Keresés

Blade Runner - Szárnyas fejvadász (rendezői változat)

2008. szeptember 28., vasárnap 10:09
Megjelenik  még az idén? Van róla valami info?
0
2008. június 24., kedd 19:27
Már én is NAGYon várom...

0
2008. június 24., kedd 19:26
Én is attól tartok, hogy ez a film már soha nem fog nálunk kijönni normális kiadásban. Nagyon nagy kár, korszakos film. Szerintem erre még Philip K. Dick is büszke lehetett...Nagyon jól adták vissza a könyv hangulatát, noha a sztorit kicsit átvasalták, de a hangulat és a mondanivaló szerintem semmit nem sérült. Én biztosan beruháznék rá, ha "valaki" venné a fáradságot, hogy rendesen kiadja.
0
2008. június 24., kedd 17:47
A gagyit persze bátran bevállalják bármikor...
0
2008. június 23., hétfő 22:50
Az a karácsony szerintem már elmúlt... :-)
0
2008. június 23., hétfő 22:37
Sztem nem a szinkronnal molyolnak, hanem egyszerűen csak a karácsonyi piacra merik bevállalni.
0
2008. június 23., hétfő 22:06
És közvetlenül előtte, szintén Edward James Olmos figurájától:

"Monsieur! Azonnal kövessen engem, bitte!"
0
2008. június 23., hétfő 12:20
Mit gondoltok, a szinkron elkészítése tart eddig???
Mivel nagy rajongó vagyok, beszereztem egy két kiadást az elmúlt 6 hónapban, gyerekek, egyik szebb, mint a másik!
A holland 2-lemezes kiadásnak van külön papírtokja, az amerikainak nem. Az Európába (pl.: Hollandiába) szánt verziókban a fejezetek kiválasztása  csoportosan történik, az amerikai verzióban egyenként és szerepel a fejezetek címe is! Az ötlemezes, fémtokos (DVD) kiadásban van kb. 8 fotó + 1 hologramos képecske. Kijött ugyanez két kis makettel is mini-fémkofferben. Az amcsi 4-lemezes cuccban a lemezeken fekete-fehérben a főszereplők képei.
És a tartalom: a Workprint verzió iszonyú erőteljes hanggal van megáldva; mikor az a bizonyos zongorás jelenet van Ford-al és Young-al Vangelis zenéje (eltér a végleges verzióktól) iszonyatosat üt! A BluRay képe eccerűen fenomenális; hihetetlen sok munka árán gyönyörű képet alkottak Scott mesterművének.
Mielőtt elalélnék, jöhetne már az a magyar kiadás...! :))
0
2008. június 23., hétfő 11:59
"Lóf***t, nehogy már, te vagy a Blade... Blade Runner!"
0
2008. április 9., szerda 18:15
Azóta már ősz lett a hazai kiadás dátuma. Csak nehogy a tényleges megjelenésre mi is azok legyünk. :)
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 18:10
Nem úgy volt hogy márciusban nálunk is jön valamilyen változatban??? Mi van vele? Csúszik, vagy nem is lesz?
0
2008. április 9., szerda 1:47
Szerintem három mondat.csak rövid.De ügyes vagy mert én elöször 20 éve kb. német vhs-en láttam csak késöbb angolul és ott sem tünt fel elsőre.
0
2008. április 9., szerda 1:33
Nem nehéz kiszúrni az ominózus mondatot... :)))
0
2008. április 9., szerda 1:30
Azt észrevettétek a filmben van egy jelenet amikor magyarul beszélnek(az eredeti angol szinkronnál)nagyon kell figyelni mert nehéz észrevenni.....Ridley Scott szerintem a magyart akarta behelyettesíteni valami holt nyelvre..vagy van magyar spanja és annak tisztelgett!Ha nem jöttök rá legközelebb megírom melyik résznél található....beszarás
0
2008. április 5., szombat 14:19
Jók voltak a szinkronhangok....Ford-nak a méltatlanul ritkán használt Csernák Jani,Rutger-nek Balázsi Gyula,Brion James-nek Barbinek Péter,Dekkard főnökének Csuja Imre...a többit így nem mondom meg fejből,de passzoltak:)
0
2008. április 5., szombat 13:08
- Hogy hivják a kisnyugdíjast a piacon???
- Szárnyasfej-vadász.
most posts by TM
0
2008. április 3., csütörtök 21:58
Tényleg ideje, hogy végre újra kiadják. Szinkronosan is (bár nagyon kíváncsi leszek a szinkronhangokra, mert még sose láttam úgy). Eddig csak feliratosan láttam (és nagyszerű az eredeti hang). Én is az 5 lemezesre szavazok. Remélem a rendezői változat is rajta lesz.
Leborulok az 5 lemezes DVD elé ha megjelenik :-) Ridley Scott nagyszerűt alkotott.
0
2008. február 11., hétfő 16:59
Én kibírom. Szégyen vagy sem, én még csak most láttam a filmet először. Annyira felkeltettétek az érdeklődésemet, hogy a múlt héten megnéztem kölcsön VHS-ről (műsoros, annakidején az öcsémnek vettem ajándékba, de én magam nem láttam). Tetszett, de elleszek nélküle akár karácsonyig is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. február 11., hétfő 16:24
Ma hallottam, hogy a megjelenése átkerült április végéről az őszi időszakra... :(
0
2008. január 28., hétfő 18:07
Ha tudnád, milyen sokszor vásároltam már szikével... :D
0
2008. január 28., hétfő 18:00

5 lemezes? Star Wars? Nekem van 6 lemezesem is, csak dobozom nincs hozzá :-) ! Kapkodtunk a limitált jelző miatt :-( ! Én biztos nem megyek vásárolni úgy :-P ! Azt is az eladó adta a kezembe :-) ! Vannak még olyan emberek akik jót feltételeznek a másikról :-P !
0
2008. január 28., hétfő 17:54
:)))

Na majd ha megjelenik az 5 lemezes, megjegyezheted majd az eladónak szikével a kezedben, hogy "aszitted eddig, te vagy a bléd ranner?" :DDD
0
2008. január 28., hétfő 17:46

Az én Star Wars dobozom nincs összszabva! Megjelenés napján Dömivel a harmadik EW-ben találtunk olyan pédányt ami nem volt összepántolva! Hullot is az eladó haja amikor szikét kértem a fólia kinyitásához! Mivel csak bontottan adták el, miután meggyőzödtek, hogy benne a lemez, mi meg arról, hogy karcmentesek :-) !
0
2008. január 28., hétfő 17:36
:)))
most posts by TM
0
2008. január 28., hétfő 17:05
A feknit meg összepántolják,a sima tok gyűrött és törött,a papírtasak elszakad.Egyszerűbb (és főképpen olcsóbb)lenne mindenféle csomagolás nélkül adni,hiszen a lemez úgyis karcos:)
0