Keresés

Caesar Film International

2008. november 25., kedd 18:11
szerintem nem akarnak válaszolni. már vagy 5-en kérdeztük és mintha meg se hallották volna...
0
2008. november 25., kedd 17:40
Akkor fel teszem mégegyszer:

Tisztelt Kiadó!

Lehet tudni már valamit az idei évre meghirdetett díszdobozokról? Meg fognak jelenni? Pl. a e hétre hirdetet Funes digi?

Köszönettel
0
2008. november 25., kedd 17:21
Tisztelt Kiadó!
Kaphatnék választ a 705-ös hozzászólásomban megfogalmazott kérdéseimre?
Köszi: Balu
0
2008. november 25., kedd 17:12
beérkezett hozzánk:  SZABADNAK SZÜLETTEK (Martin Sheen, Brooke Shields)
0
2008. november 25., kedd 17:12
milyen címre ment a mail és milyen tárggyal?

én próbáltam hívni a számot, pl most is. egy kedves hölgy vette fel
0
2008. november 25., kedd 16:58
a mailt kb másfél - kéthet irtam.
a tel szám: 06-23-414-390
0
2008. november 25., kedd 16:34
Dömi, segítenél, hogy mely mailre nem válaszoltunk és nely számon nem tudtál bennünket elérni...?
0
2008. november 25., kedd 12:30
szóval nem lesz új kiadás, hacsak az rtl  el nem gondolkodik ezen
tehát soha
kár, nagyon kár:(((
0
2008. november 24., hétfő 19:21
szeretnék veük beszélni,de email-re nm válaszolnak,telefont meg nem vesznek fel!
0
2008. november 24., hétfő 19:19
Dömi, már őket is? :D
0
2008. november 24., hétfő 19:13
T.Kiadó!

Miért nem lehet titeket telefonon soha elérni??????
0
2008. november 24., hétfő 19:02
polpeter,

a probléma a csendőr-filmekkel az, hogy már minden bőr le lett róluk húzva, ezért - szerintünk legalábbis - nem lehet gazdaságosan kiadni ezeket a filmeket.

sajnos, mert ezek a filmek többet érdemeltek volna.
0
2008. november 24., hétfő 13:26
Tisztelt Kiadó!

Lehet tudni már valamit az idei évre meghirdetett díszdobozokról? Meg fognak jelenni? Pl. a e hétre hirdetet Funes digi?

Köszönettel
0
2008. november 24., hétfő 12:24
tudom, hogy nem nálatok van a Csendőr filmek joga, de jó lenne megszereznetek. mert a mostaninál sokkal igényesebb kiadást érdemel
de gondolom ez csak álom marad
0
2008. november 24., hétfő 11:35
P. S.: És ha normális kiadások lennének, nem csak 990 Ft-ot lennék hajlandó áldozni rájuk.
0
2008. november 24., hétfő 11:29
Hát igen, de gondolom, annyira csekélynek ítélik meg az ebből várható bevételüket, hogy az nem éri meg nekik a kis vesződséget sem.

Egyébként a POLA X-et kivéve én is megvenném a Brown által felsorolt filmeket, persze csak normális kiadásokban.
0
2008. november 24., hétfő 10:59
Caliguláról az jutott eszembe, hogy ha külföldön élnék tuti írnék magyar feliratokat francia, német vagy angol kiadványokra (ja és menne oylan jóla  fordítás:). Belegondoltok ez nekik a lemezen még helyet se foglal szinte, kis zsebpénz + ami nem jelenik meg azt kintről a magyarok is megvehetik feliratosan:)
0
2008. november 24., hétfő 10:28
Már az áruházakban van. Az eredeti szinkron van rajta.
0
2008. november 24., hétfő 9:35
Kérdés: szerintem a Kiadó profiljába illő lenne a Jekyll és Hyde-téma felkarolása...az utóbbi dőben dvd-n is megjelent feldolgozás szerintem az egyik leggyengébb a nem túl sok közül...készült viszont néhány zseniális alkotás SpencerTacy-vel (ezt egy kétoldalas lemezen kiadták szinkron nélkül), Michael Cain-nel és John Malkovich-csal is (ez utóbbi s megjelent régebben, de botrányosan sok pénzért)...Erre lát esélyt a Kiadó? Köszönettel: Balu
0
2008. november 24., hétfő 9:30
Hurrááááá! Mikortól kapható majd a boltokban? Tényleg lesz rajta magyar hang? Csak azért kérdezem, mert a díszdobozos csomagolásnál aspecifikációk csak francia hangot adnak meg...köszi: Balu
0
2008. november 24., hétfő 8:20
A BAISE-MOI-t a Best Hollywood lassan két éve már, hogy beígérte DVD-n a Modern klasszikusok című sorozatban, de azóta se adták ki. Talán Jamamurát kéne noszogatni, hogy kérdezzen rá az illetékeseknél, mi a hervadt reták van ezzel a kiadással? A Best volt az a cég, amelyik eredetileg moziban akarta bemutatni ezt a filmet, de aztán az utolsó pillanatban elmaradt a bemutató, melyről még az akkor aktuális Cinema is írt már.

A POLA X-et az Odeon (vagy a Budapest Film?) adta ki VHS-en, valószínűleg a DVD is tőlük lenne esélyes. Nem tudom, érdemes-e kiadni, szerintem ritka unalmas művészkedés, hogy némi figyelmet keltett, az talán annak köszönhető, hogy a nemrég elhunyt Guillaume Dépardieu és partnernője állítólag élesben kamatyolnak benne.

A DEVIL IN THE FLESH nekem megvan, felejthetetlen filmtörténeti pillanat, ahogyan a hősnő, a hamvas Maruschka Detmers lesz..ja, akarom mondani, orális örömökben részesíti férfi partnerét. Érdekes film, bár nem mondhatnám, hogy a rendező Marco Bellocchio legjobbja.

A LAS EDADES DE LULU nemrégiben rendszeresen látható volt a Zone Europe műsorán. Egyszer sem néztem meg, ezért nem tudom, vágott volt-e. Nem lepne meg, elvégre a Zone Europe még a JÓB LÁZADÁSA című magyar film ártalmatlan szerelmi jelenetét is kivágta a filmből, és Borowczyk A SZERELEM MŰVÉSZETE című – egyébként nem túl jó – erotikus filmjét is megvágva játszották még késő esti kezdéssel is. Nekem LULU angol DVD-n van meg, egyetlen helyen van benne vágás: a főcímben, amikor közelről mutatják az újszülött Lulu nemi szervét. Egy angol cenzúratörvény szerint ugyanis állítólag tilos ilyesmit mutatni egy náluk forgalmazott filmben. Minden egyéb meredek jelenet hiánytalanul megtalálható, ami azért nagy szó, mert az angol VHS-változatot erősen megvágták.

A CALIGULA-ról nemrég szó volt valamelyik topikban, hogy igen drága, ezért nem valószínű, hogy lecsapna rá egy hazai kiadó, hiszen innen-onnan már mindenki ismeri, akit érdekelt. Ráadásul én már nem is adnám lejjebb, mint a két hónapja Angliában kiadott 4 lemezes (!!!) változat, melyen a film 3-féle változatban látható, plusz temérdek extra, werkfilmek, kihagyott jelenetek bő 1 órában, fotók, interjúk stb. Nekem megvan az első amerikai kiadás magyar (!!) feliratozással (rengeteg helyesírási hibával), a francia kétlemezes kiadás, illetve a tavaly megjelent háromlemezes Imperial Edition, amelyen a film egy olyan változata is szerepel, amely végül nem került forgalomba, s persze azon is vannak kihagyott jelenetek: pl. Tiberius „halacskái” lényegesen tovább meztelenkednek a császár medencéjében, s persze a különböző orgiajeleneteknek is vannak hosszabb verziói. A legérdekesebb bővítés Proculus ( ő az, akinek egy későbbi jelenetben a császár a pecsétgyűrűs öklét nyomja fel az alfelébe) esete a gyilkológéppel, ami ezen a kiadáson fekete-fehérben látható, noha az egyik olasz verzió szerves részét képezte ugyanez a képsor, vagyis létezik belőle színes változat is. Be is akartam számolni erről is, meg egyéb aktuális szerzeményeimről és filmélményeimről is, csak valahogy amikor időm lett volna rá, kedvem nem volt belefogni.
0
2008. november 24., hétfő 1:08
De, ha lehetek telhetetlen, ezeket is kiadhatnátok:

0
2008. november 24., hétfő 0:49
Ez lemaradt, bocs:

0
2008. november 24., hétfő 0:44
No meg esetleg ezeket is?

0
2008. november 24., hétfő 0:31
Hali Caesar!

Ha már francia filmek, nem jelentetnétek meg ezt a filmet is?

0