Kedves vagy, hogy nem nézel ki belőlem annyit, hogy le tudom írni a film címét. Nem tudom, ki említette ezeken az oldalakon, hogy az elgépelésekbe való belekötés milyen minőségű cselekedetnek számít netikettbeli berkekben. Innentől kezdve meg már a kiadónál van a labda, hogy mérlegelje, vajh, hány olyan labilis döntésképességű rajongó van kis hazánkban, aki több év után jut el arra a következtetésre, hogy egy vígjáték az anyanyelvén is élvezetes lehet. Közben ugyan a fél ország már bespájzolta a filmet, mert volt belőle nem egy kiadás apropóján lehetőség. Hogy téged idézzelek, nem vagyok meggyőzhető, tartom a véleményemet, csupán egy szebb csomagolás miatt már nem kéne erőltetni ezeket a címeket - szemben más Caesar gyűjtemény tervekkel, melyek darabjai korábban nem szerepeltek más kiadóknál, és itt is csak nagyrészben műanyagtokban, feliratosan,
Végül pedig sajnálatosnak tartom, hogy visszatérő jelenség az, hogy amikor valaki valamit véleményez, akkor az azzal ellentétes álláspontot képviselő szeméy egyből "megtaláltnak" érzi magát, pedig csupán eltérő gondolatokat teszünk egymás mellé, s nem az a cél, hogy rúddal üssük ki egymást a nyeregből. Nálam abszolút huszadrangú, milyen nick áll a hozzászólás előtt, s magam sem várom el, hogy valaki csak azért hallgasson szendén, mert nyájaskodni akar velem. Szóval részemről továbbra is
odavagyok magáért... :))