Hmm. Tegnap óta nem volt időmide feljönni, és látom jó sok hozzászólás született. Sajnos azal, hogy ti hit kérdésként kezelitek a magatok igazát, nem tudok mit kezdeni, és a személyeskedő lekicsinyléseitekkel meg végképp nem. Ezek nem érvek, csak személyeskedő bántások...
Tegnap már elfelejtettem leírni, hogy mivel kapcsolatban állok kiadókkal, így tudom, hogy ők mire törekszenek. Azt is tudom, hogy a "nagyok" hogyan állnak a dolgokhoz. És talán nektek úgy tűnhet, hogy a nyavajgásainkkal a hazai forgalmazókat cseszegetjük, de ez szvsz a Ti részetekről elképesztően naív szemlélet. Azzal, hogy nyilvánosan egyre többen hangot adnak a problémáiknak, a lehető legjobb fegyver a hazai forgalmazók számára a "nagyok"-kal szemben, hiszen akár számokban mérve rögtön tudják mutatni a "nagyok"-nak, hogy a kiadványokkal mi a problémái a magyar vásárlóknak. Enélkül a "nagyok" pusztán egy legyintéssel is elintézhetik, ha a hazai forgalmazók pl. a szinkron hiányára panaszkodnak, mondván hogy egy kis kiadó nekünk ne pampogjon. De ők "gonosz" tőkések, akiknek viszont bármily meglepő is lehet, a vásárlóik soxor fontosabban, mint az alkalmazottaik, így a fogyasztók elégedettségére képesek jobban figyelni. Röviden ezt hívják minálunk VOC-nak. Hát ezért kell panaszkodni. Akinek meg nem kell szinkron, az ne panaszkodjon. Ám ha a mi panaszunkat képtelen tolerálni, ne várja, hogy melléálljunk - amit szívesen megtennénk - ha neki meg felirat nélküli kiadványokkal akarják kiszúrni a szemét...