Álmodnak már, csak nem tudják, hogy ők androidok. Erre való a voigt-kampf teszt! :)
0
2007. január 20., szombat 0:04
52684
Miért nem álmodnak már ilyenkor az androidok?
most posts by TM
0
2007. január 19., péntek 23:58
984
Én az Ubik-kal vagyok így...meg mondjuk a Valis-ból is ki lehetne hozni egy érthetetlen, csapongó, nyögvenyelős filmremeket!
Egyébként a legújabb Dick-adaptáció áprilisban kerül bemutatásra az USA-ban. Címe: Next és a The Golden Man című novellából készült, rendező: Lee Tamahori. Az írás szerepel a Lenn a sivár Földön című gyűjteményes kötetetben is.
0
2007. január 19., péntek 23:35
174
Nekem eddig a Palmer Eldritch három stigmája a kedvencem, arra rá kéne ereszteni egy igazán szakértő rendezőt és forgatókönyvírót
0
2007. január 19., péntek 23:26
984
Így van, nagy respect nekik!!! :)
9 Dick-kötetem van tőlük. Fordításilag nekem a Valhallás kiadással sem volt semmi bajom /egyébként ugyanez annak is a címe/ De tényleg nagy öröm, hogy van egy kiadó végre, aki felkarolta sokunk kedvencének életművét.
0
2007. január 19., péntek 23:05
174
A film alapjául szólgáló könyv legjobb fordítása kb. 1-1,5 éve jelent meg az Agave kiadónál, akik több Philip K. Dick könyvet is kiadnak (respect nekik). Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? címmel jelent meg
0
2007. január 19., péntek 22:38
984
Glad írja a film adatlapján:
"Még pár éve olvastam és akkor még nem találtam magyarul."
Akkor én a ritka szerencsés kivételek egyike vagyok, mert már több, mint 10 éve megvan a regény magyarul. /1993 Valhalla Páholy Kft kiadás, Szántai Zsolt fordítása/ Sőt ilyen csemegékhez is sikerült hozzájutnom annak idején Dick-től, hogy: The Zap Gun /1992-ben adták ki nálunk/ vagy A Kozmosz bábjai /1998/
És én is türelmetlenül várom már a tavaly ősszel beharangozott Blade Runner extra-speciális újrakiadását! Remélem, nem hiába...
0
2007. január 14., vasárnap 15:31
3721
Ok, köszi. Akkor egyelőre röfi tovább hízik. Amúgy, ha azt mondták, h a limitált Star Wars azért nem jelent meg itthon, mert szinkron nélkül nem éri meg kiadni és G. Lucas nem engedte a szinkront, hát nagyon kíváncsi leszek, h ezt miért nem hozzák majd be. Persze ehhez meg kéne jelennie úgy egyáltalán...
0
2007. január 14., vasárnap 13:24
4956
de azért ez ott van a cikk végén: "Sajnos arról egyelőre nem érkezett hír, hogy hazánkba is eljutna ez a verzió, de a remény hal meg utoljára. "
Mondjuk én örülnék ha jönne mert a filmet még sohasem láttam, még VHS-n, tv-ben sem.
Tud valaki bármit ennek a filmnek a megjelenésével kapcsolatban?? Olyan sok informált arc jár erre, senki nem tud mondani valamit? Én dobálom a huszasokat a malacperselybe, hátha kijön egyszer, de lassan nem fér már több...