Caesar, a Delon-pakkban újra megjelenő javított Vörös kör külön is megvásárolható lesz majd valamikor? Ha kijön, akkor megy a mail a cseréről.
Köszi!
0
2008. október 23., csütörtök 3:15
14599
Na ja, nekem mindhárom film még a legelső kiadásában van meg (kivéve a Bridget Jones első részét, abból az UPH-s szinkronos van meg, a Love Actually meg már fekni nélküli sajna)...
0
2008. október 23., csütörtök 3:11
52685
Én is köszönöm szépen! Viszont a feltöltött állományok sajnos nem nyílnak meg, mert jelszóval védettek.
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 3:06
52685
Szerintem már mindhárom film lerágott csont. A Bridget Jonesnak pl. ez már a negyedik megjelenése lenne, s Love actuellyvel is tele a padlás. Ez a "lovepack" kifejezés sem túl eredeti, viszont kellően magyartalan, igaz, ez a legkevésbé számító momentum. Szerintem, ha mindenképpen erőltetni kéne még ezeket a filmeket, akkor sem a karácsonyi dömpingben, mivel már így is elég sűrű a kínálat. Esetleg Bálint-napra lehetne, addigra talán világra jön pár újszülött, akinek még el lehet sütni csomagban.
most posts by TM
0
2008. október 23., csütörtök 2:19
377
köszönjük a kérdést, igen, lesznek külön is ez a kettő még idén (pontos dátumokat lásd lejjebb): Idegen a házban Az örökös
a többi belmondo-film jövőre.
0
2008. október 23., csütörtök 1:49
3721
T. Caesar Film! A Belmondo (és egyéb) gyűjteményekben szinkronosan (újra)megjelenő filmek forgalomba kerülnek egyenként is (szinkronosan)? Ha igen, van-e már pontos terv az időpontokra? Előre is köszi a választ, üdv
0
2008. október 23., csütörtök 1:37
377
Kedves Tyll!
Köszönjük az érdeklődést. Ezen filmek szinkronos megjelenését már beterveztük: jövő év első negyedévére.
0
2008. október 23., csütörtök 1:12
245
Kedves kiadó!
Ha már egyre konstruktívabb itt a párbeszéd ebben a topikban, érdeklődnék, hogy egy csomó Belmondo filmet megjelentettetek szinkron nélkül: Az arany markában, a javíthatatlan, Az ellenségem holtteste, A fejvadász, A kívülálló. Van-e esély arra, hogy ezek a filmek is szinkront kaphatnak a közeljövőben?
0
2008. október 22., szerda 23:51
16458
Caesar, ne csináljátok már! Az a kiadvány nagyon jól mutatna még a dvdzoom-on is. Felkerülne, mert megvennénk :D
0
2008. október 22., szerda 23:40
377
köszönjük szépen
0
2008. október 22., szerda 23:26
19957
Tiszelt Kiadó!
Nagyon várjuk (azt hiszem irhatom mások nevében is ezt) az változásokat,persze pozitiv értelemben.
Nagyon kiváncsi vagyok az ezévvégi diszdobozos kiadásaitokra!
Sok sikert!
Üdv
Dömi
0
2008. október 22., szerda 22:38
377
ez a tuti megjelenés borítója: http://dvdfilm.blog.hu/media/Különleges történetek 3D.jpg
0
2008. október 22., szerda 22:26
377
http://dvdfilm.blog.hu/media/lovepak.JPG
de ezzel kapcs. lehet, h rossz hírrel kell szolgálnom, jövő 7en derül ki a sorsa.
0
2008. október 22., szerda 22:20
377
ez így van, a dolog tyúk-tojás folyamata inkább aképp néz ki, h figyel a főnök, mert Ti figyeltetek...
0
2008. október 22., szerda 22:19
377
mindkét kérdésre igen a válasz. :)
csak előtte kérek szépen egy mailt
info@caesarfilm.eu
0
2008. október 22., szerda 22:18
377
igen, de én inkább nyílt napnak hívnám.
most költöztünk új épületbe, vannak még hiányosságaink, de amint pl. le lesz fektetve (ezt így mondják?) a szőnyeg, stb, szívesen látunk Benneteket.
0
2008. október 22., szerda 22:16
377
mert akkor még úgy volt, a szerződésünkben is szerepelt (a többi, most megjelenő filmünkkel - pl. spermafióka egy csomagban), de később a producer kérésére cseréltük egy másik filmre (ez egyébként ez lesz: http://www.imdb.com/title/tt0105298/ )
nos, hát ezért...
0
2008. október 22., szerda 22:09
377
nos: a második, jó kiadás borítója is más. (később feltöltöm azt is) de: amennyiben kapok a már soxor említett címre egy mailt, akkor egyrészt cseréljük 1000%-os különleges történtetekre a rossz példányodat, másrészt a második példányodat kicseréljük egy bármilyen árú más caesar egylemezes kiadványra
kérek szépen egy mailt belinkelve ezt a fórum-bejegyzést, amennyiben ez így megfelel Neked.
és elnézést.
0
2008. október 22., szerda 22:00
377
igen, folyamatosan, de a nagy "roham" ez ügyben jövő év elején lesz majd
0
2008. október 22., szerda 21:59
377
köszönöm szépen, ez valóban konstruktív. milyen módon terjesszük ezt szerinted?
minden esetre feltöltöttem ide a 99%-ig tuti katalógusokat: http://data.hu/get/762640/katalogusok.zip.html
pass: xpress
0
2008. október 22., szerda 21:51
377
ok, szóval a borító ekképp néz ki (jelenleg): http://m.blog.hu/dv/dvdfilm/Sebhelyes_Drakula_cover_cfi_hu.jpg
adatok (SZERETNÉM HANGSÚLYOZNI, H A FILM JELENLEG CSAK FELIRATOS VÁLTOZATÁBAN HOZZÁFÉRHETŐ, amennyiben van rá igény, szívesen feltesszük az xpress-re, de azért nem "mertük" eddig, mert azért is szoktunk "pofont" kapni, ha feliratos filmet felteszünk ide. szinkronos verzió csak jövő év második negyedévére van tervezve):
Eredeti cím: SCARS OF DRACULA (The) Hossza: 96 perc Gyártó ország: Anglia Magyarországi forgalmazó: Caesar Film International Műfaj: horror Főszereplők: Christopher LEE (A sátán kutyája, A Gyűrűk Ura - I-III.), Dennis WATERMAN (Canterbury mesék, Új trükkök), Jenny HANLEY (Puha ágyak, kemény csaták) Rendező: Roy Ward BAKER Gyártási év: 1970 Hang: angol 5.1 Felirat: magyar Képarány: 16:9 Extra: Mozielőzetes, TV-spot, Fotógaléria Ár: 990 Ft
0
2008. október 22., szerda 21:28
9489
A Love Pack megdicsérésére mikor adtok esélyt? ( vagyis mikor jelenik meg?:) Előzetes termékfotó esetleg arról a bizonyos bőr-borítóról? Esetleg...?
0
2008. október 22., szerda 21:28
13392
De. :) A burzsoázia...-nak külön örülök!
Amellett, hogy "figyel a főnök", szerintem érdemes már csak a vásárlók miatt is korrektül működni, mert ha valaki így működik, annak hangja van, de ha úgy, annak is.
0
2008. október 22., szerda 21:27
7151
Én két példányt is vettem a filmből (KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK), mindkettőt az Xpresstől, a másodikat a javított szériából, de az ominózus korbácsolási jelenet mindkettőn a filmtől független „Unreferenced Material”-ként jelenik meg, kizárólag a DVD Shrink másolóprogramon, de a program sem illeszti be a filmbe.
Mivel lehet, hogy vannak más megátalkodott viszonteladók is az Xpressen kívül (sok-sok szmájli), talán érdemes lenne pontosítani, külsőleg miről ismeri meg az ember a javított kiadást? (Merthogy nekem mindkettő borítója, mindene ugyanolyan volt.) Vagy vegyek, amennyit bírok anyagilag, s egyszer csak találok egy javított példányt is? :))
0
2008. október 22., szerda 21:27
52685
S amíg felelsz az előző kérdésemre, addig egy konstruktív javaslat: égető szükségetek lenne egy normális, teljes, publikált címlistára, mivel rengeteg filmről csak néphagyomány útján értesült az a pár szerencsés, aki épp erre járt. Sok filmetek létezéséről nem is tudnak az emberek.