Keresés

Caesar Film International

2008. május 22., csütörtök 11:32
JÖN! JÖN!! JÖN!!!
0
2008. május 19., hétfő 16:22
Természetesen a Caesar Film által kiadott Ran - Káosz c. Kurosawa filmről beszéltem...
0
2008. május 19., hétfő 13:58
Elnézést!
0
2008. május 19., hétfő 13:20
"a Kurosawa filmnek sohasem volt szinkronja"
A hét szamurájnak létezik szinkronja, úgy ment a TV-ben. A véres trón-hoz, az Árnyéklovas-hoz is készült szinkron.
0
2008. május 19., hétfő 13:08
köszi szépen
0
2008. május 19., hétfő 13:06
Interneten nincsen fenn tudtommal, nyomtatásban jelent meg, én is csak a Kultúrbarlangban láttam...
0
2008. május 19., hétfő 10:25
és ilyen katalógust hol lehet nézegetni, kedves B. Pierrot?
vagy csak én nem talaáltam eddig?
0
2008. május 18., vasárnap 16:14
Az Ég veled, barátom! című filmet is ki fogják adni szinkronnal?
0
2008. május 18., vasárnap 16:00
Ez így nem igaz. De Funes, meg Belmondo filmekre igaz. a Kurosawa filmnek sohasem volt szinkronja, azt kiadhatták volna anélkül is... de dupla DVD-n...

És még annyi régi tartozásuk van, hogy azt is még jó időbe tellik ledolgozniuk... (Bunuel, Godard, Wenders, Funes, Belmondo...
0
2008. május 17., szombat 18:18
Legalább,ha kisebb tempóban is,de jönnek a filmek.Majd tanulnak a hibákból(nálunk szinkron nélkül nem kellenek a filmek),és más kiadókhoz hasonlóan a távlati terveikről sem beszélnek.Így nem lesz mit számonkérni rajtuk...
0
2008. május 17., szombat 14:14
Két film újragyártott szinkronnal:

Kurosawa: Ran - Káosz
Carné: A csalók

Egy szinkronos újrakiadás:
Funes: Fösvény

... azóta megint nagy a hallgatás a Ceasar Film részéről... (pedig már május közepe van és elég gazdag volt a 2008-as filmmegjelenéseiket tartalmazó katalógusuk)...

(P.S.: A 2008-as Caesar Film katalógus gyakorlatilag egy az egyben a 2007-re tervezett - részben feliratosan (esetenként szinkronnal) megjelent - filmjeiket tartalmazza szinkronos verziókban... Egy-két plusz film szerepel csak benne, mint pl. az Idegen a házban (Belmondo), ill. Cabiria éjszakája (Fellini)...)
0
2008. május 7., szerda 19:26
Jaaa,értem!Bocsesz kicsit időzavarba kerültem!Elromlott a fluxuskondezátorom!:)Szerintem az említett áruházban nézd meg,én már rengeteg kincsre bukkantam ott!
0
2008. május 7., szerda 19:17
Persze, keress rá, Brian De Palma - Sisters, magyar szinkron, felirat, tök normál kiadás, 1490-ért, itt is kapható, modern klasszikusok sorozat. Egyik legjobb DePalma sztem. :)
Ami a Fogjunk tolvajt illet, pont ez a lényeg,hogy teljesen megegyezik a magyar kiadás az angollal, mindkettőn feliratvan, csak hamár az összes Hitch magyarul van meg, jó lenne ebből isa magyar kiadást felhajtani. Szóval még keresgélem...:)
0
2008. május 7., szerda 19:16

Igen most megnéztem,azt hittem az a 2006-os holmi!DE NEM!!!Már megy is a kosárba,ennyiért,komolyan mondom ez vicc!Persze nem baj,nem azért mondom!:)
0
2008. május 7., szerda 19:13
Évforduló:

„Kedves xxx!

Nagy örömmel vesszük érdeklődését nyílt napunkkal kapcsolatban!

Pontos időpontot nagyjából jövő hét vége felé tudok majd adni Önnek, de az biztos, hogy csak a Különleges történetek javított változatának elkészültét követően, azaz [2007.] május 7. után kerül majd rá sor. Így ha Ön is velünk tart aznap, itt az irodánkban megkapja majd a csere DVD-t.

Következő jelentkezésemig kérem, hogy telefonszámát is küldje el nekünk!

Bízva a mihamarabbi találkozásban, üdvözlettel:

xxxxxxxxxxxxxxx
PR manager
Caesar Film International
06 23 414 390
06 30 940 0690”

Minden sora igaz...
0
2008. május 7., szerda 19:11

Azt a "Nővérek"-et adták ki?Az Obsession mellett szerintem pont a nővérek az amit mintha a Mester rendezett volna!!!
0
2008. május 7., szerda 19:08
Bizony, még a borítóján is, ráadásul magyarul, ahogy kell.
most posts by TM
0
2008. május 7., szerda 19:04

Dehát a magyar kiadáson is csak felirat van.
0
2008. május 7., szerda 18:58
Naná! Pirosbetűs nap volt, amikor idén megjelent a Nővérek, mindig sóvárogva bambultam a remek Criterion kiadást, aztán egyszer csak megjelenik, bimm, hát az egy jó huzása volt a Bestnek. Meg én nagyon szeretem az Obsessiont is, na az egy teljesen Hitchcock hangulat, mondjuk inkább ezek a régi filmjei a komolyak(Carrie, Body double), nekem az ujak már kevésbé, a Fekete Dália az nagyon közepes lett pl. De a 70-80-as években kajakra elemében volt. Sajnos a a Blow-Out-ot nem láttam a régi filmjei közül még.
0
2008. május 7., szerda 18:54
Hát, ezuton is gratula Jason, nekem "csak" 33 van meg. Azért még bizakodom, hogy meglesz egyszer a Fogjunk tolvajt, azt birnám nagyon :) Az a baj, hogy nincs időm rendszeresen átvizslatni a lelőhelyeket, de azért bármerre járok, mindenhol nyitva tartom a szemem. Külföldről rendelhető felirattal amugy, csak jó lenne a magyar kiadást beszerezni :)
0
2008. május 7., szerda 18:52

Brian DePalma filmjeit ismered?Szinte teljesen azt az atmoszférát adja mint a Mester filmjei!Bevállaltan Hitch "utánzó" mégis saját egyénisége van a filmjeinek!
0
2008. május 7., szerda 18:47

Igen jól számoltál tudtommal is 34 filmje jelent meg.Azon szerencsések közé tartozom akiknek mind a 34 megvan!A fogjunk tolvajt,én is nagyon nehezen szereztem meg,de tavaly decemberben az Elektromos Wilágban sikerült hozzá jutnom 5000 és párszáz forintért.Nagy kő leesett,csak az hiányzott az itthoni megjelenésekből.
0
2008. május 7., szerda 18:25

Egy idő után lejárnak a jogok.
A baj inkább azokkal a kiadókkal van,akikhez autómatikusan hozzátartoznak egyes studiók,de igen csekély számban adják ki a régi filmjeiket.
0
2008. május 7., szerda 18:20
Tényleg, most eszembe jutott:

Létezik, hogy előnyökhöz jut egy olyan cég, mely megveszi xy filmnek (filmcsomagnak) a jogait, ám nem adja ki őket (és nem is tervezi)?
0
2008. május 7., szerda 18:15

Az egészen régi filmeknek sokszor akkor is be lehet gyűjteni a jogait,ha látszólag egy nagy studióhoz tartoznak.
Ha a Rebecca(gyártó:Selznick,forgalmazó kb. 20 különböző cég) lehetett később Buena Vista,itthon meg kiadhatta VHS-en az Odeon,semmi sem lehetetlen.
Egyébként sok régi filmjét Hitchcock egy ma már nem létező cégnél forgatta.Selznick Pictures,RKO stb.A Forgószél és a Bűvölet is idetartozik.
Szerintem a jogok megszerezhetőek.Mikor a BUFI-nál rákérdeztem,azt válaszolták,már megszerezte valaki.
0