Keresés

Star Wars II - A klónok támadása (2 DVD)

2002. szeptember 2., hétfő 19:05
Red5, az Indy III zenéjében hallható a Frigyláda zenéje. :-)
Amúgy a kedvenc filmzeném, és személyes "tapasztalatom" szerint az Indy-theme ott cseng fel legtöbbszőr, ami nem baj, mert így Indy az Indy. ;-)
Williams meg nem igazán változik, adja a sajátos, megszokott színvonalát Csak egy kis emlékeztető: Harry Potter, Minority Report, A.I.

Amúgy idén még lesz két új filmzenéje, a Catch Me If You Can és a Harry Potter 2.
0
2002. szeptember 2., hétfő 17:46
Valóban, az EPII VÉGÉN hallható zene kissé elkapkodott. Ez így igaz sajnos. Viszont ami addig van, az nagyon jó! Sőt nekem a második lenne a sorban az Empire score-ja után ha a végét nem kúrják el. De szerintem azért olyan nagy baj nincs ahogy Red5 lefesti. Azt a véleményt meg, miszerint ereszkedik az SW színvonal, egyáltalán nem tudom elfogadni. Sőt! Szerintem meg éppen ellenkezőleg. Ez nem elvakultság, én így látom. Jelen pillanatban jobban leköt a prequel mint a "szent" trilógia. Ha esetleg érdekel miért leírhatom...
0
2002. szeptember 2., hétfő 16:42
Állati nagy a csalódás zene terén: A MESTER úgy rúgja fel (vagy a hülye Lucas rúgatta fel vele) a szabályokat mint annak a rendje. Azaz: hiányoznak a (fő)témák! Egyetlen van: a szerelmes téma, ezt aztán rogyásig-unásig játsszák. Van néhány jópofa akciórész a zenében, de egyik sem olyan szép és jellemző, mint az előző 3 + 1 filmben. A végső aréna jelenetnél, meg még 1000 helyen saját magától szedi vissza a zenét és nagyon NAGY részben csak abból építkezik. És ezek nem utalgatások, szóval ezzel nem lehet kimenteni őt. Az aréna csata zenéje úgy ahogy van az EPI zenéjéből lett kivéve. Kevés volt az idő? Jim Indy3-as példája azért nem jó szerintem, mert ott Williams pont az ellenkezőjét tette: játszahatta volna rogyásig az Indy főtémát, ehelyett azt keveset halljuk, viszont, nagyon nagyon sok szuper új zenét szerzett. Szerintem ahogy romlik a Star Wars színvonala egyre, úgy veszti el Williams is az ihletet.
0
2002. szeptember 2., hétfő 13:50
A régi zenék felcsendülése csak mégjobbá teszi az amúgy is tök jó Episode II-őt. Mindegyik részben voltak zenei utalások az előző, esetleg későbbi részekre. John Williams gyakran csinálja ezt (pl. az Indiana Jones III-ban is volt ilyesmi). Szerintem ez így jó és szép, az Episode II zenéje nagyszerű, csak úgy mint a többi Star Warsé.

Az Ultimate Edition meg várható volt a sok hiányzó zene miatt. :)
0
2002. szeptember 2., hétfő 12:42
F-BIT Bac! Na-na, te kis türelmetlen! Várj egy kicsit és az Ultimate Edition ep2 is ott fog virítani a polcodon. Most olvastam egy Williams interjút, ahol elmondta, hogy lesz egy két változtatás az ep2 zenéjében.
0
2002. szeptember 1., vasárnap 13:27
Szerintem az EPII zenéi közt is vannak nagyon jó témák. Igaz, a film végi csatában jórészt a Baljós zenéi szólnak, amit máshogy is meg lehetett volna csinálni. Egyébként a return the Tatooin és a tusken camp and the homestead, az a két zene az albumon ami nagyon megfogott.
0
2002. szeptember 1., vasárnap 12:56
bár nagyon kedvelem williams zenéjét - a baljós árnyak egyik kevés értékelhető tulajdonsága pl. a kitűnő muzsika, azonban az epiisode zenéje egyáltalán nem hatott meg: hol lapos, ugyanazon szekvenciák monoton idmétlődése, vagy arégi trilógia legjobb elemeinek rip-off jellegű felidézgetése vagy pedig csatazaj. nincs egy olyan téma, amitől megborzonganék. s ez független attól, hogy a film sem tetszett: a filmzenét kb. 1 hónappal filmpremier előtt volt szerencsém hallani - akkoriban még bíztam benne, hogy a film beváltja a reményeim.
0
2002. szeptember 1., vasárnap 3:06
Nocsak már a DVD is kicsi? A GyU négy lemezes. Te jó ég négy DVD-ni tömény unalom, belegondolni is álmosító.
No, de ez az oldal a Klónok-ról szól. Nagyon csalódott vagyok, hogy a csapat Lucas-szal az élen, nem adja ki a zenét két lemezes teljes változatban, mint az eddigi négy rész esetében. A halom DVD-re persze futja az erejükből. Ők is átestek a ló túloldalára. Úgy látszik nekik a sima CD már ósdi. Bocs, hogy a DVD oldalon írok erről, de nagyon bosszant a dolog, mert nagyon szeretem Williams zenéjét, a Star Wars-osokat méginkább.
A DVD biztos jó lesz, ha az első részt veszem alapul, no meg azt, amit a moziban láttam. Nagyon várom az előzeteseket meg a tévéreklámokat is, amikből valahogy nem láttam egyet sem. Nemrég van meg a Baljós, és libabőrös lettem mikor megnéztem a Shmis reklámot. Már el is könyveltem magamban, hogy karácsonyra meglesz Klónok is.
0
2002. augusztus 18., vasárnap 0:11
akkor ez a másik a kifli. :]
0
2002. augusztus 18., vasárnap 0:02
Nem szokásom megfutamodni :)) SŐT..... Én is olyan vagyok amilyen. Lehet akceptálni vagy megszökni :D Egyébként Coruscant a böcsületes neve a későbbi császár városnak, ha már "rákérdeztél".
0
2002. augusztus 17., szombat 19:12
ez a stílusom. megszoksz vagy megszöksz.
0
2002. augusztus 17., szombat 16:06
Köszi a pozitív fellépést. :] Nekem nagyon tetszett a film, bár engem is zavar pár apró jelenet, de nem vészes a dolog. Azt hogy értetted, hogy "tiszta fejjel..." ? Mire célozgatunk? :) Egyébként ha te sem lennél olyan heves, /már ne haragudj/ és olyakor lekezelő, akkor valszeg nem szállna el az agyam. Továbbiakban a békességet szem előtt tartva: üdv
0
2002. augusztus 16., péntek 22:35
gondoltam, hogy nem lehet tiszta fejjel ennyi baromságot összehordani: nem is ismersz. no de nem érdekes. hogy mi tetszett az ep2-ben? az eleje leginkább: nem volt kapkodó, nem volt megalomán, alaposnak, megfontoltnak tűnt: igaz, az asimov trantoráról mintázott városban [croissant vagy hogy hívják] játszódó üldözési jelenet erősen emlékeztetett egy másik filmre, s kissé elnyujtották, de pl. tetszettek az olyan merész húzások, mint a drog jelenléte abban a távoli galaxisban, reklámok, sportközvetítések, stb: egyedül talán ott éreztem úgy, hogy ez a galaxis mintha élne, mozogna és lélegezne és nem csak egy magy-nagy cgi halom lenne, ami sajna, a film további részében nem tudott meghatni: néhány színész mászkál csilli-villi ruhában, frissen mosott, fésült, borotvált arccal odaprogramozott "díszletek" között. izé, hogy mi tetszett még? :] christopher lee. őa legnagyobb! jango és obi esőáztatta harca sem volt túl rossz, igaz, kicsit jobban is megtervezhették volna, a kis boba laza volt. :] ja, végre rájöttek, hogy a lézerkard világít is, klassz volt látni, ahogy megvilágítják az arcokat.  a film végi nagy ütközet miatt azonban piszok mérges vagyok: rengeteg lehetőség volt benne, de elbaltázták. :\ ott már csak a többet, hangosabbat, nagyobbat elv érvényesült. :\ no, kb. ennyi.
0
2002. augusztus 16., péntek 2:21
Én nem akarok már vitázni senkiveel :) Fő a békesség. PEACE!!!!
0
2002. augusztus 16., péntek 1:41
Remélem egy jó kis vita készül..............
0
2002. augusztus 16., péntek 1:06
Szia zalus! Örömmel látom hogy itt vagy. Bocs' ha akaratlanul is "bántottalak", csak kicsit felmérgeltél. :) Valószínűleg, én is téged :) No de nem is ez a lényeg... Csupán azt kérdeztem anno tőled, mely(ek) volt(ak) a kedvenc része(i)d az Attack of the clones-ban? Mert úgy hallottam, volt(a)k ilyen(ek) :) Ennyi zárójelet...:))) TISZTELETTEL: M.O.D
0
2002. augusztus 15., csütörtök 2:03
m.o.d.: sorry, nem akarok visszanézni többszáz hozzászólást a film topikjában, sz'al itt kérdem meg: mik voltak a kérdések?
0
2002. augusztus 10., szombat 23:08
Nálunk kicsit késik majd a film. November 20.-án jelenik meg. Egy bő hetet csak tudunk még várni :)
0
2002. augusztus 10., szombat 1:31
Xpress: nem Joda, hanem Yoda :)
0
2002. augusztus 9., péntek 15:00
Nincs igazad, mert a GYU kiadásokra bontva vezeti a listát, tehát a 2 lemezes és a 4 lemezes külön termék előrendelés szempontjából... Tehát ha mindkettő első helyen van... És az xpress top 10-ben is 3 különbözőnek van feltüntetve.
0
2002. augusztus 9., péntek 11:05
Ez így nem feltétlenül igaz. Az EP2 egyetlen kiadása vezeti a listát. Ha össze tudnánk adni a LOTR 3 féle kiadásának előrendelését akkor lehet, hogy bőven beelőzné az EP2-őt.
0
2002. augusztus 9., péntek 10:09
Csak itt... :-)))
Menj át a dvdabc.hu-ra. Ott ki is vezet? :-))
0
2002. augusztus 4., vasárnap 16:14
no lám, máris no1 az ep2 az előrendelési listán... the Force is with us!
0
2002. augusztus 2., péntek 14:32
Ha! Csak később láttam a film adatlapján a megelőlegezett magyar zászlócskát. Lehet, hogy a Foxnál rájöttek, hogy ha már kurva drágán elkészítik a szinkront, és egy hónapig válogatják a különböző nyelvek hangjait, amit aztán házon belül egyenként kevernek fel, akkor talán érdemes lenne felhasználni a DVD-n is?
0
2002. augusztus 2., péntek 2:53
Szerintem annak még kissebb az esélye.
0