Keresés

Vissza a jövőbe trilógia (3 DVD)

2004. november 11., csütörtök 11:59
A szinkronkimaradások megvannak még, vagy esetleg azt is javították?
0
2004. november 11., csütörtök 11:37
Na, este végre megnéztem lyól az 1. részt, a többire még nem volt időm...igy csak 1 lemez utáni vélemény jön:
A minőség jó, szerintem szépen megcsinált DVD. Nekem hozta az új szinkron azt a hangulatot, amit a film közel 20 éve jelent, köszönhetően elsősorban Rudolf P.-nek és Rajhona Á.-nak. Kis különbségek persze vannak, de ilyenkor mindig hasonlitgat az ember az eredetihez. Dehát most közel 20 évvel van később, ezt visszahozni nem lehet, kivéve persze, ha beleülhetnénk a DeLoreanba :)) Ebből a szempontból egy új film könyebb helyzetben van, nincs mihez hasonlitani. Az új hangok sem rosszak (főleg Fesztbaum), profizmusban is, ráadásul ez nem jelent lényeges hangulati különbséget sem.
Szóval mint rajongó nem csalódtam!
0
2004. november 10., szerda 13:37
Közel 2-éves "türelmes" várakozás után ma kora reggel csengetett a postás az Xpress csomaggal......thnx! Minden gyümölcs beérik eccer!
:)))
Sajnos munkába indultam éppen, ezért csak este tudom rávetni magam a dvd-re.
Hihetetlenül várom!
One of the BEST film ever!!!
0
2004. október 22., péntek 16:39
Xido, azé ne túlozz!!!
0
2004. október 22., péntek 13:24
A kérdés, hogy az új szinkron követi-e a mostanság ejnye-bejnye, tyűha színvonalú, gagyi szinkronok becstelen útját :)  Ezek még nem jöttek rá: Bevált csapaton ne változtass ?
0
2004. július 9., péntek 2:37
na tegyük hozzá,hogy ez olyan "jellemismereti vicc",amit a magyarok nem vágnának.nálunk a nyuszi jelöli a gyávaságot,náluk a csirke..ennyi:))
amúgy hamar át lehet szokni angolra,mert aki a régi ismerete ellenére szinkronnal nézi ezt a dvd-t,az istenkáromló:)))
0
2004. július 9., péntek 1:32
sztem is original RULZ :)
0
2004. július 8., csütörtök 22:30
azért szerintem Marty eredeti hangja, ahogy állandóan azt ordibálja, hogy:"Hey,Dock!", az nem semmi.
Az eredeti is király.
0
2004. július 8., csütörtök 21:03
ez "óriási" hiba :)
0
2004. július 8., csütörtök 20:03
nálam alap baj van a BTTF szinkronjával. de csak elvi szinten :) még pedig ott amikor Biff unokája nyuszinak nevezi Marti-t a jövőben (angolul "Chicken"-t mond) és akkor a társa kakas vagy mittomén milyen hangot játszik be. lényeg hogy semmi köze  a nyúlhoz a beszólásnak :)
0
2004. július 8., csütörtök 10:37
Nálam a szinkronos listát a MIB első része vezeti, de nálam is max. egy tucat ezen alkotások tábora. És köztük van a BTTF is.
0
2004. július 8., csütörtök 10:24
Egyszer azért kíváncsiságból megnézném eredeti nyelven is, de biztos fura lenne.
0
2004. július 8., csütörtök 0:37
nagyon fura volt angolul megnézni. kb 5-6 éve kölcsnöztem ki az angol tékából vhs-en, kiváncsiságból. nem is tetszett.
azon filmek egyike - van kb egy tucat -, amit csak magyarul nézek.
0
2004. július 7., szerda 23:52
Egyébként tényleg érdemes angolul megnézni, mert sok apró poén csak úgy jön ki. Pl. az egyik ilyen példa, a "gay" szó használata, ami ugye az 50-es években még egész mást jelentett ("vidám"). Ez a geg a magyar szinkronba semmilyen szinten nincs átültetve.
0
2004. július 7., szerda 12:51
Bocs, hogy itt kérdezem, de tud valaki kissé bővebbet az Enigmáról. Azon belül is a Dougray Scott játékáról? Megvenném, a DVD-t, ha az Extrák közötti képekről és interjúkról írnátok. Azért ne utáljatok nagyon. Köszi!
0
2004. július 7., szerda 12:05
én már csak angolul nézem :)
0
2004. július 7., szerda 11:45
őszinte legyek,angolul is nagyon élvezhető és szerintem meg is rendelhetnét kintről,mert ez a szinron ami rajta van egy kalap....,inkább ne is lenne rajta:DD
0
2004. július 7., szerda 11:20
Nagyon köszönöm a (Te) segítségedet (is)!!!
Ezydvdről akartam megrendelni, de sajna azon sincs magyar szinkron. Úgyhogy maradok várakozó állásponton, hátha télleg kiaggyák újra, vagy vmi korrekt ember felkínálja eladásra a régit!

Thx!!
0
2004. július 7., szerda 10:59
Üdv! Már egy ideje nézegetem tomcooper barátunk hozzászólásait, és próbálnék segíteni, ha tudok. Én is nagy rajongója vagyok a trilógiának, így hát megértem türelmetlenségét. Én is lecsúsztam az itthoni verzióról, de épp a múlt héten kaptam meg a filmeket Németországból. Egy egész pofás kis dobozban, jó minőségű, és mondjuk van rajta német szinkron (persze angol is), ami nekem fontos volt, merthogy úgy láttam először a filmeket.
A segítség, ha nem is sok, csak annyi, hogyha nem feltétlenül kell neked rá magyar felirat és szinkron, akkor onnan tudsz rendelni. Csak igazából nem tudtam rájönni, hogy ez nálad feltétel e? Én csak gondoltam ötletet adok, hátha bejön. Amúgy 30 euró körül volt az ára, tehát szerintem elég korrekt.
0
2004. július 7., szerda 9:52
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Engem nem érdekel. hogy mér monták, de monták. Ha télleg azér etettek, hogy haggyam má őket békén, az se érdekel, csak legyen mán a kezemben a trilógia.

A mosolyt a hangján hallottam a hölgynek. Ilyet a vájtfülűek meghallanak. Gyakorold te is, csodakaki. :)

0
2004. július 7., szerda 9:39
Feliratosan gáz lehet? Mert úgy még nem láttam..
0
2004. július 7., szerda 6:10
ha neadj isten lenne felesleges pénzük rá,hogy rávarázsolják a klasszikus szinkront és még az import design-t se húznák át magyarra,akkor lehet a "régi" példányom menne az óccsóbótba vagy a kukába:DDD
0
2004. július 6., kedd 19:52
tomcooper! Az én életemnek is ez a legboldogabb napja!
0
2004. július 6., kedd 19:22
Rövidhír TMI:

Egy magából kivetkőzött ismeretlen felgyújtotta az Universal hazai képviseletét, közben azt kiabálva: "Ezt a Vissza a jövőbe Trilógiáért mocskok!" ;D
0
2004. július 6., kedd 19:21
:)
0