
2004. december 21., kedd 18:42
Hali!

Én ma vettem meg a filmet a mediamarkt-ban kemény 6900ft-ért!
Ennyiért ajándék volt , meg megérte várni , mert én is meg akartam innen rendelni. Ez már a jó verzió , és persze jóval olcsóbb is! :)
0
2004. november 24., szerda 15:38
Ahogy Bob és Bob - azaz Gale es Zemeckis nagyon szepen megfogalmazza a werkfilmben, alapvetoen a szerzonek ilyen temanal dontest kell hoznia, milyen szabalyok szerint mukodik az elkepzelt "lehetetlen" dolog, es ha azokhoz a szabalyokhoz tudja magat tartani, a dolog hiteles marad.
Ok pl. ugy dontottek, hogy az idoutazas nem jelent terbeli mozgast is egyben, azaz csak masik idobe utazunk, de a helyunket nem valtoztajuk meg. (Tehat a kozepkori Franciaorszagba nem tudunk az idogeppel elmenni, csak ha az idoutazas elott/utan elutazunk oda.)
Ebbe az elvbe is bele lehet kotni, hiszen a fold forog, kering a nap korul sot a nappal egyutt halad is az urben stb. tehat egy masik idoben egyszeruen a vilagurben talalnank magunkat, ha a terben nem mozdulnank el... Igy hat az o szabalyuk az lett, hogy a foldfelszinhez kepest nem ozdulunk el az idoutazas soran.
Aztan ugy dontottek, hogy az idoutazok tudata (tudasa) nem valtozik meg, ahogy az elozo hozzaszolasomban felvetettem, de pl. az ujsagok, fotok atalakulnak az "aktualis" idoegyenesnek megfeleloen. Ezert nem tortenik eg mindaz, amit itt emlitettetek. Ez nem kicsit leegyszerusiti a dolgukat, es valljuk be, a nezoet is - talan igy kovethetobb a tortenet, mintha belebonyolodnanak ebbe a problemaba.
Ez a tortenet epp attol olyan sikeres szerintem, mert ezt a viszonylag osszetett es bonyolult kerdest (lasd a hozzaszolasainkat) nagyon egyszeruen, tisztan, fogyaszthatoan tarja elenk, mikozben meg jol szorakozunk is.
Es azert azt sem kell elfelejteni, hogy eredetileg csak azt akartak megfilmesiteni, milyen is az, amikor sajat szemunkkel lathatjuk a szuleinket fiatalnak es bohonak... :)
0
2004. november 23., kedd 16:45
A benzin-problémára én is gondoltam már.
0