Keresés

Ben Hur (kétlemezes, szinkronizált változat)

2006. december 13., szerda 21:30
Jesszum, kiadták az Össztáncot VHS-en, DVD-n, bármin? Vagy esetleg tévéből vetted fel? Az egyik legnagyobb színházi élményem, fantasztikus a darab. :)

Elnézést mindenkitől az offért.
0
2006. december 13., szerda 21:13
én ma vettem meg a négylemezes verziót télleg szépen megcsinálták:)
0
2006. december 13., szerda 20:58
És én is megfogom venni a kiadványt, ráadásul a négylemezest... ;-)

Nem tudom, miért kell értetlenkedni... Ez nem azért lett újra kiadva, hogy még több pénzt zsebeljenek be, hanem azért mert ez a kiadás így monumentális ... extrákkal meg szinkronnal, meg ahogy látod minőségileg is fellett újítva...
0
2006. december 13., szerda 19:31
Kicsit benézted a kép nagyságát és minőségét! Kukkants már át a 4 lemezes kiadás topicjába...
0
2006. december 13., szerda 18:14
Ember! Értsd meg, hogy a film klasszikus szinkronja MONO!
Nem csináltak hozzá újat, hálistennek!
A film korábban is két lemezen volt, vagy legalábbis két oldalon, ezt sem most találták ki.
Nem feltétlen téged céloztak meg a vásárlással, és ha neked nem kell így, monóban a magyar szinkron, akkor valóban nincs miről beszélni. Sokan azonban igazi kordokumentumként élik meg, hogy viszonthallják a korábban megismert legendás szinkront, nekik megér 3000, vagy akár 5000 pénzt is.
Nekem már évek óta van egy maszek, szinkronos változatom a filmből, de én is meg fogom venni a kiadványt, ráadásul a négylemezest.
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 18:02
Naggyon vicces vagy, Xpress.hu.

Azért nem fogok fizetni 3000 Ft-ot, hogy a filmet két lemezre szedjék + rádobjanak egy MONO (!) magyar hangot. A minimum egy 2.0-s lett volna. A kép nagysága u.a., a kép minősége is, az 5.1-es angol pedig az első, DVD18-ason is rajta van. Ennyit erről.
0
2006. december 13., szerda 14:32
Chaplin egyébként is "nagy trendkövető" hírében állt, ha csak abból indulunk ki, hogy hány évvel a hangosfilm feltalálása után szólaltak meg először az ő filmjében a szereplők! :-)
Vannak, akik a házimozirendszerükhöz választják a dvd-t, ez olyan lehet, mint a könyvespolc színéhez illő gerincű könyveket venni.
Vannak ismerőseim, akikkel máig nem tudtam megnézetni a Vígszínházbeli Össztánc című előadás felvételét, mert "hogyan lehet megnézni egy olyan műsort, amiben nem beszélnek?"- Ugyanezen alakok nem néznek feliratos filmet sem, mert "hogyan lehet filmet nézni, amikor közben olvasni is kell?"
Na de ez off.
Visszatérve a némafilmre, rengeteg mindent el lehet mesélni, be lehet mutatni a nézőknek szöveg nélkül is, és ez nem csak a századelő fogyatékossága miatt működött.
Tessék megnézni Mel Brooks Silent Movie-ját (Bombasiker)! Mikor először volt hozzá szerencsém, ugyanúgy röhögtem rajta, mint mondjuk az Airplane!-en.
GHa jó a sztori, és a rendezés, meg a színészek, akkor nem kell dialógus, anélkül is teljes értékű a szórakozás.
A Bombasikert össze lehetne vetni más Brooks mozikkal, nem vallana szégyent, a rendező egyik legjobbja!
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 13:15
A Chaplin-filmeknél is megkérdezed majd, hogy viccelt-e, az öreg, amikor fekete-fehérben és hang nélkül forgatott? :)
0
2006. december 13., szerda 13:12
A mono hang csak vicc, ugye?!
Többet ér a DVD18-as feliratosom, mint a négylemezes! Azon is ugyanilyen szép a kép :P .
0
2006. november 26., vasárnap 1:14
Csak igy tovább kiadok, végre jó áron  igazi remekmúvek. és még szinkron is..........
0