Keresés

Caesar Film International

2009. január 28., szerda 18:57
Lehet terelés, de nem nagyobb, mint az angol felirat hiányáról szóló indoklás, miszerint jönnek a külföldiek a magyar kiadásokért, mert hogy ócsó (?)...
0
2009. január 28., szerda 18:55
Minden saját frusztráció ellenére ebben a topikban ez akkor is terelés.
most posts by TM
0
2009. január 28., szerda 18:52
Hát talán azért, mert biztos van olyan termék, ami hibás, de javítás helyett egy vállvonással elintézték az egész ügyet, tudván a vevő úgysem talál rajtuk fogást, mert a fogyasztóvédők ez ügyben is tehetetlenek szerintem...
0
2009. január 28., szerda 18:47
Ebben a "kis kiadó-nagy kiadó" problematikádban magadra hagylak.
A "másnak is BIZTOS van" nem egyenértékű a korábbi-Caesar sorozatos balfékségével. Veled ellentétben én továbbra sem beszélgetni akarok a kiadókkal, csak nézni a filmjeiket. Ha mégis gondom van, simán elérem őket. Példának okáért ma különböző ügyekben beszéltem az FHE-tel és az IC-mal is, a nagyokkal, akiket viszont negatívnak próbálsz beállítani.
most posts by TM
0
2009. január 28., szerda 18:37
Nem kisebb kiadókon kellene elverni elsősorban a port, a "nagyoknak" is biztos van olyan terméke, ami nem éppen az, aminek látszik, csak éppen ők nagy ívben tesznek arra, hogy Tófalvhy S. Ödönnek nem tetszik, hogy - hasamra ütök - dolby-tornádó 6.2 hangzás helyett, csak bödön-mono hang van rajta a Gyilkos százlábú a fülben 23. részén.

Caesar-ék az utóbbi időben sokat javultak, válaszolnak a kérdésekre, panaszokra, mint ahogy a legtöbb "kisebb" kiadók teszik (kisebb - nem negatív jelző!). Ellenben a nagyok...
0
2009. január 28., szerda 18:06
Mindenképp. S ezt valaki(k)nek jól keresztül is kellene verni Caesaron, lecke gyanánt.
Fura, hogy én a Selecttel példálózom, de basszus, a képarány miatt visszatartják a megjelenést, míg máshol nemhogy törekvés nincs erre, de még azt se sikerül eltalálni az infók sorolásánál, hogy mit tettek a lemezre. Ez azért nonszensz.

Elhiszem, hogy ez az előző garnitúra hibája, de amíg a friss húsok is a régi logós melegítőben futkosnak, addig nem túl etikus az elődök baromságait lesöpörni a vállukról.
most posts by TM
0
2009. január 28., szerda 18:00
És ha azt ígéri a borító, hogy "Az év legizgalmasabb thrillere!", de mégsem az, akkor is? :)
0
2009. január 28., szerda 17:58
tehát ha 5.1-es szinkront ígér valaki, de csak 2.0-s van, akkor az megtévesztés?
0
2009. január 28., szerda 17:47
azokat
most posts by TM
0
2009. január 28., szerda 17:47
Így van!
Azon specifikációk hiánya, melyeket a kiadó a termék borítóján feltüntet, de a kiadvány mégsem tartalmazza azt, a fogyasztó megtévesztésének minősül.
Ezt kutya kötelességük orvosolni.
most posts by TM
0
2009. január 28., szerda 17:06
A feliratos filmek tényleg nem hibás termékek,kivéve,ha a borítón megtévesztő módon, magyar szinkron szerepel.
Ekkor szerintem cserélni kell!
0
2009. január 28., szerda 13:41
beérkezett hozzánk: a  LoveBOX
0
2009. január 28., szerda 13:18
Kedves Balu!

Hétfőn válaszoltunk a mailben küldött kérdésedre, a legjobb lesz, ha azt bemásolom ide:

"Köszönjük levelét.

Milyen terméket szeretne cserélni milyen termékre? Tudomásom szerint egyik, nevünkben nyilatkozó hozzászóló sem tett olyan ígéretet, hogy a feliratos filmeket szinkronosra cserélnénk, sőt ennek az ellenkezőjét szoktuk hangsúlyozni. Hiszen más magyarországi kiadóvállalat sem cserél feliratos filmet szinkronosra. (Lásd "kerülj szinkronba" sorozat, stb, stb, stb.) A feliratos filmek nem rontott, hibás termékek, ezért ezeket nem áll módunkban sajnos cserélni. A feltétel (számla, stb.) nélküli csere lehetősége a gyárihibás vagy authoringhibás termékekre áll fenn, arra viszont minden feltétel és további körülmény nélkül.

Abban az általam nem várt esetben, ha az xpress vagy más fórumon bármelyik, a nevünkben nyilatkozó kollégánk tett volna mégis ezzel ellentétes kijelentést, akkor természetesen kicseréljük a termékeket.

Köszönöm szépen a megértését, üdvözlettel"
0
2009. január 28., szerda 12:38
Kedves Kiadó!
Mi a helyzet a szinkronos újra-megjelenésekkel? Becserélitek egy-az-egyben a nem szinkronos változatokra? Mert már annyi verzió volt ezzel kapcs...illetve lehet, hogy én értettem félre valamit. Kérhetné(n)k egy egyértelmű állásfoglalást? Köszönettel: Balu
0
2009. január 28., szerda 11:16
köszi, akkor karácsony előtt berendelem :)
0
2009. január 28., szerda 11:13
Kedves vape!

Egyáltalán nem vettem annak! Sajnos igen.
0
2009. január 28., szerda 11:10
Szia CFI!

Ez a Pack ez nem októberre volt meghirdetve, aztán novemberre, Valentin-napra, most meg idén Karácsony, tehát 11 hónap múlva jelenik meg?? Ez a termék volt az egyforintos akció főszereplője - tényleg abból lesz valami?

Ne vedd kötekedésnek a kérdésemet, de ezt szeretném megvenni, de így akkor csak a fa alá fog bekerülni?

Köszi.
0
2009. január 28., szerda 11:04
Kedves Fórumlátogatók!

Aki esetleg vásárolt az új termékekből (Idegen a házban, A kis katona, A szabadság fantomja, stb. stb.): megköszönnénk egy kritikát.
0
2009. január 28., szerda 10:58
elolvastad? tetszett?
0
2009. január 28., szerda 10:58
Kedves Dilibogyo!

Köszönöm, h rákérdeztél erre, mert lehet, h másnak sem világos.

Nos, van egy olyan termékünk, amely a loveBOX névre hallgat, ez egy karton gyűjtődoboz, amibe a három normál méretű dvd-tokban van elhelyezve a három termék. Ajánlott fogyára 2490 Ft (dobozostúl, 3dvd-stűl).

És LESZ majd (talán karácsony) egy termékünk, amely lovePAKK névre FOG hallgatni, és a három filmet tartalmazza többletextrákkal, bőrtokban. (TERVEZETT fogyár: 2990 Ft.)

Remélem, világossá tettem, és köszi még1X, h rákérdeztél.
0
2009. január 28., szerda 10:13
most már okés
köszi
0
2009. január 27., kedd 23:46
Elnézést, valóban elfelejtettem. Itt a Love pack-ra gondolok.

Köszönöm!
D
0
2009. január 27., kedd 23:39
Szerintem a Love Pack-re gondolt...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 27., kedd 23:35
Kedves Dilibogyo!

Melyik termék kapcsán kérdezed?

Köszönöm
0
2009. január 27., kedd 22:35
Mi a különbség az eddig boltban kapható, illetve az itt most meghirdetett termék között? Én nem látok semmi eltérést...
0