Keresés

Félelem és reszketés Las Vegasban

2008. október 23., csütörtök 13:27
Gondoltam írok, hogy ha valaki akinek ennyire nem tetszik eladná a saját példányát attól megvenném.
0
2008. október 23., csütörtök 3:27
A 12 majom szerintem zseniális, ahogy a Brazil is. A Félelem és reszketés LV-ban korántsem. Szerintem.
0
2008. október 23., csütörtök 0:35
Akkor a Tideland-et meg ne nézzétek srácok! Az is Terry Gilliam film. És szintén beteg. De én pont emiatt imádom!
0
2008. október 22., szerda 22:54
Nem vagyok drogos én sem,de nekem tetszett a film.Szerintem ezen nem nevetni kell,nem hiszem hogy ez vígjáték.Legalábbis én nem tartom annak.A képi világa annyira Gilliam-es,hogy aki nem szereti az neki se álljon.Még moziban láttam,nekem nagyon tetszett és ahogy kiadták megvettem DVD-n is.A VHS már ronggyá lett nézve,örültem hogy kiadták.Nem vitázni akartam.Nem vagyunk egyformák.
0
2008. október 22., szerda 22:17
Nem csak benned van a hiba. Én tegnap néztem meg életemben először (második nekifutásra, mert először én is csak 16 percig bírtam), de a végén azt éreztem, hogy elpazaroltam 2 órát az életemből...
0
2008. október 22., szerda 22:10
Ma kikölcsönöztem. Kár volt.
16 percig bírtam.
Nem merek negatív kritikár írni a 91%-hoz, mert biztosan elküldenek a....-ba.
Biztosan az a baj, hogy sem nem ismertem, sem nem ismerek, sem én sem próbálkoztam sohasem a drogok bármilyen formájával. Légycsapóval kergetni a láthatatlan denevéreket, hát ezen nevetni vagy szórakoztatónak látni, biztosan be kell tépni hozzá.

Ez volt kb. a 10. xpresses "alapmű" amit a kukába kívánok.
Tudom bennem van a hiba, próbálok tanulni, felnőni ide, de sajna nem megy.
0
2007. december 26., szerda 23:58
Hogy témába illőt is írjak, már pár hónapja begyűjtöttem e filmet, de még nem láttam. Úgy hallottam, ez afféle betépős-alapfilm, de mivel még sosem kerültem efféle révületbe, a megfelelő alkalomra tartogattam az endzsojt. Remélem, ha a végén tiszta fejjel leszek kénytelen megtekinteni, akkor sem okoz csalódást!
most posts by TM
0
2007. december 26., szerda 23:57
Rendben, köszönöm! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. december 26., szerda 23:53
Névnapi kedvességnek szántam. :)
most posts by TM
0
2007. december 26., szerda 23:49
NAGY OFF

TM! Én ezt mind megértem, amit írtál és már nincs is harag, csak néha egy-egy megjegyzésed rosszul sül el. Van nekem humorérzékem, csak nem mindig jön elő. :-)
Egyébként TV-ajánlóba is írhattam volna, de ott se nézte volna meg a kutya, hogy éppen melyik film, hol fog menni. Szóval azért írtam ide, mert hátha már maga a film is felkelti vki figyelmét és betér ide. Na mind1.
Ja és te is csak a pénzemért szeretsz, mi? :-)))))))))))

U.i.: méledre válaszolok nemsokára

NAGY OFF VÉGE
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. december 26., szerda 23:29
Azért írtam neked külön is, hátha... :)
most posts by TM
0
2007. december 26., szerda 22:37
Szerintem a tévéajánlóban jobb helye lett volna mindegyiknek, mert aki a lemezeket hajkurássza, nem igazán lesz boldog attól, hogy sugározzák a filmet vagy sem. Joglejáratosból is lett volna még elég, ezért tréfálkoztam Tadammal, na meg, mert tudtam, hogy úgy sincs humorérzéke, s egyből támadásnak veszi, pedig imádom őt. :)
most posts by TM
0
2007. december 26., szerda 19:24
Mi a fene bajod van? Ez most neked fájt? Hogy oda ne rohanjak!

Kár volt írnod...
0
2007. december 26., szerda 17:20
Ahogy nézem,csupa joglejáratos,itt már nem kapható filmet ajánlott.
0
2007. december 26., szerda 16:44
Ilyen hamar meguntad? Még legalább tucatnyi filmhez beírhattad volna, hogy most vetítik valamelyik csatornán!
most posts by TM
0
2007. december 26., szerda 12:03
Ma este - vagyis december 26. (szerda) - a ZONE EUROPA vetíti a filmet. Este 20:00-kor kezdődik!

Jó szórakozást hozzá!
0
2007. január 5., péntek 20:50
Nekem johet igy is, csak legyen rajta szinkron es jelenjen mar meg.
0
2007. január 5., péntek 4:19
kint már van hd dvd verzió. amazonon 20usd körül. emiatt nem hinném, hogy újra kiadnák dvdn;>
0
2006. október 13., péntek 1:11
Lassan ki kene adni ujra. Ha mashogy nem vmi limitalt kiadasban. Biztos lenne ra vevo boven.

Egyebbkent nagy kedvenc ez a film!
0