Keresés

Blade Runner - Szárnyas fejvadász (rendezői változat)

2007. május 15., kedd 13:49
Én a Blu-ray változatra szavazok :)
0
2007. május 15., kedd 13:43
Nem félek, csak olyan sokan írták, hogy milyen szuper film és eddig még nem láttam.
És ha valóban klasszikus és alap film akkor eredetiben szeretném megvenni.
0
2007. május 15., kedd 13:21
Ha koffer nemis de mind at 5 lemez kell a világ legjobb sci-fijéből:)
0
2007. május 15., kedd 13:21
ez persze negatív túlzás: én 3-4 lemezes csomagra számítok (műanyag tokban, papírfekniben).
0
2007. május 15., kedd 13:19
merész dolog volt közzétenni ezt a dolgot, ugyanis nincs még hivatalos bejelentés, habár egyesek gyanítják, hogy a koffer csak ausztrál exkluzivitás lesz.
0
2007. május 15., kedd 13:14
Álmodik a nyomor?
vagy
Álmodik a nyomor!
vagy
Álmodik a nyomor...

Persze 5 lemezes kofferben mi? Örüljünk ha sima EGY lemezest kapunk egyszerű fekete sorjás tokban egy oldalas borítóval oszt jóvan.
bizony-bizony... :-)))

0
2007. május 15., kedd 12:39
ne félj ez a kufferos verzió 1000% HOGY NEM LESZ!
0
2007. május 15., kedd 8:56
Üdv!

Esetleg felénk nem jelenne meg egy táska nélküli normál állapotú kiadása a filmnek?
Mert úgy még vevő lennék rá, de ilyen koffer verzióban..........
0
2007. május 15., kedd 4:34
hm, akkor kíváncsi vagyok. mint közben rájöttem, a criterion abban volt különleges, hogy az európai theatrical cutot adták ki.

így viszont teljes lesz a kiadás... WP, a két theatrical, a DC és az új DC... remek. már csak az a kérdés, hogy itthon lehet e majd kapni...
0
2007. május 15., kedd 3:58
Teljesen új. Ott is van az évszám (2007).
0
2007. május 15., kedd 3:49
a disc1 megegyezik a "harmadik" verzióval, ami a Criterion 5LDs kiadványán szerepel csak, vagy ez egy teljesen új verzió?
0
2007. május 15., kedd 2:55
Blade Runner - Ultimate Collection (5 Disc Brief Case)

Disc 1 - The Final Cut (2007):

* Ridley Scott s definitive new version of his science-fiction masterpiece includes added & extended scenes, added lines and new and cleaner special effects.

Disc 2 - 3 Complete Film Versions:

* ’82 U.S. Theatrical version
    * ’82 International Theatrical version
    * ’92 Director’s Cut

Disc 3 - “Dangerous Days: Making Blade Runner” Documentary

* Newly created documentary: Through interviews with the cast and crew, critics and colleagues, this feature-length documentary provides a mainstream-friendly yet meaningful in-depth look at Blade Runner’s literary genesis, its challenging production and controversial legacy. When all is said and done, this will be the definitive documentary on the film.

Disc 4 – Enhanced Content Bonus: (TBC)

* INCEPTION - Featurettes and galleries devoted to Philip K. Dick, the birth of Cyberpunk and adapting the novel Do Androids Dream of Electric Sheep.
    * PRE-PRODUCTION - Featurettes and galleries devoted to script development, conceptual design and abandoned sequences.
    * PRODUCTION - Featurettes and galleries devoted to principal photography and locations.
    * POST-PRODUCTION - Featurettes and galleries devoted to deleted scenes, music and visual effects.
    * RELEASE - Featurettes and galleries devoted to marketing and reaction including Trailers, TV Spots and Promotional Featurettes
    * LEGACY - Featurettes and galleries devoted to the film’s resurrection and impact.

Disc 5 - Work Print Version & Enhanced Content:

* Including the rarely seen Work Print version and potentially the 52 min.
    * Channel Four (UK) documentary which was the first serious documentary created for the film.

Special Features:

* Blade Runner Brief Case packaging with handle
    * Digi-Package with Foil Enhanced and Embossed Slipcase (5 Discs)
    * Lenticular motion image from the original feature
    * Collectible Model Spinner
    * Collectible Origami Unicorn
    * Collection of photographs from film
    * Letter from Ridley Scott
0
2007. január 20., szombat 13:01
Pedig az IPM a teljes regényt közölte két részben, Elektronikus bárány címmel.

(Harmadikra csak sikerül...)
0
2007. január 20., szombat 13:00
közölte
0
2007. január 20., szombat 13:00
Pedig az IPM teljes regényt közölté két részben, Elektronikus bárány címmel.
0
2007. január 20., szombat 12:56
Bizony, én is úgy emlékszem, hogy ez egy novella, melyet 2 részletben közölt az IPM még 1984-ben és szerintem is teljes terjedelemben közölték annó, bár az egyik oldalon, ha jól emlékszem egy teljes képen maga Harrison Ford volt látható.
Mint ahogy leközölték a Frigyládát is 1983-ban, sőt az akkori szám címlapján is a Frigyláda amerikai moziplakátja volt látható.
No, most azért is előkeresem eme IPM számokat. :-)
0
2007. január 20., szombat 12:47
Ez az, hogy nem novella, hanem regény. Annyira vastag meg nem lehetett egy IPM, hogy csak úgy mellékletként belerakjanak egy komplett PKD-regényt. Hoppá: esetleg folytatásként részletekben?

Mit lassít a nátha??? Ezek szerint igen....;)
0
2007. január 20., szombat 12:18
Nekem megvan az az IPM (remélem!) és úgy emlékszem, az egész novella (vagy mi) benne volt.

A nátha lassítja az agyműködést? ;-))
most posts by TM
0
2007. január 20., szombat 11:21
Emlékszem én is az IPM-es közlésre, de ott szerintem csak néhány oldalnyi részlet szerepelt a regényből. Ha hinni lehet az imdb-nek, akkor Deckard szerepét  az eredeti tervek szerint Dustin Hoffman alakította volna.../???/

TM: T-Boy-os kérdés visszavonva. A talány megoldva! :)
0
2007. január 20., szombat 1:16
huh, én még az IPM-ben olvastam egyszer régen (aztán még 1-2szer) a keresztszüleim nyaralójában, de csak azért kezdtem bele, mert volt a történet közben egy Harrison Ford fénykép, csak akkor még nem tudtam hogy miért...
0
2007. január 20., szombat 0:56
OFF:

és nagyon meggyőzően! Egy pillanatra majdnem én is bedőltem a Topáz Oscar-jának...:) de mi az a T-boy? /Persze ez csak költői kérdés volt, mielőtt még átzavarnának a chat-topikba/

ON:

a Blade Runner a legjobb film-noir!!!
0
2007. január 20., szombat 0:51
Na, ha már itt senki nem pofáz
Induljon most nálam a Topáz!
most posts by TM
0
2007. január 20., szombat 0:43
Na, erről nekem Különvéleményem van!

off:
Megnéztem, nem a Topázról van szó, hanem a T-boyról, nem Oscar, hanem Golden Globe, és nem nyert, hanem csak jelölték!Különben mindent jól mondtam! :-)
most posts by TM
0
2007. január 20., szombat 0:29
Nem, egy kicsit más. De a poén tetszik! ;))

Lehet: bedugod a 220-ba és már pörgeti is magát.
0
2007. január 20., szombat 0:19
Voigt-kampf? Az olyan, mint a John-Mein? :-)
Tényleg, az elektronikus bárányokból lehet sütni gyrost?
most posts by TM
0