Keresés

Mennyei teremtmények

2006. október 31., kedd 16:21
Különvéleményem van: szerintem Jolie egyáltalán nem szép, s nem is akkora tehetség, mint amilyennek mondják. De ez csak az én véleményem.
0
2006. október 31., kedd 16:15
Szia Juliet!
Tényleg a legrosszabb a csúnya, és tehetségtelen színésznők helyzete, de sajnos vannak olyanok, akik így is befutnak, Haumann Petra, Jennifer Aniston...
Igen, van, mikor a "Trendi szépség" tehetséggel párosul, mint pl  Nicole Kidman, Angelina Jolie... (bár ez is ízlés dolga)

Mazso: ez a film tényleg nem azért készült, hogy dögös pipiket sasolj!
Nézz a dolgok mögé!
0
2006. október 31., kedd 14:11
Szia cabir!
Köszi. :-) Hát tényleg nem érdemes erről vitatkoznunk, szerintem Kate mindig gyönyörű, és  ráadásul - mivel így szerinted nem kellene megdolgoznia a sikerért - ennek ellenére még mindig jót is alakít. Szerintem nem igaz, hogy aki szép, az már nem lehet igazi tehetség is, pl. sok színésznőt tudnék mondani, aki szép és mégis mindig jót alakít. Akinek tényleg a legnehezebb dolga van, azok a csúnya, tehetségtelen színésznők. :-))
0
2006. október 31., kedd 14:08
Egyetértek!!!
0
2006. október 31., kedd 13:53
Mazso: "A történet jó lett volna, de a két szereplő csajt jobban is kiválaszthatták volna, legalább jólnéznének ki"

Hát ez a film aztán végképp nem erre utazik, ha szőke, csöcsös csajokat akarsz látni, nézz meg egy tini-horrort - ez nem erről szól. Szerintem kifejezetten eltalálták a szereplőket.
0
2006. október 30., hétfő 14:23
Szia Juliet! Tényleg, szépségről nem érdemes vitatkozni, ez relatív dolog.
Egyébként az én szememben nagy dicséret, ha valakiről azt írom: „nem túl csinos, de jót alakít”
Én azt gondolom, hogy egyszabályos szexbomba a sztárvilágban könnyebben tud érvényesülni, mint egy átlagosabb társnője, és sajnos a nem túl műértő közönség könnyebben elfogad egy tehetségtelen plázacicát. Aki elüt a sablontól, jobban meg kell dolgoznia a sikerért.
A nem sablonos színésznőből, és színészekből szerintem több tehetség kerül ki.
Én sem szeretem  a plázacicákat, és izomagyúakat, szerintem is a kisugárzás a legfontosabb egy színész/nőnél!
Szerintem Kate helyes nő, és sok filmben kifejezetten gyönyörű. Az meg kifejezetten jó dolog, hogy egy színésznő nem csak a szépség szerepében tetszeleg, hanem mer egyszerűbb külsőben is mutatkozni!
Ugyan nem lettem Winslet fan, de már elismerem, tényleg tehetséges, ebben a filmben jót alakított.

Abban egyetértünk, hogy ez a film nagyszerű, nekem nagy élmény volt! Nagyon tetszett a kritikád is!
0
2006. október 30., hétfő 9:39
Kate sosem volt egy rágógumis diszkódémon, egy üres tekintettel bambán vigyorgó pláza-cica. Az ő szépsége más, több, ennél sokkal éteribb, a kisugárzása és a színészi játéka pedig nálam mindezt még egy sokkal magasabb szintre helyezi.
most posts by TM
0
2006. október 29., vasárnap 23:46
Szia cabir!
Hát sajnos nem mindenben értünk egyet. Kate Winslet szerintem ebben a filmben is gyönyörű!!! :-)) Az egyetlen filmje, amiben nem annyira szép, de akkor is a frizura miatt, az az Iris, szerintem. Meg esetleg az Enigma, de még ott sem csúnya, hiába próbálták sután öltöztetni. Ebben a filmben viszont szerintem kifejezetten szép. Bár szépségről nem érdemes vitatkozni ... :-)
0
2006. október 28., szombat 16:01
Ha esetleg még nem lett volna róla szó, a dvd-n van eredeti hang is a magyar felirat mellett, bár sem a borítón, sem az adatlapon nincs feltüntetve.
A hétvégén magam is megnézem újból, hiszen ebből a filmből sosem elég! :-)
most posts by TM
0
2006. október 28., szombat 11:50
Igen.
0
2006. október 28., szombat 11:42
Valaki esetleg már látta a kiadványt? Tényleg csonka a kép?
0
2006. október 28., szombat 1:58
Szia puki manó!
Ha jól emlékszem, Jacksonék Juliet Hulme-ot halottnak hitték, de aztán nem sokkal később megtudták, hogy él.
0
2006. október 28., szombat 1:47
Kedves K!
Örülök, ha felkeltettem az érdeklődésedet, hidd el, nem fogod megbánni! :-)))
0
2006. október 28., szombat 1:46
Szia TM!
Köszi! :-) Nem volt nehéz, mert én tényleg a rabja vagyok a filmnek. :-)
0
2006. október 28., szombat 0:31
Kedves Juliet!

Mennyei kritikát írtál, legszívesebben két pontot adtam volna érte!
Szenvedélyes, informatív, magával ragadó, pont ahogyan szeretem!
Köszi! :-)
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 13:57
ezzel az a gond, hogy az az adatlap, amit egyszer felvittünk, már csak robi által módosítható. én sem vagyok éppenséggel időmilliárdos, de neki aztán végképp nincs ideje ezzel foglalkozni. aki meg online katalógust és filmes adatbázist keres, az használja inkább a port.hu-t. :)
0
2006. október 25., szerda 13:43
Oké, például az Xpresszen található rengeteg pontatlanságot sem ártana már egyszer kijavítani: gyártási években, színészek nevében található elütések, egy-két névvel megadott szereplőlisták kibővítése stb. Már csak azért is, hogy magyar viszonylatban az Xpress is felkerüljön végre a megbízható és átfogó adatbázisok közé...
0
2006. október 25., szerda 13:27
Szerintem pedig nem rossz a felsorolás, én afféle fontossági sorrendnek mondanám. Egy bűnügyi dráma, amiben van fantázia, romantika, és némi thrilleres beütés is.
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 13:23
elsősorban én is drámának tartom, de a műfaji megjelölés az xpressen is inkább "tagelési" (jelölési?) funkciót lát el, azaz ha valaki olyan filmet keres, amelyben a fantasy elemeknek (kiemelten) fontos szerepük van, akkor rálelhetnek a mennyei teremtményekre. az imdb-n sok anomália van, de még mindig az a legmegbízhatóbb és -átfogóbb adatforrás.

most pedig azt javasolnám, hogy töltsük az időnket valami értelmesebb dologgal...
0
2006. október 25., szerda 13:15
Az IMDB-n annyi butaság megtalálható, hogy nem tekintem őket perdöntőnek ebben a kérdésben. Fantasy például A Gyűrűk ura, a Conan, a barbár, a Narnia krónikái vagy a Végtelen történet, mert e művek EGÉSZE a fantázia birodalmába tartozik. Jackson ezen alkotásában azonban a fantáziavilág nem a film egészére, hanem egyes szereplők gondolatvilágára jellemző, maga a film komplex egészét tekintve megítélésem szerint a legkevésbé sem tartozik a fantázia világába.
0
2006. október 25., szerda 13:05
Crime / Drama / Fantasy / Romance / Thriller

- az IMDB szerint.
most posts by TM
0
2006. október 25., szerda 13:00
jó, hát akkor maradjunk annyiban, hogy nem értesz egyet sem velem, sem az imdb-vel, sem a new line producereivel, akik nem utolsósorban a heavenly creatures fantasy-jeleneteit látva adtak 270 millió dollárt a rendezőnek, hogy leforgassa a gyűrűk urát.
0
2006. október 25., szerda 12:01
Szerény véleményem szerint egy film attól még nem fantasy, mert egyes szereplői fantáziálnak benne. Ezen az alapon esetleg A PÓKASSZONY CSÓKJA című (börtön)dráma is fantasy lenne, mert a William Hurt által a film java részében előadott fantáziadús történetet a rendező be is mutatja?
0
2006. október 25., szerda 10:14
gondolom, a nyomozók a két lány által felépített, s a filmben gazdagon illusztrált fantáziavilágról is kiderítették, hogy valójában is létezett.
0
2006. október 25., szerda 10:12
Egy fantasztikusan jó dráma!
most posts by TM
0