Meg tudom érteni a problémádat, ezek csakugyan bosszantó dolgok, az meg a "halálom", amikor két filmet csomagolnak egybe (amiknek általában az égvilágon semmi közük sincs egymáshoz:)), szóval ezek sportszerűtlen dolgok, más szót nem tudok rá :) Hiba sok van náluk, viszont nálam tavaly a Nap szépe megjelenéssel belopták magukat a szívembe (egy kicsit), hiszen elvégre is az első hivatalos Bunuel megjelenés volt Magyarországon. Ez azért érdem, szerintem nem is kicsi, ráadásul ott ha jól tudom, szintén sziporkázott a szerkesztőjük, és helyesek az adatok a borítón, ráadásul korrekt a kép-hang minősége, szóval az egy becses kiadvány nálam azóta is :-) Plusz úgy tudom, idén Bunuel díszdobozt is terveznek, 6 filmmel, ami mondjuk öröm nekem, másrészt ismét lehúzósdi, mert az eddigi 2 film (Nap szépe, Tristana) is benne lesz, szóval azokat is meg kell venni, ha tetszik ha nem, gondolom a Cézártól nem számíthatunk olyanra, hogy aki megvette a két ominózus kiadványt, annak olcsóbban odaadják a dobozt a másik 4 filmmel, így hát az eredmény megint csak félsiker :) Az meg megint egy másik dolog, hogy egyelőre nem igazán hiszem el még, hogy pont a Cézár kiad egy igényes kis Bunuel díszdobozt, ez valahogy túl szépnek tűnik, szóval ez még hogy is mondjam, Nagy Ábránd a részemről :)
Viszont én szívből drukkolok nekik, hogy hipp hopp összekapják magukat, és Magyarország legmenőbb kiadójává nőljék ki magukat, régi rétegfilmek tömegeivel, helyes speckókkal, és csinos borítókkal! Hajrá! :)