Keresés

Star Wars II - A klónok támadása (2 DVD)

2003. szeptember 23., kedd 14:30
Tarkin is benne lesz egy rövid felbukkanás erejéig, mint csillagromboló kapitány.
0
2003. szeptember 23., kedd 10:42
"Már le is forgatták a harmadik részt." -Igen, leforgatták, de most kb. 1 éves munka következik, a CGI hozzáadása a felvételekhez. Szerintem mindenki sejti, hány százalékban lesz hozzányúlva...
0
2003. szeptember 23., kedd 10:16
A legjobb az volt, hogy a zenéjét a Meco 1üttes szerezte:-)))).
Persze, készült egy rádiósláger a SW zenéjéből, lehet, hogy rájuk gondolt a cikkíró.
0
2003. szeptember 23., kedd 10:12
Igen, ő, fájt is rendesen a hír. Miért nem hozzák akkor vissza Fordot, mint Stan Solo, Han nagyapja?
0
2003. szeptember 23., kedd 10:05
gnóm joda a nagy fülü rémisztő robot? :]

természetesen chewbacca, az óriásmajom! :D
0
2003. szeptember 23., kedd 9:59
Attól, hogy még okos vagyok, az még slusszpoén marad, és nem ettől lesz rossz a film. Amúgy nem rossz film, sőt!
Visszatérve a SW3-hoz, azt ugye mindenki tudja, mellik karakter tér vissza. Én csak azt nem tudom, hogy minek. (Jó, tudom, be köll csalogatni a régi trilógia szerelmeseit, erre szolgált Jabba és Bobba Fett feltűnése is)
0
2003. szeptember 23., kedd 8:54
nos, igen. a hatodik érzék előzetes mindenidők egyik legrosszabbja. totál tönkrevágja a filmélményt, de úgy tűnik, az amerikaiaknak ez kell - nem is lett volna olyan sikeres a film, ha nem lövik el az "i see dead people" poént már ott. így aztán beül a sok horrorrajongó, s azon kapja magát, hogy az első 1 órában nem történik semmi. a másik fele meg azon totózik, vajh kik azok a halottak, akiket a kissrác lát, s mi az a nagy slusszpoén, amiről mindenki beszél? nem nehéz rájönni a megoldásra -> okosnak érezni magunkat -> lefikázni a filmet.  pedig a hatodik érzéket szerintem tanítani lehetne, olyan jól van összerakva.
0
2003. szeptember 23., kedd 8:49
Nem láttam, a Die Hard 3 óta utálom az előzeteseket. Képesek egy Hatodik érzéket is elcseszni (és itt nem a slusszpoénra gondolok). Persze, ettől még én is nézek előzeteseket, de próbálom az olyanokat kerülni, ahol elcseszhetik az élményt.
0
2003. szeptember 23., kedd 8:45
hoppá. most nézem, hogy ez itt erősen offtopik. elnézést. :]
0
2003. szeptember 23., kedd 8:43
te már láttad a harmadikat? :] félreértés ne essék, én is baromi szkeptikus vagyok... de majd biztos az lesz, hogy meglátjuk az első bemutatót, majd kiesik a szemünk a sok-sok látványtól, s tapsikolunk majd, hogy hű, meg há, aztán majd a moziban jön a szörnyű felismerés. apropó harmadik rész: láttad a return of the king 12 perces előzetesét/werkjét a TTT dvd-n? no, arra a filmre tényleg rá vagyok izgulva. :]
0
2003. szeptember 23., kedd 8:39
Ööööö, a Wag the Dogban ott volt azé De Niro meg egy Hoffman nevű csákó, és nem ez a Hayden gyerkőc (rémes az a kép). Egy jó forgatókönyvvel még lehet belőle valami, de még mindig ráz a hideg, ahogy Ewan nagy okosan néz, és löki a "Júúz dö fósz" meg a "Disz szórd íz jór lájf" marhaságokat.
0
2003. szeptember 23., kedd 8:35
no, ne igyunk előre a medve bőrére! lehet jó filmeket csinálni seperc alatt is [wag the dog, phone booth], de szarokat is éveken át [heaven's gate].
0
2003. szeptember 23., kedd 8:26
Állítólag Lucasék már be is fejezték a 3. rész forgatását. Egy gyorsan ment. Ezek szerint ez is szar lesz, mint az előző kettő.
0
2003. szeptember 22., hétfő 19:55
ez is keanu teóriáját igazolja. azokban a filmekben, amikben rosszarcút alakít [pl. the gift], azért makulátos a fizimiskája, hogy a néző eleve rá gyanakodjon.
0
2003. szeptember 22., hétfő 11:47
"hayden [ill. lucas] ezt a remek színészi fogást keanu reevestől leste el: hosszú kócos haj = evil."

A forgatási napló szerint amikor a srác 'evil' lesz már lelesz égve a haja és sebhelyes lesz az arca :)
0
2003. szeptember 22., hétfő 8:11
juj, de vicces beszólás volt...
0
2003. szeptember 22., hétfő 1:04
Gondolod? Nem látok a háttérben Blue Box-t. :-)))
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:51
megvan dvd-n. jobb a képe mint a vhs-nek, és a hang is majdnem 5,1-es :))
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:46
A klasszikus trilógia soha nem fog megjelenni. Csak valami kicsicsázott, széjjelk**t változat. Engem csak az eredeti érdekel.
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:44
lehet testvérek.
Meg van benne egy kis homis is.
Jóval a II. epizód előtt is jöttek ki képek, amik nem voltak benne a filmbe. szerintem ez is egy ilyen kép.
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:24
az.

hayden [ill. lucas] ezt a remek színészi fogást keanu reevestől leste el: hosszú kócos haj = evil.

még egy dolog. hayden mintha uma thurmanra hasonlítana, nem? :]
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:14
Ez melyik gagyi Backstreet Boys videóklipből van? :DD

(förtelmes ez a kép) :-(
0
2003. szeptember 21., vasárnap 18:55
Igen én már láttam, de azért köszi hogy belinkelted. És te láttál már olyan EPIII forgatási képet, melyben birodalmi tisztek flangálnak egy csillagromboló hídján? ;)
0
2003. szeptember 21., vasárnap 18:31
gondolom, ezt a képet már elég sokan láttátok:

0
2003. szeptember 21., vasárnap 18:24
Természetesen nagyon örülnék neki (de ki nem?) ha kiadnák. Kivártam volna az UE-t, de ha már jövőre kijön meg fogom venni :) Na persze majd az UE-t is ;)

Itt lehet beletekinteni mire is számíthatunk:
http://web.interware.hu/tibur55/dvd/?1064154204
0