Keresés

Blade Runner - Szárnyas fejvadász (rendezői változat)

2018. február 23., péntek 15:34
Aktuális még az ajánlat?
0
2014. október 8., szerda 13:49
Ha valakinek ilyen hiánya van, nekem van egy darabom.
0
2010. április 24., szombat 16:56
Arra kíváncsi leszek. Már pár éve mindig azt mondják, hogy majd.
0
2010. április 24., szombat 12:34
És a Kémek, mint mi-ről van híred? :)
0
2010. április 24., szombat 4:13
Előreláthatólag ősszel jön.
0
2010. április 23., péntek 16:54
Miért nem jelenik már meg? Pedig arról volt szó, hogy jön.
0
2009. december 9., szerda 18:01
Igen, én is így gondoltam.
0
2009. december 9., szerda 18:00
Én akkor lettem rosszul,mikor egyszer a Vaterán 25e Ft-ért rakta ki valaki a kofferest.Na az durva volt. :(

Igaz nekem nem a kofferes van meg,hanem az 5 lemezes BD,de még 2e Ft-ba sem fájt ismerősön keresztül,mikor beküldettem magamnak.

Bár akkor gyenge is volt a dollár  (140-150 Ft körül) meg még le is akciózták a lemezt.

Nekem ami bontatlan általában azért az,mert lusta vagyok megnézni. :)

Van még jópár ilyen,de karácsony fele behozom a lemaradást és megnézem őket.

0
2009. december 9., szerda 16:56
Hogy bontatlanul árulgassák később...:)
0
2009. december 8., kedd 23:39
Időhiányról hallottál már?
0
2009. december 8., kedd 23:37
Akkor minek vesztek meg valami, ha meg se nézitek? Na ezt nem értem én. Főleg a fémkofferost. Csakhogy legyen valami porfogó? ;)
0
2009. december 8., kedd 22:37
Szerintem előbb a filmet nézd meg. Eléggé eltér a könyvtől, és önmagában megáll. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy ha előbb látom a filmet, és tetszik, akkor utána az attól jóval eltérő könyv is tetszhet ugyanannyira (így voltam pl. a Jurassic Parkkal, vagy a Trainspottinggal), viszont ha a könyv után látom a filmet, az általában csalódás.
A könyvben magadnak építed fel a világot, és ha utána szembesülsz valai más interpretációjával, azt már nehezebb befogadni.
0
2009. december 8., kedd 19:48
Én spanyolországból berendelem majd blu-rayen 2500ft-ért!!!
0
2009. december 8., kedd 19:37
Nekem is megvan, de még a lemezeket nem vettem ki belőle, csak addig, míg megnéztem, hogy karcmentesek-e. Szólj ha jutottál valamire, s írd meg a forrást nekem is, plíz!  Ja, a másik ügyben írtam az illetékesnek, szerintem most már te is képes vagy rá. ;-)
most posts by TM
0
2009. december 8., kedd 19:34
Van az 2 éve is, hozzám az angol megjelenés napján csöngetett be a postás vele. eddig csak a Final Cut-ot néztem meg belőle. Bár tervben van a BD-verzió beszerzése is. :D
0
2009. december 8., kedd 18:45
Én még mindig nem láttam a Szárnyas fejvadászt. Egyik változatát sem. Tudom, talán ez a legnagyobb pótolni valóm... Egyébként karácsonyra valószínű a könyv alapjául szolgál könyv P.K. Dick könyv is megérkezik. Először azt kéne elolvasnom?

Már több mint egy éve mikor kijött a Final Cut, és megjelent angliában az a csodaszép 5 lemezs fémdoboz, akkor jól megvettem. De még mindig nem néztem meg, mert magyar felirat is kéne hozzá. Tudok angolul, de a filmélmény akkor sem ugyanaz, ha az agyamnak csak egy nagyon kis része is, fordítja a hallott szöveget. Akkoriban úgy volt hogy pár hónap múlva nálunk is megjelenik a Final Cut, és gondoltam majd azt megnézem, esetleg a magyar feliratos lemezt beleteszem a fémdobozba, dehát azóta sem jelent meg. Úgyhogy most nem tudom mit csináljak... Le kéne csak töltenem valami BDripet, magyar felirattal, de melyik változatot?
0
2009. december 8., kedd 17:41
Én azért passzoltam el azt a DVD kiadványt mert nem tartottam jónak sem méltónak a filmhez.Igaz még a nagyon koraii DVD-s időkben jelent meg,de akkor is... :(

Hiába már akkoriban DVD fronton is rohadt válogatós voltam. :D

Ellenben a FINAL CUT évfordulós kiadást már sokszor megjárattam a gépben.Végre tényleg csodás kép- és hangminőségben pompázik a film.Nagyon nagy kultnak tartom,tehát tényleg nagyra értékeltem ezt az évfordulós változatot.Mindmáig a legjobb BD kiadványok egyikének tartom.

Sőt nagyon komoly lökést adott,hogy pártoljam a BD formátumot (is) és elkezdjek komolyabban HIDEF kollekciót alapozni.Addig csak egyfajta réteghobbinak tekintettem az egész HD-DVD ,BD mizériát egyiknek sem jósoltam egy nagy jövőt az optikai HD-nek (néha még most sem).

Ellenben a FINAL CUT tényleg a Messiás szerepét jelentette nekem HIDEF fronton.

Ezen láthattam végre a törölt jeleneteket (nem is kevés van belőlük),de végképp a DANGEROUS DAYS doksi vett le a lábamról.Kevés informatívabb werkfilmet láttam.

Igaz,hogy több mint 3 órás. :)

SPOLIER ON:

Jó amúgy az a nemzetközi moziverzió is ,csak a végén elmarad a katarzis.Love story ,Deckard nem replikáns...Rachel tovább élhet mint 5 év.Blabla.Hollywoody nyáltenger. :)

Látszik hogy csak a producerek nyomására készült el az a giccses happy end.Akkor még nem volt nagy divat HETEDIK szintű baljós ,sokkoló befejezésekkel felzaklatni a nagyérdeműt. ;)

SPOILER OFF

Nálam továbbra is a 92-es DC maradt a kedvenc.Még a Final cut sem tetszik annyira.Hiába én abba a verzióba szerettem bele.Akkor lettem BR rajongó. :)

Persze jó volt látni végre mind az 5 verziót,mert így teljes az élmény,de maradok a 92-es változatnál.
0
2009. december 8., kedd 17:20
A BR moziváltozata nálam sem volt siker.
Most megvan az RV DVD-n egy vacak "százéves" kiadásban.
Én semmit sem akartam,csak egy épkézláb kiadványt némi extrával.
0
2009. december 8., kedd 16:33
A BLADE RUNNER bár kultstátuszba emelkedett az évek folyamán ugyancsak erősen rétegfilm.Amikor bemutatták moziban az sem volt éppen közönségsiker.Én imádom,mások utálják,ugyanúgy megosztja a közönséget.

Felesleges a FREDDY filmekkel hasonlítani,a horror is valahol egy rétegműfaj.

De egyébként az első Rémálmot tartom olyan jó filmnek,hogy azt mondhassam ugyanúgy igényes a maga műfajában,nem "hulladék".Még ha nem is rendelkezik Ridley Scott féle mélységekkel.A horror műfajában meghatározó műnek számít és mint horrorrajongó tartom is annak.A folytatások meg olyanok amilyenek. :)

A BLADE RUNNER-ből már csak egy dolog miatt nem lenne pénz.

Mert a Jubilemumi kiadás már 2 éve kapható és mivel itt nem lett kiadva,mikor majdnem mindenhol megjelent  a világon,így a BR rajongók (köztük jómagam) már régen megrendelték kintről valamilyen (BD,HD-DVD ill. DVD) formátumban.

Ezt az akkori Mo-i Warner kiadó/forgalmazó baltázta ezt el,ki kellett volna adniuk.

Meg nem mellesleg itthon is nagyot lendíthetett volna a BD eladásokon.

Kicsit elkéstek vele...
0
2009. december 8., kedd 16:16
Azt azért Te sem gondolod komolyan, hogy annak a produkciónak van nagyobb vásárlóereje, amelynek több a mondanivalója.
0
2009. december 8., kedd 15:58
Én azért egy Rémálom gyűjteményt nem hasonlítanék a Blade Runner-hez. Ég és föld! A Szárnyas fejvadásznak van mondanivalója, ami a másikról nem mondható el. Ridley Scott kicsit más kaliberű rendező. Azt, hogy egy Rémálom gyűjteményt nem vesznek, megértem. Egy Blade Runner-nek nagyobb vásárlóereje lenne. Tuti, hogy nem annyian vennék meg mint azt a "hulladékot". Nézd csak meg hány rész készült belőle.
0
2009. december 7., hétfő 17:21
Hamsy pont az ezutáni időszakról beszél: leakciózták a legaljára (sokak szerint a "reális árára"), ehhez képest még mindig ott hever tonnaszámra ennyiért a turiban. Dehát ezeknek a filmeknek mennyi rajongója van, meg a nagyapámék videokazettáin is ez van, meg kétezer példányos digipak, jaj Istenem.
0
2009. december 7., hétfő 16:59
A Rémálommal(ezt meg én nem kedvelem) pont az történt,amit írtam.
Nem két év alatt akarták eladni,hanem két hónap alatt.
Ez nem ment,erre elkezdték az akciózást.
0
2009. december 6., vasárnap 18:15
szerintem ezt a filmet tényleg nem lehetne eladni. ha megjelenne, az a néhány ember aki a rajongója, meg szereti a filmet megvenné teljes áron, utána két hónap múlva meg a turis kosárban lenne 990ft-ért, mert az emberek nagy részét egyáltalán nem érdekli. ha meg lenne hozzá fémkoffer meg kutyafasza, akkor ugyancsak két hónap múlva itt lenne féláron és olvashatnák 200 hsz-en keresztül, hogy mennyire nincs is már dvd piacunk meg hasonlók. szerintem jó példa erre a rémálom gyűjtemény. annyi rajongója van azoknak a filmeknek, hogy még mindig azzal vannak félig tele a túrkálós kosarak, digipack ide vagy oda!

de ez csak az én véleményem, én nem zárkózom el az elől, hogy megjelenjen, viszont egy vasat sem adnék érte, mert ez a film nekem nem jött be!
0
2009. december 6., vasárnap 16:52
Érdekes,hogy rendre azt halljuk"nem lehet eladni",ugyanakkor egy csomó alapfilm már évek óta beszerezhetetlen.
Ebben persze az értelmetlen akciózás is ludas.Oda kerül a film,ahol csak az ár számít,mint műalkotás nem!
0