Keresés

Caesar Film International

2008. november 15., szombat 12:42
Tényleg nincs, hát én egy nagy nímand vagyok, minek nekem mobiltelefon? :))

Egyébként amúgy tényleg minek, életem java két helyszínen zajlik, otthon és a munkahelyemen, akik akarnak, valamelyiken 85%-os valószínűséggel megtalálnak MATÁV-telefonon. Arra viszont nincs igényem, hogy valaki épp akkor csörögjön rám, mikor kajálok, a rötyin ülök, moziban vagyok, magánügyeimet intézem vagy éppen a villamoson utazok. Mindig frászt kapok attól, mikor látom, hogy az emberek a villamoson lelkesen (és javarészt tök feleslegesen) mobiloznak. De még ha csak látnám, de hallom is, mert némelyikük úgy harsog, hogy a hívott fél azt szerintem mobil nélkül is tökéletesen hallaná. :))

Eddig  a mobil legnagyobb hiányát épp a DVD-témában láttam: kedves barátom sokat jár DVD-ket venni ide-oda, és olykor jó lett volna, ha nekem is tudott volna valami akciós filmet venni, de hát nem tudott rám csörögni. Mivel időnként foglalkoztat a munkahely-változtatás gondolata, jó lenne egy mobilszám, amit be tudnék írni az önéletrajzomba, de egyelőre még mindig csak a „talán jó lenne” állapotában vagyok. Egyébként a cégnél van ilyen, hogy „céges mobil”, de a főnökeim sem érezték szükségét, hogy nekem legyen, és én se tartottam fontosnak, hogy kérjek. Hát nem elég, hogy munkaidőben tudnak b@szogatni, még arra is adjak módot, hogy azon kívül is hívogassanak? :))
0
2008. november 15., szombat 12:25
igen, ez érdekes téma, engem is érdekelne, mert soxor visszasírom a mobil előtti időket...
0
2008. november 15., szombat 11:48
Komolyan nincs mobilod? Abszolút nem támadásból, inkább csak érdeklődésből kérdezem, hogy hogyan megy az élet nélküle? Nekem is néha az agyamra megy, és legszivesebben kidobnám a picsába, néha viszont kifejezetten hasznos, mondjuk igy 2008-ban ez elég meredek mondatnak hangzik, hogy "Nincs mobilom." :) Munkához sem kell, vagy ilyesmi? :) Ismerősöket felcsörögni, ha késel, késnek, stb....:)
0
2008. november 15., szombat 11:38
Köszönöm, ami a vidéket illeti, mondjuk jövő január közepén Rómában, a Via Appián megfelelne? :))

Komolyra fordítva a szót: nekem valóban az lenne a legmegfelelőbb, ha a vásárlás helyszínén, mondjuk az Xpressnél tudnám kicserélni a hibás példányokat (kettő ugyanis innen származik). Aktuális rendeléseim miatt ugyanis előbb-utóbb valamikor mindig eljutok a Szövetség utcába. Egyéb találkozó viszont nagyon bizonytalan, mivel az ilyesmit valamennyire azért előre kéne megbeszélni, az én időbeosztásom viszont elég képlékeny, olykor még délután 4-kor sem tudom, hogy mikor indulhatok el a munkahelyemről. Nem szeretnék utolsó pillanatban lemondani vagy átszervezni egy találkozót, ráadásul nincs mobilom se, hogy másodpercre készen lehessen az eredeti tervet módosítani.
0
2008. november 14., péntek 12:04
szívesen felajánljuk azt is, hogy egy területi képviselőnkkel valahol a városban, vagy akár vidéken is találkozzatok..
0
2008. november 14., péntek 11:54
Kedves Caesar Film!

Köszönöm a gyors választ, és remélem, nem haragszol, ha rosszmájúan megjegyzem, hogy jó ideje egészen más lenne a leányzó fekvése, ha ez a levél mondjuk bő 1 éve megszületett volna. Ilyen esetekben ugyanis nem a fölöslegesen kifizetett pénz az ember legnagyobb problémája (bár barátaim hol elmosolyodnak, hol szíverősítő után nyúlnak, mikor megtudják, mennyit keresek), hanem inkább az, hogy esélytelennek érzi, hogy belátható időn belül megfelelő minőségben hozzájusson a számára nagyon kedves és keresett kiadványhoz. Én is jól tudom, más is jól tudja, hogy nem a Caesar Film az egyetlen hazai kiadó, amelyik hibás kiadványt jelentetett meg, és ember nem gondolja komolyan, hogy ezt bármelyik cég direkt csinálja. Nem dicsekvésként, csak tényként említem, hogy pl. az FF Film HUSZADIK SZÁZAD című kiadványával kapcsolatban is én jeleztem elsőként egy komoly hibát épp itt az Xpressen. A válasz hamar meg is jött, a cég illetékese ugyan eleinte kibúvókat keresett, de amikor szó szerint az derült ki, hogy a hiba nem az én készülékemben van, végül javított széria készült. Az ember időpontot egyeztetett, lement ugyan a térképről, hogy eljusson a cég telephelyére, de ott egy kedves és készséges hölgy mindent cserélt, amit hibásként vittem (TESS, KESERŰ MÉZ és persze a HUSZADIK SZÁZAD), végső soron tehát az emberben nem maradt keserű szájíz a céggel kapcsolatban. Ezt a hozzáállást hiányoltam én és más fórumozó társam is a Caesar esetében hónapokig, de ha megkésve is, nem vártunk hiába.

Ami a konkrét cserét illeti. Nem nagyon hiszem, hogy ekkora összegű kiadvány esetében érdemes lenne a (megbízhatatlan) postázással bajlódni. Valahol már szóba került, hogy a Caesar Film székhelye az Isten háta mögött van (Budaörs vagy Budakeszi?) :)), tehát nem valószínű, hogy el tudnék menni oda, mert egyrészt olyan lenne nekem, mintha a Holdra utaznék, másrészt feltételezem, ügyfélfogadás amúgy is akkor lenne, mikor az átlagember dolgozik. Nekem megfelelne az a variáció is, hogy a vásárlás helyén cseréltessem a filmet, feltéve, ha az üzlet is értesül arról, hogy ez egy hibás kiadvány volt, és kap javítottat. (Hogy az Xpressről már ne is beszéljek, hiszen a három példányból kettőt végül is náluk vettem, ebből a másodikat javítottként hirdették.) Vagy az is megfelelne (+ 1000 Ft-on már nem fog múlni), ha kapok egy tuti offline címet (lehetőleg Budapest belső területén), ahol garantáltan a javított példányt tudom megvásárolni.

Előre is köszönöm a választ.
0
2008. november 14., péntek 11:29
Igen, megértem az aggodalmad, három hibás példány már valóban idegesítő, nekem is még mindig a hibás dvd van meg, már ki is ment a fejemből, örülök is, hogy felmerült a téma, én is kicseréltetem végre, remélem összejön :) A Nap szépe is Cézár volt, azzal nem volt baj, de szerintem nem lesz gondod a Tristana-val sem, viszont a Vágy titokzatos tárgya szinkronja csúszik, szóval azzal megint csak van gond. :)
0
2008. november 14., péntek 11:17
Kedves Tony!

- Minden esetben visszarendeljük az ilyen termékeket. Kiskereskedelmi partnereinknek ilyen esetben feljaánljuk a visszaszállítás és az újbóli kiszállítás költségének átvállalását, és természetesen az új példányokat térítésmentesen kapják meg. (Ezen felül van olyan eset, hogy kötbért is kell fizetnünk, de ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz.)
- Az xpress fórumán, és az esetleges közvetlen megkeresések esetében is hangsúlyoztuk, hogy annak ellenére, hogy a vonatkozó jogszabályok alapján a vásárlás helyén kellene intézni a cserét, szívesen kicseréljük a hibás terméket egy hibátlanra. Minden xpress-es beírásban hangsúlyoztuk, hogy a kiadó cseréli a termékeket, és javasoljuk, hogy nálunk történjen a csere. Például téglagyári megálló 445. beírására született 459. válasz. (Egyébiránt a kereskedelemben nem túl sokan vállalják szerintem azt, hogy számla vagy bármely más bizonylat nélkül cserélnek. Ez nem önfényezés, hiszen a dolog onnan indul el, hogy mi rontottunk el valamit, de minden esetre ez tény.)
- A félreértések elkerülése végett feltettük az xpress-re a hibátlan termék borítófotóját (462. beírás).

MINDEZEKKEL EGYÜTT, szeretném felajánlani, hogy egyrészt kicseréljük a lemezt (akár mindhármat is, és nem muszáj mindhármat Különleges történetekre cserélni), másrészt valamilyen kompenzációt is kitalálunk sebek "gyógyítására. Kérek szépen egy mailt az info@caesarfilm.eu-ra, hivatkozva az itteni beírásra.

Köszönöm, várom.
0
2008. november 14., péntek 11:14
Remélem, nekem se lesz, de már nem vagyok optimista. (Vajon miért? :)) Bár A NAP SZÉPÉ-vel semmi bajom nem volt, nem tudom, az Caesar-film volt-e?)  De ez a harmadik KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK úgy felnyomta az agyvizem, hogy egyelőre várok pár napot, míg lehiggadok, és csak aztán teszem ki magam egy újabb agyvérzés kockázatának egy másik Caesar-film kapcsán... :))
0
2008. november 14., péntek 9:36
A Tristana-val mi a baj? Szinkron ugyan nincs rajta, de azon kívül nekem más problémám nem volt vele.
0
2008. november 14., péntek 2:21
462.:

"ez a tuti megjelenés borítója:
http://dvdfilm.blog.hu/media/Különleges történetek 3D.jpg"

Gondolom, ez valami vicc...
0
2008. november 13., csütörtök 21:38
KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK, avagy a szappanopera folytatódik...

Nem fárasztanék senkit e bonyolult sztori előzményeivel: talán ebben a topikban, talán a filmében visszakereshetők az előzmények. A Caesar Film bő 1 évvel a megjelenés után végre reagált a problémára ebben a topikban, és azt állította, hogy valóban létezik már javított verzió (én anno a javítottként hirdetettet is megvettem az Xpresstől, de az is hibás volt), sőt ígéretet tett arra, hogy felteszi a javított változat borítóját. Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de én azóta sem találkoztam ebben a topikban ilyen publikációval.

Nos, azt hittem, harmadszor engem már nem sikerül bepalizni ezzel a filmmel, de azért csak sikerült. A magam naiv jóindulatával azt feltételeztem, hogy ha jó ideje létezik már javított verzió, akkor a Caesar, ahogy az egy felelősségteljes cégtől elvárható – ha már a hiba jelzésekor nem tette meg –, nyilván bő másfél évvel a megjelenés után már rég visszarendelte az üzletekből a hibás példányokat, tehát kizárt, hogy most már hibás példányba fussak bele egy offline üzletben! Ó, milyen boldogok a lelki szegények! Ma este fél 7 magasságában betértem a Fókusz Rákóczi úti üzletébe, elsősorban azzal a céllal, hogy Angelus szívélyes tájékoztatásán felbuzdulva, megkíséreljem a TŰZZEL-VASSAL című DVD beszerzését. Azt ugyan nem találtam, de volt KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK! Halványan ugyan átsiklott az agyamon a gondolat, hogy talán nem kéne megvennem, mert már nem emlékszem a régi borítóra, és nehogy harmadszor is megvegyem ugyanazt, de bögölyként hessegetem el magamtól a rosszindulatú feltételezést, hogy egy elismerten hibás termék (egyébként több is volt belőle a boltban!!) még bárhol is kapható lehet. No, ugye mindenki el tudja képzelni, milyen lúzer arcot vághattam, mikor hazaértem, előkaptam a régi példányt, és megláttam, hogy ez bizony pont úgy néz ki, mint amit most vettem. Szóval sikerült újra megszívatni magam. Nyilván én voltam a hülye, mert az eddigi tapasztalataim nem voltak elegendőek ahhoz, hogy óvatos legyek egy Caesar-kiadvánnyal. Azt már mondani se merem, hogy a TRISTANA-t is megvettem, amit hónapokig nem találtam sehol, de most az a balsejtelem gyötör, hogy talán nem véletlenül, és jobban jártam volna, ha most se találok rá.

Miért írtam meg mindezt? Talán azért, mert ez is van olyan mulatságos, mint Ernő levele, mert bizony tényleg nagy az Isten állatkertje, nagyobb, mint gondolnánk...

Ja, a film? Bármennyire nem vagyok híve a letöltögetésnek, majd leszedem valami külföldi oldalról a TELJES verziót.
0
2008. november 13., csütörtök 20:07
Mondjuk sztem midnenképp érdemes eljuttatni a Ceasar Filmhez a szinkront, hátha rá tudják tenni a dvd-re, de persze a szinkron jogokat is meg kell vennie a kiadónak, ami egyelőre nem tudjuk h kinél van. És ha ki is derül h kinél vannak a jogok, még nem biztos h meg is van még nekik ez a szinkron. Pl az MTV archívumából csomó minden elveszett már sajnos..
0
2008. november 13., csütörtök 13:17
Kedves polpeter,

egyelőre nem tervezzük egyetlen dobozba sem.
0
2008. november 13., csütörtök 13:16
igen, így is jó
0
2008. november 13., csütörtök 11:30
Amit qtari mond, nem rossz megoldás, több fül többet hall. A boomp3-ra fel tudod tenni a hangmintákat, - már ha sikerül mp3-ba alakítani - és onnan egy egyszerű linkeléssel ide.
0
2008. november 13., csütörtök 11:25
T. Kiadó

a most megjelenő Az ördög és a tízparancsolat c. film valamelyik későbbi doboz részeként is meg fog jelenni, vagy vegyem meg külön, mert nem szeretném ha később kijönne mondjuk a 2. Funes-doboz részeként/esetleg Fernandel-doboz? (bár ez szerintem egyenlőre csak álom)
erről lehet már valamit tudni?
köszi a választ
0
2008. november 13., csütörtök 11:08
Az is jó ha esetleg hangmintákat felraknál valahova, belinkelnéd ide, és akkor én illetve rajtam kívül gondolom még más is hangfelismerés alapján meg tudnánk állapítani a magyar hangokat ha felismerjük őket. :)
0
2008. november 12., szerda 21:42
Kölcsön tudom adni, mert sajnos a magyar hangokat sem mondják be és hang alapján nemigen tudom megállapítani. Hogyan bonyolítsuk le a dolgot?
0
2008. november 12., szerda 18:01
igen, köszönjük szépen. meg tudod mondani, kik a magyar hangok?

vagy esetleg kölcsön tudnánk kérni a szalagot, h megmutassuk egy szakértőnek?

köszi még 1X
0
2008. november 12., szerda 17:01
Megnéztem A kis katonát. Az A3 nevű televízióról van meg szinkronosan. Nagyon jó szinkronnal. Viszont sajnos gyártót nem tudok mondani, mert nem mondanak be semmit sem, ill. a film elején a címfelirat rövid pillanata hiányzik is.
0
2008. november 12., szerda 12:40
sajnos én szúrtam el, most már jó
0
2008. november 12., szerda 11:47
Nem.

De esetleg kellene, mert nem értek egyet Veled? :)

Nem szeretném, ha fölösleges vitákba bonyolódnánk. Zárjuk le a témát azzal, hogy engem továbbra sem érdekelnek az Ernő-féle levelek, Te viszont falnád őket, a Caesar Film meg majd eldönti, melyikünk kedvében jár a továbbiakban.
0
2008. november 12., szerda 11:23
nem unod magad? :)
0
2008. november 12., szerda 10:25
Ezt a hozzászólást érdemes megfogadni.
Mindenben egyetértek vele.

További igényes és sikeres kiadványokat kívánok a kiadónak és persze nekünk is.
0