Keresés

Caesar Film International

2008. november 23., vasárnap 21:24
Tisztelt Kiadó!

Lehet tudni már valamit az idei évre meghirdetett díszdobozokról? Meg fognak jelenni? Pl. a jövöhétre hirdetet Funes digi?

Köszönettel
0
2008. november 23., vasárnap 21:20
borító előzetes
0
2008. november 21., péntek 10:56
A Caesar a Házimozi és Hifi Show-n
0
2008. november 18., kedd 12:30
Funesről se felejtkezzünk el:))
0
2008. november 18., kedd 12:18
Az év végére tervezett dobozokkal mi a helyzet? (Delon, BR, Belmondo)
Megjelenek még ebben az évben vagy jövőre fognak csak?
0
2008. november 18., kedd 12:13
beérkeztek hozzánk:  Az örökös (Belmondo)  és az  Én kis állataim (Christian Bale)  
0
2008. november 18., kedd 12:06
Tyll, sajnos nincs nálunk a joga.
0
2008. november 18., kedd 10:37
Kedves Caesar Film!

1975-ben készült egy nagyon jó kisfrancia krimikomédia Már ez is probléma?
cimmel.A rendező az a George Lautner volt aki a Profit Belmondoval is elkövette.
Érdeklődnék, hogy nincs-e nálatok, önöknél a film joga.Nem kerül-e kiadásra mostanság.A főbb szerepekben Henry Guybet, Jean Lefebvre, Miou-Miou.
Hasonló volt, mint a Hová tűnt a hetedik század? című szintén frania klasszikus.
Nagyon szívesen újra megnézném.A Youtube-on van fent a film elejéről 10 perc
a Pas de probleme cím alatt.
0
2008. november 17., hétfő 23:01
új film a cézár-blogon:  SZABADNAK SZÜLETTEK

borító:
0
2008. november 17., hétfő 12:20
Kedves Caesar,

a blogotokra belinkelt szórólapon hirdetitek a Love Pack-ot. Nyilván akkor még úgy volt, hogy lesz. Most hogy van? :)
Pannától továbbra is várjuk a levelet, remélem, nem hiába.:)
0
2008. november 15., szombat 22:52
Korábban nem vettem észre ezt a választ, ezért most köszönöm!
most posts by TM
0
2008. november 15., szombat 20:48
megpróbálhatjuk természetesen rajtuk keresztül, de szerintem körülményes lesz.
kérlek, indítsd el náluk - ránk hivatkozva - a cserét

köszönöm szépen
0
2008. november 15., szombat 18:48
Kedves Caesar,

akkor visszakanyarodva a saját konkrét problémámra, értsem úgy, hogy reménytelen projekt az Xpressnél cseréltetni? Gondolom, részükről nem lenne akadálya, lévén, hogy a film még mindig szerepel a kínálatukban, a kérdés csak az, hogy valóban javított-e, mint ahogy írják, merthogy a borítókép még mindig a régi.
0
2008. november 15., szombat 18:41
Ja, én is sokszor úgy érzem magam, mint egy sci-fiben, csak az a fura, hogy a sok szuperketyerével felszerelt mobilos engem néz marslakónak... :))
0
2008. november 15., szombat 17:07
És még azt hittem,hogy az országban csak én vagyok ilyen fura alak.Vagyis nekem sincsen mobilom,tartok helyette otthon egy üzenetrögzítős vezetékest.:)))
0
2008. november 15., szombat 15:37
Kedves Caesar,

köszi szépen, dobok egy emailt hamarosan, és lefixáljuk a helyet, hogy merre alkalmas Nektek, Pest megyében vagyok még azért, szóval nem a világ végén :)

Köszi
0
2008. november 15., szombat 15:30
ásványvíz,

járnak a kollégáim vidékre, szívesen kicseréljük majdnemházhoz-szállítással is...
0
2008. november 15., szombat 15:12
Aha, a film topikjában van, megtaláltam, meg is próbálom ma délután, vagy holnap délelőtt, aztán kiirom egy DVD9-re, tömörítés nélkül, ha működik, akkor lehet nem is teperek cserélni, több az útiköltségem innen vidékről, mint a dvd ára....
0
2008. november 15., szombat 15:05
De igen. Vagy ebben a topikban, vagy a filmében anno ezt én is, más is levezettük. Nekem azért nem jött össze a dolog, mert csak egyféle programot találtam, ami az Unreferenced Materialt automatikusan bele is rakta a filmbe, viszont az anyag nem fért volna rá egy egyrétegű lemezre.
0
2008. november 15., szombat 13:38
Hja, hát maradhatunk annyiban, hogy a mobil amolyan szükséges rossz :) Azért jobb volt a mobil előtti időkben, akkor is mentek a dolgok a maguk módján, csak lassan már furcsa madárnak nézik az embert ha nincs szerkentyűje :)

ON:
Srrácok, viszont nem volt valami olyasmi, hogy a Különleges történeteken ott van a hiányzó rész, csak valamilyen programmal hozzá kell tenni, és akkor a lejátszásnál minden oké? Persze ettől még kell a csere, nekem is rossz a példányom, de van aki meg tudta csinálni a hibásból a jót? :)
0
2008. november 15., szombat 13:29
De jó azoknak, akik csak egyszer vették meg... :))
0
2008. november 15., szombat 13:25
Nono. Úgy érzem magam ezt olvasva, mintha valaki azért nem akarna többet eredeti DVD-t venni, mert egyszer megvette a Különleges történeteket, és azt gondolná, ez a norma. :)
0
2008. november 15., szombat 13:19
OFF:

Hát igen, de a céges mobilt nem kapcsolhatom ki, akik kértek és kaptak a cégnél mobilt, azokkal közölték is, hogy ne kapcsolják ki a készüléket, elvégre elsősorban azért kapják, hogy elérhetők legyenek munkaidőn túl is.

Egyébként egyszer volt mobilom. Az egyik barátnőmmel kirándulni mentem, gyalog sétáltunk fel a Libegő János hegyi végállomásához, szó szerint járatlan úton, a sűrű erdő közepén. A leányzó fedezett fel egy eldobott mobilt a sűrű fűben. Meglehet, ha egy kicsit még kutakodunk, egy hullát is találtunk volna hozzá, olyan volt a miliő. :)) Neki volt mobilja, ezért én kaptam meg a talált készüléket. Nem sikerült kideríteni, kié lehetett. Egy ezermester haverom (két éve sajnos meghalt) működőképessé tette, vettem bele kártyát is, szétkürtöltem mindenkinek, hogy van már mobilom, fizetett hirdetést is tettem közé a témában, de az a nyamvadt készülék egyszer sem csörgött. Végül én hívogattam fel néhány haveromat, hogy megkérdezzem tőlük, hogy mi újság a Futrinka utcában. Aztán persze már nem vettem új kártyát, a készüléket tovább passzoltam egy olyan családtagnak, aki jobban bírta használni, és éppen elvesztette (vagy ellopták tőle) a sajátját.
0
2008. november 15., szombat 13:09
Én minden olyan esetben, amit Te is említettél, lenémítom a telefont. Ezáltal a későbbiekben mindig értesülök róla, ki szeretett volna beszélni velem, de amikor nem szeretném, vagy kényelmetlen lenne az adott pillanatban, hogy bárki keressen, akkor garantáltan nem fog megtalálni. Ugyanakkor, pl. a DVD-s barátodat említve, előzetesen más csatornán egyeztetve felkészülhetsz, hogy számíts az ő hívásaira, tehát meglepetés nem érhet.
0
2008. november 15., szombat 12:56
Igen, végül is ezt értem, hogy elérnek a munkahelyeden, vagy otthon, egyébként én sem vagyok egy nagy mobil párti, csak azért az évek alatt hozzászoktam. Viszont van azért még egy olyan lehetőség, ha nem szeretnéd, hogy elérjenek, akkor kikapcsolod :) Egy volt munkatársam kénytelen volt számot váltani, mert a főnökei(nk) teljesen rászoktak, hogy munkaidőn kívül, akár este 8-kor is felhívták olyan apróságok miatt, amit ő tudott, de a nagykutyák nem, mondván, hogy ez az ügyfélszolgálatos feladata :) Ő meg először finoman jelezte (a főnökkel csak nem ordíthat az ember:)), hogy nem igazán szeretné, ha este hivogatnák, aztán amikor elege lett, beintett, számot váltott, az újat meg nem adta meg a cégnél senkinek :) Hát igen :)
Van azért haszna is, de én is hajlamos vagyok inkább a káros hatásait meglátni, nem tudom, az ember intim szférája sérül, lassan valósággá váálik az orwelli vízió, egy ismerősöm mondta, hogymár ez lesz a következő lépés :) Közel járunk :)
0