Keresés

Caesar Film International

2008. október 26., vasárnap 13:16
T. Caesar Film!

Ha megjelenik a szinkronos Halál a Níluson, esetleg kicserélitek a feliratos verziómat?
0
2008. október 26., vasárnap 12:55
sajnos nem,
0
2008. október 26., vasárnap 12:35
T. Caesar Film!

Nem tervezitek kiadni a Carlito útja című filmet szinkronosan?
0
2008. október 25., szombat 19:05
Akkor ajánlom figyelmükbe (vmint az Esernyőtrükk címűt még)!
0
2008. október 25., szombat 19:02
most mennem kell, további szép napot mindenkinek
0
2008. október 25., szombat 19:00
elnézést, asszem  egy kicsit elhamarkodott voltam, szóval nálunk ezek a richard filmek lesznek biztosan szinkronnal:
Ahová lépek, ott fű nem terem
Kétbalkezes jóakaró

a Félénk vagyok egyelőre nem, elnézést kérek
0
2008. október 25., szombat 18:49
Khm.... most azt olvastam, hogy jön a Félénk vagyok, de hódítani akarok EREDETI szinkronnal???? Imába foglalmom a neveteket!
0
2008. október 25., szombat 18:40
Kedves gerbence,

Ez is jön szinkronnal, a második n.évben.
0
2008. október 25., szombat 18:37
T. Caesar Film!

Ha már várható/nem várható címek tisztázásánál tartunk: Félénk vagyok, de hódítani akarok (eredeti szinkronnal) várható?
Szerintem Pierre Richard legjobb filmje, és az biztos, h a magyar közönség által leginkább ismert és kedvelt darabja. Számomra mondjuk Funés Egy kis kiruccanásával van egy szinten... Várhatjuk?
Üdv
0
2008. október 25., szombat 18:27
Kiváncsian várom az infókat.
0
2008. október 25., szombat 18:21
Kedves Balu!

A Horgász-t régóta vadásszuk, az én egyik személyes kedvencem, boldog gyermekkorom kedvence... egyelőre a jog nem hozzáférhető.

A Meghívás... kiadása nálunk nem várható.

A Lélekszakadtnak lesz szinkronos kiadása, 2009. második negyedévére van betervezve.

Köszönöm.
0
2008. október 25., szombat 18:16
c.) igen, ebben reménykedünk mi is

a jövő héten (okt. utsó hete) végső döntést kell hoznunk, melyben majd valószínű, hogy kikérjük a Ti véleményeteket is.
0
2008. október 25., szombat 18:04
Érdeklődnék további három filmről is:

Horgász a pácban
Meghívás egy gyilkos vacsorára (a magyar szinkron zseniális)

Lélekszakadt hajsza - ezt Ti adtátok ki szinkron nélkül, felkerül esetleg a többi mellé a listára?

Köszi a választ előre is!
:-)
Balu
0
2008. október 25., szombat 17:55
Ez van...azért én reménykedem, hátha valamikor megváltozik a helyzet - a montreáli bankrablást is új szinkronnal adták ki sajna...a cseréket előre is köszi!
Balu
0
2008. október 25., szombat 17:50
Örülök,hogy példamutató módon nekiláttatok a közönségkapcsolatnak és válaszoltok a kérdésekre.
0
2008. október 25., szombat 17:47
Caesar, köszönöm a választ! Esetleg kicserélitek majd a feliratos verziómat a szinkronosra?
0
2008. október 25., szombat 17:42
Köszönöm, hogy ezeket megosztottad velünk.
a, ez jó hír.:)
b, ez nem....:(
c, ha a boltokban ot tlenne a vevők előtt, akik töprengenek a karácsonyi ajándékokon, lehet, hogy megnőne az érdeklődés. :)
Mikorra várható végleges döntés?
0
2008. október 25., szombat 17:40
Kedves Brown!

Pierott beírása korrekt. Ezt a filmet cseréltük, nem jelenik. (Szerintem egyelőre másnál sem.)
0
2008. október 25., szombat 17:39
Kedves bszolga!

A Profi joga nincs nálunk és egyelőre a gyártó stúdió nem kívánja értékesíteni azt. Ez érvényes sajnos a Borsalinóra is.

A szinkronos csere kapcsán lásd korábbi beírásomat.

Köszönöm.
0
2008. október 25., szombat 17:38
bár nem tartozik a tárgyhoz, de szeretnénk a jövőben minél nyitottabban közelíteni a vevőinkhez, ezért leírok két belső infót is:
a.) új gyártásról volna szó nem újracsomagolástól
b.) nem volt túl szép az első bőrtok, amit kaptunk, ezért azt egy az egyben visszapostáztuk a tengerentúlra, ahonnan jött...
c.) egyelőre elég gyenge az érdeklődés a díszdobozaink iránt...
0
2008. október 25., szombat 17:34
Kedves Pierrot!

A Halálos kockázatra térjünk vissza jövő héten, addigra több infót fogok tudni.

A Meghal-tok nem fog megjelenni - a mi kiadásunkban biztosan nem (szerintem máséban sem), mivel jelenleg ennek a filmnek nem létezik olyan alapanyaga, ami alapján méltó magyar kiadást érhetne meg a film. Ennek a filmnek a jogát a stúdió vissza is vásárolta tőlünk.
0
2008. október 25., szombat 17:26
Kedves Pierrot!

A díszdobozokkal kapcsolatban általános szabály lesz, hogy cserélni nem áll majd módunkban, sajnos több okból sem. Egyrészt stúdió-utasítás miatt, másrészt azért, mert a kiadványok nem ugyanazok az egylemezes és a díszdobozos verziójukban. Harmadrészt nem arról van szó, hogy egy gyűjtőtokba tesszük bele a normál dvdtokokat, hanem minden esetben egy teljesen új gyűjtőt (pl. htichcock - fémdoboz) kapnak a filmek.
A Belmondo-díszdoboz várhatóan megjelenik idén, de csak akkor ha sikerül az összes szinkront végre megszereznünk az erdeti gyártójuktól (pl. mtv), feliratosan nem szeretnénk beletenni egy ilyen szép dobozba a filmeket.
A Htichcock kapcsán szeretném elmondani, hogy egyrészt az extralemezen a két (!) dok.film mellett további extrák is lesznek, a doboz fémdoboz lesz, és amelyik filmnél ez lehetséges (vagyis nem némafilm) szinkron is lesz a filmeken. Itt is elmondható, hogy a kiadvány megjelenése azon múlik, h milyen ütemben sikerül beszerezni a szinkronokat a meglehetősen nehezen "mozduló", sokszor állami vállalatoktól.

Remélem kimerítő volt a válaszom. :)
0
2008. október 25., szombat 17:18
Kedves nightrace!

Jól gondolta, sajnos ez a film egyelőre nem szerepel a terveink között...
0
2008. október 25., szombat 17:15
igen, jövő év elején.
0
2008. október 25., szombat 17:03
0