Keresés

Caesar Film International

2008. október 22., szerda 21:27
na, ha Dömi ezt elolvassa, még szebb ámokfutásba kezd más kiadókkal szemben :D
0
2008. október 22., szerda 21:25
A Peeping Tom valóban dícséretre méltó kiadás.
0
2008. október 22., szerda 21:21
hát, maradjunk annyiban, hogy az utóbbi időben (és ebben az xpress fórumán olvas6óak is szerepet játszottak) jelentősebb cégtulajdonosi figyelmet élvezünk, és ennek köszönhetően nemrég 3 főtől váltunk meg.

ez több munkát jelent a menedzsmentnek és fokozott tulajdonosi figyelmet is igényel, de inkább így, mint hogy tovább tűrjük a trehányságot. (talán többet is írtam, mint szabadott volna :) )

amit leírtál, mind-mind olyan kommunikációbeli újítás, amit a felsővezetők eszközöltek.

nem szeretnék előre menni, mert tudom, hogy sok a restanciánk Felétek, de remélem, hogy egyre elégedettebbek lesztek. szerintem az új kiadványaink (mondjuk kb. a peeping tomtól) is dicséretet érdemelnek. vagy nem? :)
0
2008. október 22., szerda 21:20
Különleges történeteket, Ali G Indahouse-t, Funes-filmeket is cseréltek?
Ha bármilyen olyan filmeteket bárhol megvásárolom, amelyikről utólag kiderül, hogy javított változat is készült, akkor azokkal a hibás, hiányos példányokkal besétálhatok hozzátok, és minden további nélkül kicserélitek?

Mert ha így van, akkor a nevetek elé biggyesztem az "Ave" szócskát!
most posts by TM
0
2008. október 22., szerda 21:18
Üzemlátogatás? Valamiről lemaradtam? :)
0
2008. október 22., szerda 21:17
A kiadó jóhírének visszanyerésének érdekében korábban kiadott szinkron nélküli kiadványokat is kicserélik, majd a javított szinkronos verziókra?
0
2008. október 22., szerda 21:15
Ha már itt tartunk, akkor miért szerepel a 2008-as rövid katalógusotokban 8. odalán?
0
2008. október 22., szerda 21:11
Még egy észrevétel:

A sebhelyes Drakula (Scars of Dracula) c. kiadványotok nem szerepel az xpress kínálatában. Kérlek küldjetek számukra egy információs anyagot a termékről, mert néhány példány itt is elkelhet.
0
2008. október 22., szerda 21:08
Jól értem, hogy a hanyag, nemtörődöm, a cég szempontjából romboló (nem-)dolgozókat, akik a Caesar hazai hírnevét könnyedén a béka ülepe alá küldték, mind sikerült kirúgdosni?

Mert (szerintem beszélhetek sokunk nevében) a mostani jeleken (blogoldal üzemeltetése, az új bejegyzések folyamatos továbbítása ide, rendszeres fórumozási-válaszadási tevékenység) igencsak meglepődtünk, eddig pont az ellenkezője volt a kiadóra jellemző.

De ha most sikerül a régi (a többiek által lent említett, sajnos tömegesen előforduló) hibákat elhagyni, akkor bízom benne, hogy sokan átléphetnek az egykori negatív tapasztalatokon.
0
2008. október 22., szerda 21:05
Köszönöm, küldök.
0
2008. október 22., szerda 21:02
1.) nekem pl. benne van a jelenet
2.) de, igen, ki lett javítva az ntsc-pal konverzióból fakadó hiba...

a cserét szívesen, csak kérek szépen egy mailt - info@caesarfilm.eu
0
2008. október 22., szerda 20:57
Értem, köszönöm a specifikált válaszokat. Javíts ki, kérlek, ha valamit rosszul tudok, de

1. Tudtommal a Különleges történetek "javított kiadásában" sem szerepel az a bizonyos hiányzó jelenet; én legalábbis nem találkoztam olyan személlyel, akinek teljes verziója lett volna a filmből, de a fórumozók hozzászólásaiból is ez derül ki...
2. A javított Battle Royale a hírek szerint mindössze kivitelében változott - egy térképpel egészült ki-, minőségében nem.

Amennyiben tévednék, örömmel élek a cserékre vonatkozó ajánlatoddal.
0
2008. október 22., szerda 20:53
szerintem sem
0
2008. október 22., szerda 20:52
nincs ilyen kimutatás, de kb. a megjelent filmjeink 1,5-2%-át kell(ett) authoring hiba miatt javítani (számításaink szerint /és látogatva más kiadók fórumait/ más kiadóknál is hasonló ez az arány, ami nem mentség persze; az utóbbi időben szerintem volt jó pár jól sikerült kiadványunk)
0
2008. október 22., szerda 20:50
Nyugodtan beszúrhatod a nevét, nem sért személyiségi jogokat.
0
2008. október 22., szerda 20:49
igen, ezek már valóban kérdések, igyexem legjobb tudásom szerint válaszolni:
Íme néhány:
A Különleges történeteket mikor javítjátok? kb. fél éve már a javított verzió van forgalomban.
A rossz minőségű Battle Royale DVD-ket mikor cserélitek javított példányokra? mindenkinek, aki eddig írt levelet (info@caesarfilm.eu), annak cseréltük, amennyiben Nálad is van rossz példány, és kapok egy mailt, már hétfőn intézhetjük a cserét, természetesen a mi (posta)költségünkre
Mikor lesz az ajándékokkal egybekötött "üzemlátogatás"? karácsony előttre tervezzük, sajnos a kedves kollléganő, aki mindent szuperül megszervezett azóta már nem dolgozik nálunk, és az adatbázist is "magával vitte", amennyiben kapok egy különálló mailt a fenti címre "Nyílt nap" tárggyal, felveszlek a listára
Miért nem válaszoltatok a kb. 47 e-mailre, amelyet ezekben az ügyekben küldtem Nektek? amennyiben elküldöd nekem továbbítva ezen maileket, ígérem lesz következménye házon belül a "nem-válaszolásnak".
Miért bizonyult minden második állításotok valótlannak? ez nem túl konkrét kérdés, amennyiben specifikálod, szívesen válaszolok
Ezek után miért teszel úgy, mintha nem értenéd a hozzászólást???? mert nem fogalmazott meg kérdéseket. a Te hozzászólásod már konkrét.

+
Az Xpress miért forgalmazza a hibás Különleges történeteket a félrevezető "Javított verzió" felirattal?? ezt tőlük kellene megkérdezni.
0
2008. október 22., szerda 20:48
„Sent: Wednesday, May 02, 2007 8:53 AM
Subject: RE: Caesar Film International - nyílt nap

Kedves …!

Sajnos a Battle Royale javított változatának elkészültéről (a pontos időpontról) egyelőre nincs információm, de természetesen amint lesz, illetve amint meglesznek az új lemezek, azonnal kicseréljük az Ön példányát is.

A nyílt nap időpontjával kapcsolatban pedig ígéretemhez híven napokon belül jelentkezem.

Üdvözlettel:

………….
PR Manager
Münchausen Film International”

Főleg az „ígéretemhez híven” kitétel megható!!
0
2008. október 22., szerda 20:44
Szerintem volt kérdés, s nem is csak a mai napon. De jól van, beszélgessünk, úgy is olyan ritkán találkozunk.
Van kimutatásotok arról, hogy hány filmet jelentettetek meg többször, javítva az korábbi kiadás bakijait?
Ha van, beszúrnád ide a listát?
most posts by TM
0
2008. október 22., szerda 20:42
Íme néhány:
A Különleges történeteket mikor javítjátok?
A rossz minőségű Battle Royale DVD-ket mikor cserélitek javított példányokra?
Mikor lesz az ajándékokkal egybekötött "üzemlátogatás"?
Miért nem válaszoltatok a kb. 47 e-mailre, amelyet ezekben az ügyekben küldtem Nektek?
Miért bizonyult minden második állításotok valótlannak?
Ezek után miért teszel úgy, mintha nem értenéd a hozzászólást????

+
Az Xpress miért forgalmazza a hibás Különleges történeteket a félrevezető "Javított verzió" felirattal??
0
2008. október 22., szerda 20:36
szívesen válaszolok, amennyiben kérdés is van.

"Cézi"
0
2008. október 22., szerda 20:35
tudomásom szerint egyelőre senki.

a producer egyelőre nem szeretné eladni a forgalmazási jogát senkinek
0
2008. október 22., szerda 19:56
Helló Cézi!

Én ugyan nem értek a filmforgalmazáshoz, de megkérdezem, gondolkodtatok már azon, hogy a jövőben esetleg minden filmet már csak egyszerre adtok ki?
Nem mondom, tök menő dolog, hogy shrink programmal fellelhető rejtett extraként bújtatjátok el egy film jelenetét, hogy megtréfáljátok a vevőt azzal, hogy mást tesztek a lemezre, mint amit ráírtok a borítóra, hogy az így felirattal megjelenő filmnek később mégis kerítetek szinkront, s újranyomjátok, persze ugyanazzal a borítóval, nehogy valaki könnyen csekkolhassa a változást, stb. stb.
Ezek a gyerekes csínytevések egy darabig menők, ahogy az is, hogy nem reagáltok a kritikákra, s akkor sem az igazat.
Kérdem én, tesztek-e valamit azért, hogy a jövőben kicsit is komolyabban vegyenek bennetek? Mert önmagában a régi filmekkel való foglalkozás édeskevés, azokat tudni kell megjelentetni, mégha minimális formában is, de legalább tisztességgel.

Ja és köszi a beígért gyárlátogatást, amikor kicseréltétek a hibás Különleges történetek lemezemet, olyan álomszerű élmény volt, hogy csak na!
most posts by TM
0
2008. október 22., szerda 19:53
És nem tudjátok, hogy melyik kiadó fogja kiadni?
0
2008. október 22., szerda 19:51
új film a cézár-blogban: A szerelem oltárán (Ian McKellennel):

http://dvdfilm.blog.hu/2008/10/22/a_szerelem_oltaran
0
2008. október 22., szerda 19:50
ezt a filmet nem mi jelentetjük meg.
0