Keresés

Caesar Film International

2008. december 8., hétfő 18:47
Az is egy jo kérdés, hogy ha valaki pl 2 dobozt rendel meg a kérdésesekből, akkor 2 plussz lemezt kap, vagy csak egyet.
Tudniillik nekem a Hitchcock és a Battle Royal benn van kosárban
0
2008. december 8., hétfő 18:39
Szinkronkutatás - Két nap az élet
0
2008. december 5., péntek 22:51
Talán mivel nem csak egy packról van szó, itt inkább van helyük a kérdéseknek:

1. Ha december nyolcadikáig - ami hétfő - megrendeli valaki az akcióban szereplő pakkok egyikét és mellé egy másik Caesar kiadványt, akkor a rendszer már akciósan számolja el a forintos lemezt?

2. Ha a mondjuk hétvégén megrendelt - előrendelt - pack mellé választott lemezt kedden elhozatja valaki, már - a lefelekerekítés elve alapján - nulla forintért kapja meg?

3. Mi történik akkor, ha valaki a forintos lemezt "megvásárolja", és később törli a pack előrendelését?

4. Felkerül -e az akció lejártáig /dec 8/ a film adatlapjára a hírdetés és kapnak -e addig értesítést azok, akik már előrendelték a packok valamelyikét? (bár ez talán kevésbé érdekes kérdés, hiszen ők konzekvensen tartják a szándékukat nyilván)

5. Írtad, hogy a forintos lemezre az igényt nálatok is be lehet jelenteni. Hol és milyen formában? Meg kell-e rendelni itt a lemezt és ti tájékoztatjátok Xpresst a beérkezett szándékokról,vagy tőletek kapnak a megrendelők lemezt? Ha így van, ti honnan tudjátok, hogy az illető valóban rendelt itt packot? Megéri -e mindez, ha ti küldtök lemezt a hozzávetőlegesen 400 forintos postaköltség mellett?

Nos, ennyi lenne a kérdés. Nagyon bízom benne, hogy nincs felhúzott orr és kapunk választ ezekre a kérdésekre, mint potenciális vásárlók. Az ezekre adott válaszokat hiányoltam a meghírdetett akcióból, ha kissé "hangosan" tettem, elnézést érte.

Várom a válaszokat.
0
2008. december 5., péntek 22:00
Köszi, erre voltam kíváncsi.... Akkor sajna mégsem...
0
2008. december 5., péntek 21:59
nightrace,

ez a TERV: kettő átfedésben, egy "belógatva". (3lemezes kiadványról beszélünk)

köszi a kérdést.
0
2008. december 5., péntek 21:57
Azt lehet tudni, hogy milyen elrendezésben lesznek benne a lemezek?
Átfedésben vagy egymás mellett?
0
2008. december 5., péntek 21:54
sya brown

sajnos nem tervezzük egyelőre ezeket a filmeket. a base moi bestes lehet, tudomásom szerint még náluk a jog, érdemes volna dörömbölni náluk
0
2008. december 5., péntek 21:52
Kedves Buttgereit!

A cucc kb. így néz ki:

Tulajdonképpen egy fém digipackról van szó, amelynek elülső részének közepén  egy vastag műanyag zacskóban (mű)vér van, ami ide-oda folyik. A vérzacskó átlátszik, és így látható a mögötte ábra.
0
2008. december 5., péntek 21:43
Szivárvány! +történt. :)
0
2008. december 5., péntek 21:40
Hali Caesar!

A 699-703-as kérdéseimre reagálnál esetleg?
0
2008. december 5., péntek 21:31
Kérlek, olvasd majd el a Love Pack topikjában az eszmefuttatásomat és válaszolj rá, légy oly kedves. Köszi!
0
2008. december 5., péntek 21:27
Nagyon jó ez a hozzáállás. Azt lehet tudni hogy a vérdoboz mégis mit takar? Mert ha jól értem akkor nem csak egy szinpla papirdoboz amiben lesz egy extra lemez. Esetleg digi? Vagy valami más?

0
2008. december 5., péntek 20:23
0
2008. december 5., péntek 20:20
JÖN, jön, jön:  ÉS ISTEN MEGTEREMTÉ A NŐT (Vadim, Bardot)
0
2008. december 5., péntek 20:18
új filmek a blogon:  A KIS KATONA (Godard)  és  A SZABADSÁG FANTOMJA (Buñuel)  

0
2008. december 5., péntek 20:02
| DÍSZDOBOZ-ÜGYEK | DÍSZDOBOZ-ÜGYEK | DÍSZDOBOZ-ÜGYEK |

Kedves Mindenki, de főleg díszdobozra Várók!

Ahogy korábban is írtuk, az xpress fórumának közössége az első, ahol megjelenik a diszdobozainkkal kapcsolatos hír.

A korábban részletezett okok (gyenge minőségű leszállított dobozok, HR-problémák, szinkronok beszerzésének nehézségei) miatt sajnos a díszdobozok nem a karácsonyi szezonra fognak megjelenni, hanem jövő év februárjától folyamatosan. A döntésben az is szerepet játszott, hogy a különleges kiadású dobozok iránt most így a karácsonyi forgatagban az általunk vártnál jóval kisebb érdeklődés mutatkozott az internetes partnereinknél. (Amennyiben csak ez az egy, számunkra negatív tényező lett volna, attól még kihoztuk volna most a dobozokat.) Ezen különleges kiadású dobozok február közepétől kezdődően folyamatosan jelennek majd meg. Az 1000%-os időpontokat január első napjaiban fogjuk jelezni.

Mea culpa, mea maxima culpa.

Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy bármelyik egylemezes DVD-kiadványunkat a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére. Ezen DVD-lemezhez többféle módon is hozzájuthat az illető. Vagy az igényt jelzi az xpress felé, vagy a megrendelését fenntartva jelzi ezt felénk mailben. Az 1 Ft-os filmet mindenki automatikusan megkapja, aki fenntartja megrendelését (a december 8-án éjfélig leadott díszdoboz-megrendelésekre vonatkozik ezen ajánlatunk).

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a napokban az egyik médiaszakáruház-láncban (az Xpress-hez való lojalitásunk miatt nem írom le a lánc nevét és az árat, de mailre szívesen válaszolunk) megjelent a (normál műanyag tokos) két Bridget Jones -film és az Igazából szerelem egy papírgyűjtőben. (A filmek szinkronos változatairól van természetesen szó. Egyébként ezt az összecsomagolt akciót az xpress-nek is felajánlottuk, eddig még nem szerettek volna vele élni.)

Érdekesség-képpen bemásolom ide a dobozaink előrendelési számai alapján összeállított toplistát:
Love pack
Battle Royale - Bloodpack
Belmondo
Hitchcock: A korai évek
Funés
Delon - A krimi királya

Még egyszer: köszönjük a türelmet.
0
2008. december 5., péntek 19:58
Kedves Balu, tárgyalásban vagyunk ilyen jellegű filmekre, de többet most sajnos nem írhatok, legkorábban jövő év második felére lesznek meg, ha meglesznek... :)
köszönjük az érdeklődést.
0
2008. december 5., péntek 19:58
Kedves Balu, tárgyalásban vagyunk ilyen jellegű fillmekre, de többet most sajnos nem írhatom
0
2008. november 28., péntek 19:29
Dömi: Légyszíves csak a magad nevében írj és abban is nem ártana ha kicsit visszafognád a stílusodat! Köszönöm!
0
2008. november 28., péntek 19:18
Hát nem tartott sokáig a kiadó lelkesedése az új kapcsolattartás terén.

köszönjük!
0
2008. november 28., péntek 10:44
Az Xpress nem a kiadók által megadott megjelentetést írja be, hanem amikor hozzá beérkezett a film. Ez az oka annak, hogy csúsztatgatja nap-mint-nap. Még olyan filmeket is, amik már réges régen megjelentek...
0
2008. november 27., csütörtök 19:15
Én hivtam tegnap őket és végre sikerült is beszélni velük,de a hölgy akivel beszéltem fogalma nem volt róla mikor fog megjeleni. EZ VAN! SZAR A KÖBÖN!!!!
0
2008. november 27., csütörtök 18:23
Az 552-es hozzászólást érdemes elolvasni!
most posts by TM
0
2008. november 27., csütörtök 17:23
T. Kiadó,

Érdeklődnék, hogy konkrétan mikor fog megjelenni a Louis de Funes gyűjtemény,
mert 25-e óta minden nap csúszik az időpont egy napot...

Köszönöm
0
2008. november 25., kedd 18:34
nekem is úgy tünik  :(
0