Igen, azok állandó kellékei :D Hát én a szobros, 4 filmes kiadással szemeztem, de na, elég borsos :D
0
2018. november 10., szombat 21:12
5528
Igen én is. Legjobban azt csípem benne mikor Selene a Beretta-kkal aprít. Vagány, hogy pisztolyok közbe meg úgy küldik mint az Uzi-k :D Találtam is olyan kiadást amihez adták a pisztolyok másolatait, csak odáig már nem jutottam, hogy megvegyem :(
0
2018. november 7., szerda 0:39
308
Én az egész filmet visszajátszottam párszor, jó párszor :P Talán Én is azt a jelenetsort tudnám egyik kedvencnek felhozni :) De nehéz kérdés, mindegyik jelenetét nagyon szeretem :P
0
2018. november 7., szerda 0:37
308
Örülök, hogy nem csak nekem jutott eszembe :)
0
2018. november 6., kedd 23:02
5528
A legkirályabb jelenete mikor menekülnek előle a teherautóval aztán neki löki a hegy oldalának a gépet és berobbanak az üvegek. Na azt a jelenetet egy párszor visszajátszottam. Jópárszor.
0
2018. november 6., kedd 22:21
1194
Nekem is ez a második rész a kedvencem! A szárnyas "vámpír-szörny", Marcus (vele kapcsolatban pedig én is gondoltam Drakulára) félelmetes benne.
0
2018. november 6., kedd 21:36
308
Lemaradt a Sziasztok!, bocsánat
0
2018. november 6., kedd 21:35
308
Megérkeztem a cikk sorozatom következő tagjával :) A film noha számomra jobban tetszett az elődjénél, de tagadhatatlan, hogy vesztett a régi értékeiből. Remélem elnyeri tetszésetek!
R2-D2: miért baj az, ha benne hagyják a magyar táblákat :) ? ez csak nekünk fura, de egy magyarul nem tudó külföldinek nem az :)
ha megnézünk pl. egy amerikai filmet, akkor nem tudjuk, az adott hiper-szuper helyszín hol van, miközben az ott élô emberke ott ül és nézi, hogy vazz, itt lakom x vagy y épülettôl 100 méterre :)
én is megvárom a 999.- árat :) (ha belegondolok, hogy az elsô rész 2 lemezes papirtokos is volt 990.- :))) )