Keresés

Megjelenések

2002. szeptember 4., szerda 11:52
Showtime tudtommal október közepe-vége felé várható. Sajnos csak felirattal.
A Jobb ma egy zsaru... megjelenéséről egyelőre nincs információnk.
0
2002. szeptember 4., szerda 11:51
A Hetedik a Kinoweltnél volt. A csődjük után bizonytalan ki adja majd ki a filmjeiket.
0
2002. szeptember 4., szerda 11:49
nakeremszepen, lattam valahol hirdetestet, hogy lehet majd a valami amerikat kolcsonozni dvd-n jol. aztat nem lehessen tudakolni, hogy megvasarolni mekor lehet? :-)
0
2002. szeptember 2., hétfő 23:05
Szeretném megkérdeklődni az Xpress-től vagy bármely cégtől, forrásokból azt, hogy mikor jelenik meg a Showtime - Végtelen és Képtelen {Showtime} című film? Illetve a Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő {The hard way}? Hogy ez a két film mikor jelenik meg? Mert amerikában már megjelent és angol piacon illetve a francia piacon is kapható.
0
2002. szeptember 2., hétfő 18:52
Se7en? (bocs, ha már valaki kérdezte)
0
2002. szeptember 2., hétfő 18:45
Se7en? (bocs, ha már valaki kérdezte)
0
2002. szeptember 2., hétfő 17:39
Szeretném megkérdezni, hogy a régi klasszikus Western filmek lesznek e Dvd-n??? (Volt egyszer egy vadnyugat, Hét mesterlövész, A jó a rossz és a csúf stb)
0
2002. augusztus 28., szerda 23:31
Akkor ezekszerint én informáltabb vagyok az Xpressnél :-)))) Grease ugyanis biztosan lesz, október 15-től, magyar felirattal. Uakkor jön az összes többi Paramountos zenés film (Footloose, Flashdance, Szombat esti láz, Életben maradni).
0
2002. augusztus 28., szerda 19:32
Kedves Xpress,
Koszi az infot.
zsolti
0
2002. augusztus 28., szerda 16:57
zsolti: a Hair első R2-es kiadására nem kerültünk fel. Ha lesz újabb kiadás, talán minket is megszánnak. A Grease az 1-es régióban is csak szeptemberben jelenik meg. Hivatalos infó még nincs, de valószínű, hogy még idén megjelenik az R2-es régióban is. Az, hogy lesz-e rajta magyar felirat és/vagy szinkron jó kérdés - Paramount filmről van szó, így megjósolhatatlan.
0
2002. augusztus 28., szerda 16:50
Adjon már neki vki hajat és pomádét! :D
0
2002. augusztus 28., szerda 11:48
Xpress, tudom, leragott csont, de a HAIR...? + a GREASE?
0
2002. augusztus 27., kedd 23:53
Az Amélie októberben jön az biztos, és valszeg lesz rajta szinkron (mert hogy 5.1-el futott a mozikban), de egyéb dologról semmit nem tudni. Én reménykedem a dupla-dts-díszdoboz kombinációban ami németó.-ban és franciao.-ban is kijött. (Angliában csak egy egylemezes.)
0
2002. augusztus 27., kedd 13:42
Kedves Xpress!

Kelly hősei, Piszkos tizenkettő: várhatóak valamikor DVD-n?
0
2002. augusztus 26., hétfő 22:21
xpress !
Rodney Dangerfield filmek megjelenésére van esély a közel jövöben ?
esetleg kitől várható és lesz e szinkron ?
köszi
0
2002. augusztus 26., hétfő 10:08
Yamamura!

Milyen tapasztalatokról beszélsz?A MOKÉP által eddig kiadott dvd-ken(Hetedik érzék,Dogma,Hegylakó IV) a szinkron mellett mindig volt felirat is!
"Az Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat!"
0
2002. augusztus 26., hétfő 10:03
A Csajok a csúcson szeptember végén lesz a tékákban,októberben megvásárolható a Reszkess Amerikával együtt.(kiadói infó)
0
2002. augusztus 26., hétfő 9:05
a magyar verzión lesz szinkron - a tapasztalatok alapján pedig csak szinkron. jó lenne, ha feliratot is raknának mellé, mert bármennyire is jó az a szinkron, azért az eredeti hang az igazi. nekem megvan a díszdobozos változat, klassz kommentár van rajta, jeunet tartalmas beszólásaival. pl. "ez a nő nagyon utált játszani a filmemben." :]
0
2002. augusztus 26., hétfő 3:43
egy másik topikban Októberre jósolta Xpress Amelie-t, már én is nagyon várom.

Leon mokép film volt?
Akkor azis jó sokára lesz:(

Apropó mokép.
Ponyvaregényünkkel mi ujság van?
0
2002. augusztus 25., vasárnap 21:34
Most jártam kinn Angliában, és láttam a kinti Amélie csodálatos élete c. film gyönyörű dvdjét, és csak azért nem vettem meg, mert csak francia hanggal volt "fölszerelve", várható a magyarországi megjelenés? mikor? magyar szinkronnal, vagy csak egyszerű felirattal???
0
2002. augusztus 25., vasárnap 21:07
videon a mokép hozta ki.
0
2002. augusztus 25., vasárnap 19:08
nem tudom, hogy a LEON kinél van ezért itt érdeklődöm. Lesz nálunk belátható időn belül?
0
2002. augusztus 25., vasárnap 17:49
a csjok a csúcson best hollywood forgalmazás. gondolom, ha a hangyák a gatyábant kiadják, akkor ezt is ki fogják. schindler listája pedig az egész világon nincs... még. előbb vagy utóbb biztos lesz. nem vagyok biztos benne, hogy meg szeretném-e majd venni. elégszer láttam már...

az én kérdésem a következő: nem rég jött ki amerikában és angliában a közönséges bűnözők speciális kiadványa. tudodm, hogy mgm, nálunk pedig columbia, de van-e rá esély, hogy esetéeg nálunk is megjelenjen???
0
2002. augusztus 25., vasárnap 16:11
Előre is bocsi, ha ezt már kérdeztétek, végignéztem ugyan a topikot, de lehet, hogy átsiklottam felette... :-))
Szóval elsőként: mi  van már az Utolsó mohikánnal?????
Várható-e, hogy megjelenik a Schindler listája DVD-n is? Vagy az Életvonat?
Mi a helyzet az angol és a német filmekkel, mint pl: A patkánymese, a Kelet az kelet, a Fűbenjáró bűn illetve a németek közül a Mindenki másképp kívánja, a Harcos és a hercegnő, a Bandits, a Csajok a csúcson stb (most hirtelen ennyi jutott eszembe).
És végül, vajon kiadják a jó magyar filmeket valaha DVD-n? (Abigél, Egri csillagok, Te rongyos élet, Kabos-filmek, A retúr, A presszó, Szamárköhögés, Indul a bakterház, Régi idők focija stb.) Ugyanis sajna a műsoros videókazetták minősége néha annyira rossz...
0
2002. augusztus 22., csütörtök 2:28
Luke. A felsorolásból csak az első két cím maradt ki az adatbázisunkból a mi hibánkból. A napokban pótoljuk őket.
A többiről is tudunk, de azokat még nem hozták forgalomba idehaza, így hivatalosan nem árusíthatjuk őket. Ezeken kívül is van még vagy félszáz olyan film, ami kint már kapható magyar feliratban, de idehaza még nem kerültek forgalomba - ennek általában megjelenés-tervezési okai vannak. A Csupasz pisztoly sorozat, a Ghost és a Tízparancsolat például annak a közel 200 darabos Paramount-filmcsomagnak a része, amelynek hazai forgalmazási jogát csak idén kapta meg a UIP, akkor, amikor már több mint 100 Paramount-film volt a nyugati piacokon kapható, többnyire magyar felirattal. A hazai képviselet természetesen folyamatosan hozza ezeket a filmeket is, de logikus, hogy nem egyszerre, mert az sem nekik, sem a vásárlóknak nem lenne jó. (Gyanítom, hogy a Tízparancsolatot decemberre teszik majd.)
A Predatos, Speed, A hét mesterlövész, A Posseidon katasztrófa filmeket idehaza az InterCom forgalmazza majd. Pontos dátum még nincs, de biztos, hogy ezek a filmek is jönnek majd - azt sajnos nem merem igérni, hogy 5700 Ft-ért - bárcsak úgy lenne :)
0