Keresés

Caesar Film International

2008. október 1., szerda 18:02
a korábban sokat szidott Caesar Film még fog meglepetéseket okozni :D
0
2008. október 1., szerda 17:58
A levél utolsó sora lemaradt:
a kezed pedig bilibe ér. :)
0
2008. október 1., szerda 17:48
Ez jól hangzik, de vajon a Delon doboz kiadása kapcsán a Vörös kör szinkronhibája javításra kerül?
0
2008. október 1., szerda 17:42
papírzsepi, orrfújás, könnytörölgetés, pezsgőbontás
0
2008. október 1., szerda 17:37
igen lesz
0
2008. október 1., szerda 17:33
Na de szinkron lesz-é a filmeken?

Amúgy meg hiszem ha látom....
0
2008. október 1., szerda 17:31
Ezt a levelet most kaptam a kiadótól:

"Tisztelt ...........!

Köszönjük érdeklődését kiadványaink iránt. A Delon, a Belmondo és a
Funes filmek Digipack díszdobozban fognak megjelenni, a Hitchcock
gyűjtemény és Battle Royale Extra Változat fémdobozba kerül, a Bridget
Jones filmek és az Igazából szerelem pedig bőrtokban kerül kiadásra.

Üdvözlettel,

--
Schwetz Ferenc
Caesar Film International"
0
2008. október 1., szerda 16:39
És az nem is olyan nagy baj, mert kevés a jó új film mostanában. Viszont elmaradás a régiekból meg bőven akad.
0
2008. szeptember 30., kedd 18:25
Mivel lassacskán minden második hozzászólás a szinkronnal foglalkozik a filmek helyett,a Caesar is alkalmazkodni fog ehhez a Hungaricumhoz.
Új megjelenések helyett itt is jönnek majd a régiek újra.-)
Mint a többi kiadónál.
0
2008. szeptember 30., kedd 10:42
Nem a szinkronnal van nekem bajom. Illetve, nem annak hiányával.
Mondjuk van egy jó szinkron, minek hozzá szar újat készíteni, és még úgy is tenni, hogy odaírják, hogy mono, hogy azt hidd, hogy az eredeti.
Másik, megy a film, közben hallom a szinkronsáv alatt, hogy aki összedobta a szinkront kimegy pisálni, meg a tinédzser lamúr vagy mi a faszom szól a rádióból.
Stb.
0
2008. szeptember 29., hétfő 21:13
Kicsinyes személet, egy v ide vagy oda...:)
0
2008. szeptember 29., hétfő 18:37
"rénbóal". szuper. :)
0
2008. szeptember 29., hétfő 18:32
Egyetértek Rainbow-al. :)
0
2008. szeptember 29., hétfő 18:18
Szerintem inkább szinkron nélkül jelenjen meg egy film,mint sehogy.Főképpen ezen az áron.
Egy csomó régi filmre vevő lennék szinkron nélkül is,csak adnák már ki őket!
0
2008. szeptember 29., hétfő 18:15
Ők vették meg.Másnak biztosan nem kellett...
0
2008. szeptember 29., hétfő 16:34
Én nagyon örülnék, ha legalább ilyen "minőségben", de megjelennénnek Jean Eustache, Jacques Rivette, Eric Rohmer, Philippe Garrel és Louis Garrel filmjei...
0
2008. szeptember 29., hétfő 11:48
A hátteret nem ismerem, de én örülök, hogy egyáltalán hozzáférhető lesz a Caesar jóvoltából az All the little animal, és ezzel is betömődik egy foghíj a Christian Bale gyűjteményemben.
0
2008. szeptember 29., hétfő 11:06
Ja, és le az emberi jogokkal! :)
0
2008. szeptember 29., hétfő 11:05
Hogy lehet ennyi jó film kiadási joga egy ilyen igénytelen, szemét kiadónál.
Le kellene fegyverezni őket, elvenni mindent tőlük, és odaadni egy rendes kiadónak.
0
2008. szeptember 29., hétfő 10:53
Meglepve látom, hogy a Caesar beszáll a díszdobozokat a piacra dobó kiadók sorába. Amíg csak a "Love pack" nevezetű dobozt láttam, azt mondtam, na ez igen! (Főként, hogy Angliában ezek a filmek már réges - régen megjelentek egy pakkban, így azért várható volt egy itthini kiadás talán.)

De ma reggel döbbenettel láttam, hogy jönnek szépen, sorban az összetákolt "díszdobozok", ami különösen szemet szúrt, az a Funes dobozban a máshogyan talán el sem adható, szinkron nélküli Fösvény.

Azt hittem, történik valami, javul a helyzet, de ahogy elnézem, ezek a díszdoboznak nevezett valamik csak az elhibázott, szinkron nélküli lemezek gyűjtődobozai. És már elnézést, hogy ezt mondom, de ez szánalmas.
0
2008. szeptember 9., kedd 10:32
Azért én reménykedek, hátha kijavítják a hibákat.
0
2008. szeptember 9., kedd 10:18
Nem akarlak elkeseríteni, de eddig számos Caesar-kiadvánnyal volt probléma, javított változatot mindegyikből ígértek, de ezek ugyanolyan problémásak voltak, mint az eredeti kiadványok.
0
2008. szeptember 9., kedd 9:23
Válaszoltak nekem a Caesar Filmtől. Kíváncsi vagyok, hogy mikorra várható belőle javított változat. Ezt írták:

Köszönjük a levelét, sajnálattal olvastuk, hogy probléma van a kiadvánnyal.
Az 5.1 - 2.0 hangot kijavíttatuk a stúdióval. A jelenetváltással
kapcsolatban mi egy lemezen és egy lejátszón sem tapasztaltuk az
említett problémát.
A szinkroncsúszást viszont igen. Ennek a javítása egy hosszadalmasabb
folyamat - amint legyártásra kerül a javított anyag, értesítjük.
Üdvözlettel:
Kerekes Mariann
Caesar Film International
0
2008. szeptember 1., hétfő 11:16
Megvettem a Caesar Film által kiadott Megvágva című filmet. A kiadványnak sajnos rengeteg hibája van. A borító és a menü szerint is angol és magyar 5.1-es hang van rajta. Ez sajnos nem igaz, mindkét hangsáv csak sztereo. Jelenetet váltani csak a menüből lehet, film közben le van tiltva. De ezek még mindig csak kis elhanyagolható hibák a szinkron hibájához képest. Ha szinkronnal nézem, akkor egyszer csak a magyar hang elcsúszik a képhez képest 2-3 másodpercet, nagyjából négy percig tart ez az állapot, utána visszaáll a normál állapotra. Nem igazán értem, hogy ezt a hibát hogyan nem vették észre, csak le kellett volna ellenőrizni, mielőtt legyártják a DVD-t. De úgy látszik, hogy mindenféle ellenőrzés nélkül készítették el a DVD-t. Pedig ez azért elég nagy hiba. Így szinkronnal élvezhetetlen a film. Angolul magyar felirattal nézve nincs semmilyen csúszás az adott helyen. Nem ajánlom senkinek sem ennek a filmnek a megvételét a rengeteg hiba miatt. Kis odafigyeléssel ezek a hibák kiküszöbölhetők lettek volna.
0
2008. augusztus 29., péntek 10:29
Tudtommal ezeket még senki sem tervezi kiadni mostanában... De ami késik, nem múlik. Szerintem pár éven belül tuti megjelennek!
0