katobazsika írta:Sima mezei bd alatt a műanyagtokost érted? Mert azok beleférnek másfél, két percbe. Ott az a baj, ha nincs belső borítókép vagy egy érdekesebb lemez szitázás, akkor igazából nincs mit megmutatni. De ez meg csak a kicsomagolás után derül ki. Egyébként a steelbook-ok miatt kezdtem el annak idején. Mikor először kézbefogtam (Terminátor 1), instant szerelem lett. Aztán jött a többi, Elysium, Az elnök végveszélyben, stb. Úgy voltam vele, hogy ezt szeretném megosztani mással is. Aztán ehhez hozzájött, hogy akkor a műanyagtokost is videózom. És igen, sokszor nagyon unom, hogy a 'semmit' csomagolom ki. Szóval lehet, hogy ezeket idővel majd elhagyom. Vagy többet belezsúfolok egy videóba, pl egy egész rendelést. De mint lentebb írtam, úgy látom nincs nagy érdeklődés a videókra, így több energiát, időt meg nem szívesen teszek bele. Munka és család mellett sokszor ez is nyűg!
Igen, a sima kék tokos standard kiadásokra gondolok... nekem az két fénykép oszt szevasz, szóval ott a két perc is már, mintha a Sátántangót nézném :-D
Szerintem simán találhatnál egy olyan formátumot ami egy működőképes megoldás a belefeketetett időt és eredményt nézve. Ha nincs kedved beszélni akkor valami stilizált felirat megoldás is lehet, persze ott meg már kérdés, hogy mire van lehetőséged, milyen szoftvert használsz stb... De nézd csak meg a Criterion Closet picks videókat, bemennek aztán egyszerűen levesznek valamit a polcról, mondanak pár szót és kész, nincs benne semmi kameratrükk, vagy vágás... . Persze ott van egy szakmailag elismert valaki akinek a félmondata is sokszor aranyat ér, de amit mondani akarok, hogy nem feltétlen kell túlbonyolítani.... Inkább a személyességre menj rá, mert akkor amiket most csinálsz azt az utódjaid mint egy személyes ajánlót nézik meg egyszer.... elindítják a Rambot oszt megnézik, hogy nagyfater mit is mondott, hogy az szar vagy jó? :-D
Az a baj, hogy érthetően mivel egy Magyar csatorna, Magyar vonatkozás kiadásokat mutat be, viszont amiken van manapság magyar vonatkozás, azok általában sima műanyagtokos kiadások, egy két kivétellel. Én szívesen nézem ezeket is, van pár kiadás ami itt van a polcon bontatlanul, és nem is tudtam hogy van belső borítója. A többiben egyébként igazad van teljesen, szerintem is jobb lenne beszélni is a kiadványokról/filmekről, de én örülök neki hogy ez is van, és csinálja.
Persze, azért is írtam, hogy én speciel minden physical media-t támogató tevékenységnek nagyon örülök és fontosnak tartok.