Keresés

Vissza a jövőbe trilógia (3 DVD)

2004. november 18., csütörtök 9:52
Sziasztok!

Megvettem tegnap a Vissza a jövőbe trilógiát (az új kiadást), és amikor kibontottam egy furcsaság fogadott:
A belső tok szép meg minden, de úgy van kialakítva, hogy legyen hely benne valami papírnak is. De SEMMILYEN papír nem volt hozzá (pedig volt nálam a régi kiadás, és ahhoz volt chapterlist, stb., igaz angolul...). Ez természetes, vagy csak az én verziómbol maradt ki a chapterlist, stb.???
0
2004. november 16., kedd 15:00
Nekem sem volt vele gáz, pont tegnap néztem meg :-(
0
2004. november 16., kedd 13:37
Ezt nem hiszem el...
Más is tapasztalt a 2. lemeznél hasonlót? Nekem pc-n ui. minden klappol.
0
2004. november 16., kedd 13:22
Szaiaztok! Nekem a 2. lemez akad! A légdeszkás üldözés után elég hosszan rendszeresen akad!!!! Csak bele-bele néztem úgyhogy lehet hogy máshol is van hasonló probléma!

Kedves XPress! Mi ilyenkor a teendő?? Ha valakinek van valamilyen infója legyen olyan jó és ossza meg itt a fórumon!! Köszi!
0
2004. november 16., kedd 12:04
Nekem is Panasonic, és a kb 130 eredeti filmem közül csak ennél van problémám.
Tegnap beszéltem a kiadóval, azt ígérték, hogy ahogy jön hibátlan lemez kintről, cserélik az 1-es lemezeket. Náluk is akadnak a lemezek...
0
2004. november 15., hétfő 17:03
Sziasztok!

Most beszéltem egy Kedves hülgyel az Xpress-nél telefonon az 1es lemez hibájával kapcsolatban, ugyanis a hiba nálam is jelentkezett. Azonban az én asztali lejátszóm nem SONY hanem PANASONIC (ráadásul nem is "őskövület", hanem fél éves) amivel eddig semmi hasonlót nem tapasztaltam (kb 40 eredeti filmem van...). Szóval csak jelezni szeretném hogy biztos nem a Sony készülékek hibájáról van szó (hacsak nem ugyanaz az olvasófej vagy elektronika van mindkét gyártó termékeiben...).

Remélem minél hamarabb megoldja a kiadó, mert nem keveset vártam a filmre, kifizettem 10.000 forintot (ahogy sokan mások is)...

Üdv: Crys
0
2004. november 15., hétfő 10:50
OK legalabb ennyi szerencsem van. Most mar kivancsi vagyok, ha megerkezik, jo kopiat kapok-e vagy nem. Koszi!
0
2004. november 14., vasárnap 20:40
Ott, ott. Holnap megyek hozzájuk. Meg rákérdezek arra is, mér kellett újraszinkronizálni a Múmiát????
0
2004. november 14., vasárnap 17:17
Helyileg hol van ez a Universal? A Gyomroi uton van ez is, vagy ott csak a Universal Music? (Arra szoktam jarni ;-)
0
2004. november 12., péntek 21:59
Én hétfőre ütemeztem be a látogatást Universalnál. Remélem, addigra találnak egy pár hibátlant! :))
0
2004. november 12., péntek 17:08
Sikerült beszélnem telkón a Universal Hungary egy munkatársával. Jelezték a hibát Angliába, ahol a lemezeket nyomják, és postán, vagy személyesen kicserélik a lemezt, ha visszaviszik nekik, amennyiben találnak olyan, ami nem akadozik Sony lejátszóban. (Nekik is az van :-)
0
2004. november 12., péntek 15:35
Köszönöm a tájékoztatást a többiek nevében is :)
0
2004. november 12., péntek 14:59
A kiadónak jeleztük a hibát, megvizsgálják, hogy mi a probléma, és amint van eredmény tájékoztatnak minket.
Valószínűleg nem a teljes szállítmány hibás, ugyanis a kiküldött mennyiséghez képest elenyésző számban jelezték a problémát a vásárlók. Zömével Sony készülékeken a rétegváltás előtt jelentkezik a gond, de hallottunk olyan esetet is, hogy ugyanazon a készüléken az egyik kópia mutatott hibákat, a másik nem. Ez egyértelműen arra utal, hogy nem sorozathibáról van szó, hanem néhány hibás lemezről. Egyelőre senki ne küldjön vissza semmit, megvárjuk, hogy a kiadó a gyártót értesítve kiderítse, mi a gond, illetve esetleges csere esetén mi a teendő azoknak, akiknél jelentkezik a probléma.
0
2004. november 12., péntek 14:50
Elnézést, én hibáztam :-)
0
2004. november 12., péntek 14:49
Sziatok!

Van egy óriási problémám a trilógia 1-es lemezével: 1:09:53-tól 1:11:30-ig a kép kockázódik, a DTS hangsáv néha egy óriásit pattan! (Nem egy lejátszóban teszteltem!)
ELőször visszavittem, nagyon korrektül cserélték, de az új is hibás, bár ebben kevesebb már hiba. Ez az első réteg utolsó néhány perce, rétegváltás után no problem. Látott már vki ilyen hibát rajtam kívül?
0
2004. november 12., péntek 14:49
Sziatok!

Van egy óriási problémám a trilógia 1-es lemezével: 1:09:53-tól 1:11:30-ig a kép kockázódik, a DTS hangsáv néha egy óriásit pattan! (Nem egy lejátszóban teszteltem!)
ELőször visszavittem, nagyon korrektül cserélték, de az új is hibás, bár ebben kevesebb már hiba. Ez az első réteg utolsó néhány perce, rétegváltás után no problem. Látott már vki ilyen hibát rajtam kívül?
0
2004. november 11., csütörtök 14:42
:-(

azért köszi a gyors válasz, így már világos, de akkor is.........

0
2004. november 11., csütörtök 14:24
A szinkronkimaradások alatt van magyar felirat, vagy az is kimarad?
Ja, és kössz az eddigi infókat!
0
2004. november 11., csütörtök 14:23
A szinkronhiba tehat meg mindig bennevan. Kar. A gond az, hogy ez szinten tonkreteszi az egyik poent - vagy legalabbis nehezebben erthetove (marmint hogy a Doki atallitotta az osszes orat).
Van igazsag abban amit irtok. Jogilag valoszinuleg nem tamadhato a Universal, a szokasjog is ez ellen szol, de kulfoldon (marmint tolunk nyugatra termeszetesen) megis kicsereltek a lemezeket.
Ez lehetne az (egyik) elso pozitivum az orszag EU-tagsagaval kapcsolatban, ha hasonlo hozzaallas a vevok fele itt is meghonosodhatna. IMHO
Nekem szerencsere az egyik ismeros megveszi a regit, de ezzel egyutt ha nem cserelik ki senkinek, rossz szajizem marad a dologgal kapcsolatban.
0
2004. november 11., csütörtök 14:20
A szinkronhiba tehat meg mindig bennevan. Kar. A gond az, hogy ez szinten tonkreteszi az egyik poent - vagy legalabbis nehezebben erthetove (marmint hogy a Doki atallitotta az osszes orat).
Van igazsag abban amit irtok. Jogilag valoszinuleg nem tamadhato a Universal, a szokasjog is ez ellen szol, de kulfoldon (marmint tolunk nyugatra termeszetesen) megis kicsereltek a lemezeket.
Ez lehetne az (egyik) elso pozitivum az orszag EU-tagsagaval kapcsolatban, ha hasonlo hozzaallas a vevok fele itt is meghonosodhatna. IMHO
Nekem szerencsere az egyik ismeros megveszi a regit, de ezzel egyutt ha nem cserelik ki senkinek, rossz szajizem marad a dologgal kapcsolatban.
0
2004. november 11., csütörtök 14:16
Ilyenkor örülök, hogy amikor az előző kiadást meg akartam venni, már nem volt kapható...  :(
0
2004. november 11., csütörtök 14:10
GKrisz: rajtunk keresztül biztos, hogy nem oldható meg a csere, és tudtommal a Universal sem cserél. Ennek több oka is van.
1. A korábban megjelent változatot nem ők forgalmazták, és jogutódnak sem számítanak.
2. Hivatalosan soha nem tekintette a Universal hibának a néhány jelenet moziváltozattól eltérő képkivágását, így igazából csak egy-egy nagyobb országnak készítették el az új transzfert, rengeteg kiadás több országban mai napig a régi transzferrel kapható csak.
3. Ennél nagyobb problémáknál sem szoktak a kiadók cserélni (korábbi vágott változatot, korábbi vacakabb transzfert, korábbi csak felirattal megjelent változat, korábbi extra nélküli kiadások stb.)
Sajnos.
0
2004. november 11., csütörtök 14:05
Tudja valaki, hogy cseréli-e a Universal?
Esetleg az Xpress-en keresztül megoldható?
0
2004. november 11., csütörtök 12:46
... (censored)
0
2004. november 11., csütörtök 12:44
A szinkronkimaradás (doki a telefonban) az új változatban is sajnos ugyanúgy megvan.
0