Keresés

Caesar Film International

2008. október 25., szombat 16:49
Kizárólag "Az egy asszony illata" után!
0
2008. október 25., szombat 16:07
Caesar, a Halál a Níluson megjelenik szinkronosan?
0
2008. október 25., szombat 15:48
igen, ez is jövő év eleje...
0
2008. október 24., péntek 13:40
Szia Brown!

Ha kicsit visszanéznéd a hozzászólásokat láthattad volna, hogy már válaszolt rá a Caesar Film, hogy nem fogja tudni kiadni a Richardson filmet, mivel a producer meggondolta magát és másik filmet adott nekik helyette a csomagba, amit megvettek. Így egyenlőre tuti nem fog megjelenni a film.
0
2008. október 23., csütörtök 20:39
Helló Caesar!

Már nem azért, de ebben a katalógusban, ami ugyebár a 2008-as évre vonatkozik, benne van a Hotel New Hampshire, méghozzá 5.1-es magyar szinkronnal hírdetitek.
Mivel ez a film nekem nagyon kéne, jó lenne, ha mielöbb utánnanéznél, hogy mikor is jelenik meg ez a film.
Viszont, ha tényleg még idén megjelenik, örök hálám érte, mivel erősen hiánypótló alkotás!
0
2008. október 23., csütörtök 20:21
Ha ezt írták a hipokritánál, akkor keress tovább. Lesz ott még pár jelentés....:)
0
2008. október 23., csütörtök 19:59
Nahát, idáig kajtattam az idegen szavak szótárát. Legközelebb elég ha annyit írsz: köcsög. :))
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 17:05
Kedves Kiadó! Lehetne számítani a Profi eredeti-szinkronos megjelenésére is? Tudom: nem Ti adtátok ki először, de hát miért is ne? Ismét rákérdeznél a Borsalino-ra (l. 396-os hozzászólás). Valamint engem is érdekelnének a fenti Belmondo-filmek szinkronos változatban - ezeket is cseréli a Kiadó? Előre is köszönöm a választ! Balu
0
2008. október 23., csütörtök 16:48
Hipokrita.:)))
0
2008. október 23., csütörtök 15:34
Ami azt illeti az én polcomon is elfér a többi verzió mellett. :)
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 15:30
Nem kell ezért elnézést kérned.
Én bízom benne, hogy megjelenik a kiadvány, a lemezek nyilván adottak - gyanítom nem utángyártásról van szó, hanem a már meglévő lemezek újracsomagolásáról -, közeleg a karácsony, és lehet, hogy egy ilyen igényesnek tűnő kiadvány az év ezen szakában mégiscsak sikeres tudna lenni. Az ára kellemes, az élvezeti értéke magas. Limitált példányszámban biztosan lenne piaca, esetleg költségcsökkentésképp lehetne "mezei" digi ...:)
0
2008. október 23., csütörtök 15:16
Én meg a kiadó szemével próbáltam látni a dolgot, mivel a szószólójuk említette, hogy még náluk sem egyöntetű, hogy kell-e ez a kiadvány a piacra vagy sem. Szerintem nem kaszálnának vele, s elnézésedet kérem, hogy ezáltal olyan leendő termékről mondtam ítéletet, melynek megjelenését tudom, hogy nagyon szeretnéd.
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 15:09
Sajnálatos, ha azt vélted érteni az írásomból, hogy évekre volt szükségem megérteni, hogy a tárgyalt filmek magyarul is érdekelnek. És ahhoz sem évek kellettek, hogy meg tudjam venni őket, mindössze egy igényesnek tűnő kiadás meglebegtetése a kiadó részéről. Mindeddig pusztán elkönyveltem, hogy jók a szinkronok, most elgondolkodtam a vásárláson.
0
2008. október 23., csütörtök 15:04
Gratulálunk, ön nyert! :)
(P.S: Gépíró tanfolyamot keresek.:)
0
2008. október 23., csütörtök 14:26
pontosabban "először is". :)
0
2008. október 23., csütörtök 14:04
Kedves vagy, hogy nem nézel ki belőlem annyit, hogy le tudom írni a film címét. Nem tudom, ki említette ezeken az oldalakon, hogy az elgépelésekbe való belekötés milyen minőségű cselekedetnek számít netikettbeli berkekben. Innentől kezdve meg már a kiadónál van a labda, hogy mérlegelje, vajh, hány olyan labilis döntésképességű rajongó van kis hazánkban, aki több év után jut el arra a következtetésre, hogy egy vígjáték az anyanyelvén is élvezetes lehet. Közben ugyan a fél ország már bespájzolta a filmet, mert volt belőle nem egy kiadás apropóján lehetőség. Hogy téged idézzelek, nem vagyok meggyőzhető, tartom a véleményemet, csupán egy szebb csomagolás miatt már nem kéne erőltetni ezeket a címeket - szemben más Caesar gyűjtemény tervekkel, melyek darabjai korábban nem szerepeltek más kiadóknál, és itt is csak nagyrészben műanyagtokban, feliratosan,
Végül pedig sajnálatosnak tartom, hogy visszatérő jelenség az, hogy amikor valaki valamit véleményez, akkor az azzal ellentétes álláspontot képviselő szeméy egyből "megtaláltnak" érzi magát, pedig csupán eltérő gondolatokat teszünk egymás mellé, s nem az a cél, hogy rúddal üssük ki egymást a nyeregből. Nálam abszolút huszadrangú, milyen nick áll a hozzászólás előtt, s magam sem várom el, hogy valaki csak azért hallgasson szendén, mert nyájaskodni akar velem. Szóval részemről továbbra is

odavagyok magáért... :))
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 13:53
Értem. Nagyon szépen köszönöm a választ.

A kérdésem még az lenne, hogy a korábban szintén jelzett Halálos kockázat (eredeti magyar címén: Veszélyes súlycsoport) c. Belmondo-film, ill. a Meghal-tok c. Funes-film megjelenik-e valamikor?
0
2008. október 23., csütörtök 13:43
Tisztelt Caesar Film!

Ennek nagyon örülök. A kérdésem az lenne, hogy hogyan járjak el majd, mert szeretném a Belmondo díszdobozt megszerezni, szinkronos kiadványokkal. Ez a két filmem nincsen meg még belőle, a többi a korábbi feliratos verzióban.
A díszdoboz idén jelenik meg szinkronos lemezekkel?
Ha megveszem a díszdobozt, akkor a korábbi feliratos egyedi lemezeimet becserélitek más filmekre?
Vagy mit csináljak majd?
A Hitchock díszdobozzal kapcsolatban hasonló a kérdésem, ott még izgalmasabb a kérdés, mivel csak a dokumentumfilmem nincsen meg, a többit mind beszereztem, nagy nehezen a korábbi verzióban...

Köszönettel: Bolond Pierrot
0
2008. október 23., csütörtök 12:25
Tisztelt Caesar Film!

Érdeklődni szeretnék, hogy az Alice, édes Alice! (Communion) című 1976-os thriller nincs tervben véletlenül?
Sajnos kevesen ismerik idehaza, pedig nagyon jó film!
A választ sejtem, de azért bizakodom... Brooke Shields első filmszerepe volt.
0
2008. október 23., csütörtök 12:08
hm...előszöris...
0
2008. október 23., csütörtök 12:07
Előszőris, Love ActuAlly.
Másodszor pedig nagyon örülök, hogy legalább harminchat évvel fiatalabbnak (gyk: újszülöttnek) érezhetem magam, mert nekem egyik film sincs meg magyar kiadásban, ergo magyar szinkronnal. Igaz, a Love ActuAlly-t nem is szeretném szinkronosan megtekinteni, de a két Bridget-filmnek nagyon kedvelem a magyar hangját - noha sokkal többször láttam őket angolul -, és bár eddig nem éreztem szükségét, hogy a hazai kiadások is a polcomon legyenek, ennek a kiadásnak a hatására hajlandó vagyok felülbírálni eme döntésemet. Még akkoris, ha a Bridget Jones 3 lemezes diszdobozban virít a polcon már.
Szóval, vagyunk itt még páran újszülöttek, akikre Valenti-napig sem kell várni, hogy áldozzanak egy ilyen igényesnek tűnő kiadásra.
0
2008. október 23., csütörtök 11:31
Caesar, a Halál a Níluson megjelenik szinkronosan?
0
2008. október 23., csütörtök 5:06
Még pár hét és leesett volna, hogy a "pass" a "password" rövidítése. :) Kösz!
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 4:32
igen, ezért írtam oda a jelszót, amit most újra ide másolok: xpress (ez a jelszó)
0
2008. október 23., csütörtök 4:31
igen, kedves Mikey, de csak jövő év elején...
0