---"Úgy tűnik, ezen minden évben átesünk" - kezdi tegnapi hírét a The Digital Bits, mely azóta - mondhatjuk - bejárta a világhálót. "De megkockáztatva a sok szemforgatást, itt vagyunk megint. Az oldal több megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Lucasfilm komolyan fontolgatja a Star Wars trilógia jövő évi DVD-megjelentetését. Állítólag a filmes cég már neki is látott a munkának a 2004 negyedik negyedévi megjelentetés érdekében. A pletykák szerint a Lucasfilm olyannyira elégedett az Indiana Jones trilógia októberben megjelenő 4 lemezes változatával, hogy ugyanezt a formátumot képzelik el a klasszikus Star Wars trilógia számára is. Ez azt jelenti, hogy a filmeket tartalmazó három lemez mellett a negyedik lemezen együtt kapnának helyet az extrák. Ez logikusan hangzik, hiszen a klasszikus trilógiához nem készült túl sok háttéranyag, így több lemezt elég nehéz munka lenne megtölteni azokkal. Az időzítés pedig annyiból tűnne ésszerűnek, hogy a megjelenés fél évvel előzné meg az utolsó Star Wars-film, a III. Epizód bemutatását. Ennek ellenére ne vegyétek készpénznek a hírt. Hasonló pletykák valóban felmerültek már nem egyszer, és a Lucasfilm álláspontja mindig az volt az elmúlt évek során, hogy a klasszikus trilógia csak 2005, a III. Epizód bemutatója után jelenik meg DVD-n. Persze változhatnak is az elképzelések.---
Szerintetek mennyi az esély?
0
2003. április 1., kedd 18:35
421
Jaj, csak most látom nekem beszóltak!
A hejesírási hibákat kéretik nem összekeverni az elütéssel.
0
2003. április 1., kedd 14:39
1153
A Lucasfilm és a Cartoon Network kéz a kézben elkészítenek egy 20 epizódból álló Clone Wars c. animációs sorozatot. Itt a cikk.
0
2002. december 17., kedd 2:58
3
Kedves Kiga! (újra)
Azé' tejis tucc hejesirni ám!
KIGA WROTE 11/20/2002 6:36:59 PM: "veszel mellé egy grillsütőt. Azt vizsont már jelentős haszonnal. " -A vizsont az mijen szo?
Szal bagoj monggya bögöjneck?
-* Tisztelettel felhívom minden hozzáértő figyelmét, hogy ebben a hozzászólásban helyesírási hibák tartózkodnak. Kérem Önöket tartózkodjanak a felhánytorgásaiktól*-
0
2002. december 17., kedd 2:44
3
Tisztelt Kiga és Delphijos!
Nem is tudtam, hogy ez egy magyar helyesírással foglalkozó fórum. Esetleg, ha megnéznétek, hogy mikor írtam a hozzászólást, (gy.k.: 11/18/2002 4:01:38 AM) úgy gondolhatnátok, hogy hajnali négykor már kissé fáradt az ember. Bezzeg ti ráértek azzal foglalkozni, hogy ki milyen hibát ejt a begépelt szövegben! Tudjátok mit! Nagyon jó nektek, hogy ilyenekre ráértek, és most itt csak a ti kedvetekért újra láthatjátok a hozzászólásom módosított verzióját!!!
Következzék: (v1.1b) -> Az mind szép és jó, hogy jön a SW2, de épp úgy, mint az első részt, ezt sem veszem meg. Tudjátok ki fogja olvasgatni? Inkább szinkronosan VHS-en, mint feliratozva DVD-n. Azért elvárható lenne, hogy ha már valaki enny lóvét fizet egy filmért, akkor ne kelljen betűket olvasgatnia. Az lehet, hogy egy 5.1 -es szinkron marha sok pénzbe kerül, de ha már a vhs-t meg lehet oldani sztereoban, akkor miért nem lehet rátenni arra a nyamvadt dvd korongra is egy magyar sztereo hangsávot? Nem fér rá??? Különben sincs mindenkinek félmilliós 5.1 hangrendszerű házimozija. <-
geek: Sajnos nem vagyok tisztában a dolgokkal, de azért te sem írtad le az indokot, hogy miért nem került fel magyar szinkron! Nos?
Jó helyesírás böngészést kívánok minden hozzáértőnek!
Na Cső!
0
2002. november 26., kedd 8:17
26
Már-már nevetséges ami ebben az "árháborúban" történik!A vesztes az a kereskedő,aki nem teheti meg,hogy "bukóban" adja el az árut.A győztes pedig a vásárló,aki így a lehető legolcsóbban jut a koronghoz. Szerintem itt az történt,hogy a MM behirdette jó előre 6750-es akciós áron a SWII-t Majd közben megjelent a Metro akciós kiadványa,benne 6250ft-ért ez a dvd."Na nehogy már!"-gondolta a MM,azért is a miénk lesz az utolsó szó!Igy adják az előre beharangozott ár helyett csupán 5990ft ért jó néhány helyen a klónokat. Szóval ezt a MM árat a Metronak köszönhetjük!
Egyébként ,az hogy "ganés" karcos a lemez,nem egyedi eset!Nem lehetne ezt valahogy jelezni a kiadónak???
0
2002. november 25., hétfő 18:52
133
Az én példányom film dvd-je pedig olyan, mintha olajat öntöttek volna szét rajta. Szép szivárvány színben pompázik. A tartalmat asszem nem érte károsodás. Én legalábbis nem vettem észre. Az extrák hibátlan. Ez azért valahol nevetséges, nem?
0
2002. november 25., hétfő 15:51
24
A szegedi media marktban 6190-é van, pedig a honlapjukon 6890 pézé hírdetik!!!
0
2002. november 25., hétfő 12:52
48
Próbáld így: 11 enter 3 enter 8 enter
A 2. lemezen a Dex mögött lévő sárga képet kijelölve egy képgalériába jutsz.
0
2002. november 25., hétfő 11:59
10
Kukucs! Milyen rejtett extrákat lehet előhívni? Hogyan? Az értékelésnél megadott módon (Languages/1138) nekem nem működik. Ugratás?
Xpress!!! A 2 DVD közül ez első elég rendesen karcos. Van rá orvoslás?
0
2002. november 25., hétfő 11:58
10
Kukucs! Milyen rejtett extrákat lehet előhívni? Hogyan? Az értékelésnél megadott módon (Languages/1138) nekem nem működik. Ugratás?
Xpress!!!
0
2002. november 25., hétfő 9:22
26
Jó lesz vigyázni ezzel az anyaggal!
A barátom megvette,hazavitte,kibontotta és az első korong információs oldala csupa kosz és mázga volt.Visszavitte,kicserélték! Én is elmentem megvenni,és okulva az előbbi esetből ,még a boltban kibontottam. Kapaszkodjatok:Az első példány film lemeze karcos volt,a második kibontott doboz első lemeze ugyanott ugyanolyan karcokat "viselt".Bontottunk egy harmadikat is. Ennek az első lemezével nem volt gond,az extra korong viszont tiszta kosz és mázga volt! A háromból sikerült egy tökéleteset összerakni!!!!!! Döbbenet!!!! Nem hinném el ,ha nem velem történik meg!
0
2002. november 23., szombat 13:00
3
Tegnap megjött! Köszi!
0
2002. november 22., péntek 12:01
Moderátor
7449
Postán érdeklődtél? Volt már ma kézbesítő? (Egyébként saját soproni címünkre sem jött még meg az egyik keddi csomag, úgyhogy kezdünk mi is nagyon morcosak lenni a postára.)
0
2002. november 22., péntek 11:53
3
Szívesen dícsérném, vagy kritizálnám én is a filmet, de még MA SEM JÖTT MEG!
0
2002. november 21., csütörtök 23:47
346
Köszi az infót!
0
2002. november 21., csütörtök 23:14
Moderátor
7449
Az info (i) oldalon leírt címre és módon küldd vissza a hibás lemezt, vagy az egész kiadványt (döntsd el te), és küldünk egy másikat.
0
2002. november 21., csütörtök 23:10
346
Xpress: Az egyik általam rendelt SW példány második lemeze gyári hibás! Már sokféle készüléken kipróbáltam, de egyik DVD sem hajlandó beolvasni a lemezt. Ilyenkor mi a teendő?
0
2002. november 21., csütörtök 23:09
39
Még egy hiba:
TNH = ANH mert A New Hope
üdv!
0
2002. november 21., csütörtök 14:15
Moderátor
7449
Kedves fintajoe! A postára sajnos nem vagyunk hatással. Mi feladtuk a csomagot, emberi számítás szerint ma meg kellett volna érkeznie. Sajnáljuk, ha nem így van. Még az a szerencse, hogy a posta éppen a múlt héten emelte felénk az árait :(
0
2002. november 21., csütörtök 14:04
3
Most akkor mikor kapom meg a megrendelt filmet? Tegnap megjött az e-mail, hogy várhatom a postást...ehhez képest semmi! Korábbi rendeléseimnél érdekes módon e-mail után másnap mindig kihozták. Hogy van ez? Gondolkodom, hogy lemondom és inkább megveszem boltban...de nincs ínyemre.
0
2002. november 21., csütörtök 12:39
14
Adalék a nagy áruház politikájához, hogy például a Ragyogj ára egy ezressel magasabb, mintha az Xpressen rendelnéd meg. Vagy másik példa: az elmaradt hasznot visszahozzák egy tintapatronon, ami átlagosan 2khuffal drágább, mint egyébként (arról nem is beszélve, hogy a mágnescsík a dobozon belül található, és érdekes módon három nap alatt kifogyott). "Mert én egy akkora hülye vagyok", hogy ott vásároltam.
0
2002. november 21., csütörtök 10:08
Moderátor
7449
Annyit még adaléknak, hogy a SWII átadási ára a kereskedők 90%-ának bruttó 6.000 Ft, vagyis ennyiért kapja a filmet egy átlag kereskedő, ha besétál a kiadóhoz, szerződést köt, elhoz egy minimum mennyiséget, és kivárja a sorát. No Comment.
0
2002. november 21., csütörtök 10:02
109
Xpress: Azt hittem, a való világ az, amikor egész nap csak böszme nagy jacuzziban ücsörgök, nézem azt a plazma tévét, amit csak úgy elém tettek, méregdrága kajákkal dobálózok, meg rapszámokat írok egy nyócbeli genxterrel. :) Ja kérem, a multik. Igen, ők a vásárlók hülyeségére építenek. Valószínű én vagyok az egyetlen, aki csak CD-ket és DVD-ket, adathordozókat, meg apróbb kiegészítőket vásárolok náluk. A méregdrága műszaki cikkek vásárlása előtt alaposan körülnézek, megkeresem a legkedvezőbb áru helyet, és amire tényleg szükségem van, azt ott veszem meg, a többi esetében pedig majd annak a cégnek a honlapját, vagy kirakatát nézegetve ábrándozok, hogy de jó lenne itt megvenni! :)
0
2002. november 20., szerda 19:42
Moderátor
7449
Yellow: valószínű az eredetit láttad. Hogyan tudnak olcsóbbak lenni? Úgy, hogy nem ebből élnek. Beszerzési áron, vagy ahhoz közel meghirdetnek egy nagy címet, te bemész, megveszed, és veszel mellé még 3-4 másik lemezt drágábban, vagy elemet a zseblámpádba, és mindjárt felírod, hogy melyik típusú plazmatévét szeretnéd kérni a Jézuskától. Mi nem tudjuk beszerzési áron adni a filmeket, mert nem kapunk hozzá állami támogatást, 10 éves adómentességet, reklámköltség-térítést a kiadóktól és nem árusítunk milliós műszaki cikkeket, amelyeknek az árréséből nevetve kigazdálkodnánk a DVD-lemezeken elszenvedett veszteségünket :) Ez a való világ.