Keresés

Caesar Film International

2009. február 5., csütörtök 14:14
Kedves  Redneck Zombies!

Lásd 817. hozzászólásunkat.

Köszönjük a kérdést.
0
2009. február 5., csütörtök 14:10
Kedves polpeter,

az összes kérdésre igen a válasz
0
2009. február 4., szerda 14:25
Hitchcock dobozzal mi a túró van? Az sosem fog megjelenni?
0
2009. február 3., kedd 20:22
A javíthatatlan a Garas féle klasszikus a Zone Europán szokták vetíteni.
Az arany bűvöletében pedig a Gáti Oszkár féle szinkron a nyerő.
0
2009. február 3., kedd 20:15
A Javíthatatlan(Garas Dezső)
Az arany bűvöletében(Gáti Oszkár)

Én ezeket preferálnám.
0
2009. február 3., kedd 19:49
Egyértelműen Garas-szinkron...sokáig nem is tudtam, hogy Garas a Profi-n kívül még szinkronizálta B-t. Van esetleg haladás a Montreali bankrablás, a Borsalino és a Profi ügyében? Bocs, ha türelmetlennek tűnök...:-) Balu
0
2009. február 3., kedd 17:16
tudom kicsit korai a kérdés, de ha már felmerült A javíthatatlan, akkor mégis felteszem:
nos, azon filmek melyek most kijönnek szinkronosan, de nincsenek benne az első dobozban később benne lesznek egy másik dobozban? csak, hogy ne vásároljam meg őket kétszer!
ez vonatkozna a Funes és Delon filmekre is (mármint a kérdés)
köszi a választ
0
2009. február 3., kedd 16:58
Üdv!

Éppen most nézem (tv-ből felvett verzióban) a Javíthatatlant, az eredeti Garas-szinkronnal, és zseniális! Mindenképpen ezt a verziót tegyék fel (bár a másikat ehhez a filmhez nem is ismerem), minden egyes fő- és mellékszereplő díjat érdemelne. Ráadásul a minősége is bőven az élvezhető kategóriába esik. Szerintem a tv-nézők 9-99 éves korig ezzel a szinkronnal ismerik és szerették meg a filmet.

Az arany bűvöletében szinkronjából is csak egyre emlékszem, ami szintén klassziusnak tekinthető.
0
2009. február 3., kedd 16:55
nézd, a kérdést Ti döntöttétek el::)
természetes, hogy a Garas
de mi lenne ha mindkettő rajta lenne?
a másik adott, mert csak egy szinkron van hozzá
0
2009. február 3., kedd 15:23
sziasztok, megvásárolnánk a - lehetőleg - eredeti szinkront a következő két filmhez, segítenétek, hogy melyik tekinthető "klasszikusnak"?  Az arany bűvöletében és  Javíthatatlan {ebből két változat van, kérlek, írjátok meg, h melyik szeretnétek a dvd-n tudni (gondolom a Garas-verziót?!)}
0
2009. február 3., kedd 15:22
sziasztok, megvásárolnánk a - lehetőleg - eredeti szinkront a következő két filmhez, segítenétek, hogy melyik tekinthető "klasszikusnak"?  Az arany bűvöletében és  Javíthatatlan {ebből két változat van, kérlek, írjátok meg, h melyik szeretnétek a dvd-n tudni (gondolom a gara-verziót?!)}
0
2009. február 3., kedd 14:18
A filmet a FHE jelenteti meg a tervek szerint március 31-én.
most posts by TM
0
2009. február 3., kedd 14:12
Bedőltem neki én is, de ez csak valami pár hónapos remake, ami világszerte kihagyta a mozihálózatot, hogy minél hamarább megvehessük lemezen. :)
most posts by TM
0
2009. február 3., kedd 10:41
Nem
Nem
0
2009. február 3., kedd 9:54
Láttam, hogy meg fog jelenni "A titokzatos lakó" című film... Ezt Ti adjátok ki? Ez a Hitchcock híres némafilmje lenne?
0
2009. február 2., hétfő 17:00
T.kiadó!
Esetleg a Medúza pillantása?
0
2009. február 2., hétfő 13:24
Kedves csabaga!

Egyelőre sajnos nem.
0
2009. február 2., hétfő 12:30
Ó, ez nekem is egyik kedvenc filmem. Láttam egy újabb szinkronnal is, de úgy nem tetszett.
0
2009. január 31., szombat 16:40
T.Kiadó!

Az Őrizetbevétel várható?

Előre is köszönöm a választ.
0
2009. január 31., szombat 15:27
Bocsánat az elírásért!!! töccször=többször
0
2009. január 31., szombat 15:26
Most néztem meg az "Idegen a házban"-t...igazán kedvemre való, régivágású ügyvéd-krimi, amiben Belmondo zseniális! Közben töccször váltottam hangsávot, és meg kell mondanom: nagy húzás volt a kettős szinkron!!! Bár az eredeti hanggal is zseniális...szóval csak ajánlhatom mindenkinek! Várom a híreket a többi filmről! Üdv: Balu
0
2009. január 31., szombat 14:08
"sajnos a szinkron jogtulajdonosa olyan irreális feltételeket támasztott, amiket a legnagyobb erőfeszítéseink ellenére sem tudtunk vállalni"

Kaphatnánk egy rövid tájékoztatást arról, hogy kell elképzelni ezt a szinkron-jog utáni vadászatot?
0
2009. január 31., szombat 11:24
erre (is) hivatkoztunk, ezért (is) vállalta végül.

:)
0
2009. január 30., péntek 11:58
Lehet, hogy Sztankay István nem is tudja, mennyire szeretik a hangját. Az pedig egyértelmű, hogy Belmondo-t Ő tudja a legjobban visszaadni. Legközelebbi felkéréskor, érdemes lenne megmutatni innen pár hozzászólást. Lehet, hogy könnyebben ráállna, ha látná, hogy sokan örülnek, ha Őt hallhatják.
0
2009. január 30., péntek 7:42
köszönjük szépen mindenkinek, sokat segítettetek
0