Keresés

Caesar Film International

2008. május 7., szerda 15:26
Sajnos nem, van még vagy tizenvalahány filmje, amit nem láttam...
0
2008. május 7., szerda 14:31
Ha már Hitchcock, látta már valaki közületek az Under Capricorn(1949)című filmjét?
Ugyanis ezt az egyetlen 1945 utáni filmjét nem láttam még soha...
0
2008. május 7., szerda 12:28
Veszélyes nagyon az a macska, kicsit meg is ijedtem tőle :D :D, de a Hitchcock oldal igen jónak tűnik, még csak átfutottam, de fasza kis interjúk, cikkek vannak, hamarosan átnézem tüzetesebben. Thanx.
0
2008. május 7., szerda 12:19
A haverom oldala. http://www.hitchcock.hu/ (A macska alatti zöld feliratra kell klikkelni.)
0
2008. május 7., szerda 12:10
Igen, a Rebecca óriási film, én az M2-ről rögzítettem a Forgószéllel egyetemben, persze természetesen cserélném őket eredetire azonnal, ha megérnénk :) Én egyébként akkor lettem Hitchcock fan, amikor megjelent a két Universal doboz, azokat kaptam karácsonyra ugyanis (2004-ben:)) És a 14 filmből 12 nagyon tetszett, addig én is csak a Psychot láttam tőle, aztán jobban elkezdett érdekelni a dolog. Van valami különös "báj" ezekben a Hitchcock filmekben, amit más filmekben csak ritkán lelek fel, és ez a kevésbé sikerült filmjeit és élvezetessé teszi számomra, szóval hát ez a rövidke története, hogy hogyan lettem Hitchcock rajongó :-) Azóta elolvastam egy könyvet is az életéről, meg ilyesmi, szóval birom nagyon.
0
2008. május 7., szerda 12:04
médiára
0
2008. május 7., szerda 12:03
Mondjuk ha az eredményjelzőre tekintek, Hitchcock ügyben még nem is annyore rossz a helyzet! Vannak szép fekete fehér dobozok, van Warner doboz, Cinetel doboz+Jamaica fogadó, az Észak északnyugat kiadása elég korrekt, meg vannak a Cézár filmek, ha jól számolom összesen 34 filmje került kiadásra a mesternek, ami azért nem rossz arány :) Ebben persze benne van a Fogjunk Tolvajt is, ami nagy bánatomra nincs meg nekem, pedig keresgélem erre arra :-)
A mestertől viszont bármi jöhetne, bármi, ez sajnálatos, hogy a ki nem adott filmeknek ilyen cudar a helyzete. Hát az RNR médiár majd kiváncsi leszek, mert beharangozni nagyon szépen be lehet bármit, de ez így hirtelen nekem meredeken hangzik pont tőlük, hogy 25 részes John Wayne sorozat :-) Én a Cézárban bizom még mindig, hátha megcéloznak még pár korai Hitch-remeket. Szép volna...
0
2008. május 6., kedd 23:42

RNR-nek köszönhetjük a Haggyállógva Vászkát,a Woyzeck-et,Egy tél az isten háta mogött!!!99 jó Magyar Forintért!!!!!!!!!Nagy köszönet érte!Reméljük a Wayne sorozatot igényesre csinálják meg!
0
2008. május 6., kedd 23:37

A Rebecca egy nagyon jellegzetes filmje,azért várom én is a kiadását mert az egyik kedvencem.Sajnos csak barkácsolt dvd-n van meg.De ha nincs ló....Jó ezt látni hogy így tisztában vagy vele mert sokan csak a Psycho-t,vagy a madarakat ismerik.De legtöbben még azt se.Persze nem azt mondom hogy ezek nem jók,hiszen a Psycho-t egymásután többször is meg tudom nézni!
0
2008. május 6., kedd 23:27
Van nekem valahol egy Hitchcock összesítőm, de nem találtam meg, hiába nézegettem a topikokat. Ráférne már a fórumra egy kereső, épp elég macera lenne még a saját hozzászólásaimból is kimazsolázni valami lényegi dolgot, nemhogy így, hogy még a többieké is itt foglalja a helyet. ;))

Ami a lényeg: a maradék (nálunk eddig ki nem adott) kb. 20 Hitch-film jogai szanaszét hevernek, van közte pl. Fox is, akkor meg ugyabár máris bukó, mert IC nem fogja strapálni magát iyesmire. Lehet, hogy az RNR Média lesz e problémára is a megoldás, John Wayne-témában máris ott vannak a szeren.
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 23:17
Mármint az eddigi 7 filmhez...
0
2008. május 6., kedd 23:15
Én is mindig figyelem, bárhol járok, de még azon a 7 filmen kívül nem találtam. Én mondjuk a Rebeccát, a Notorioust, meg a Spellboundot várnám nagyon. De persze még van egy jópár, Titokzatos lakó, Mentőcsónak, stb...
0
2008. május 6., kedd 23:14
Naná, egy Bunuel dobozt ki nem hagynék, az eddigi 7 Hitchcock doboz szerintem viszont bukó-gyanús :)
0
2008. május 6., kedd 21:46

És nem tudod,lesz még Hitch-film az ő gondozásukban?Mert már régóta nézegetem de azon a 7 filmen kívűl nem láttam mást.Pedig a Rebecca-t is kiadhatnák és még mennyi hiányzik huuuu!
0
2008. május 6., kedd 21:40
Bunuel nekem is van, s ha lesz doboz, benevezek rá. Tavaly év végén a 7db Hitchcockhoz is ígértek dobozt, vagyis hogy "bedobozolják" azokat, ezidáig még nem jelent meg a pack.
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 21:31
Meg tudom érteni a problémádat, ezek csakugyan bosszantó dolgok, az meg a "halálom", amikor két filmet csomagolnak egybe (amiknek általában az égvilágon semmi közük sincs egymáshoz:)), szóval ezek sportszerűtlen dolgok, más szót nem tudok rá :) Hiba sok van náluk, viszont nálam tavaly a Nap szépe megjelenéssel belopták magukat a szívembe (egy kicsit), hiszen elvégre is az első hivatalos Bunuel megjelenés volt Magyarországon. Ez azért érdem, szerintem nem is kicsi, ráadásul ott ha jól tudom, szintén sziporkázott a szerkesztőjük, és helyesek az adatok a borítón, ráadásul korrekt a kép-hang minősége, szóval az egy becses kiadvány nálam azóta is :-) Plusz úgy tudom, idén Bunuel díszdobozt is terveznek, 6 filmmel, ami mondjuk öröm nekem, másrészt ismét lehúzósdi, mert az eddigi 2 film (Nap szépe, Tristana) is benne lesz, szóval azokat is meg kell venni, ha tetszik ha nem, gondolom a Cézártól nem számíthatunk olyanra, hogy aki megvette a két ominózus kiadványt, annak olcsóbban odaadják a dobozt a másik 4 filmmel, így hát az eredmény megint csak félsiker :) Az meg megint egy másik dolog, hogy egyelőre nem igazán hiszem el még, hogy pont a Cézár kiad egy igényes kis Bunuel díszdobozt, ez valahogy túl szépnek tűnik, szóval ez még hogy is mondjam, Nagy Ábránd a részemről :)
Viszont én szívből drukkolok nekik, hogy hipp hopp összekapják magukat, és Magyarország legmenőbb kiadójává nőljék ki magukat, régi rétegfilmek tömegeivel, helyes speckókkal, és csinos borítókkal! Hajrá! :)
0
2008. május 6., kedd 20:32
495 :)
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 20:31
Pont kifogtam a múltkor egy ilyen problémás cuccukat. Igaz, nem is volt feltüntetve a borítón a magyar hang, de hát előtte már megesett az a csoda, hogy amelyik filmhez odaírták, hogy van szinkron, ahhoz nem volt, és fordítva is megesett ugyanez. Gondoltam, hátha mázlim lesz, és ezen is van szinkron, de pechemre ennél pont beletalált a kiadványszerkesztőjük a helyes specifikációkba. :) Már bele is nyugodtam, hogy a vígjátékot angolul nézzem, (pedig nem sokkal előtte láttam az egyik adón szinkronnal, s elég jól sikerült) amikor látom, hogy újra írnak valamelyik fórumon a filmről, s említik a szinkron meglétét. Már éppen leálltam volna vitázni az illetővel, amikor bekanyarodtam az egyik kétegyformabetűs elektronikai multiba, s valóban ott állt a film - szinkronnal. Caesarék azzal próbálták oltani a dolgot, hogy a szinkronos verziót egybecsomagolták egy másik, számomra gagyi filmmel, s így árulták 990-ért. Lehetne mondani, hogy akkor ez már csak 445 Ft, de egyrészt még ez is lehúzás, másrészt pedig külön nem adják, tehát még meg kell vennem valami szemetet is, hogy ha ilyen lehetetlen alak vagyok, akinek ezesetben szinkronos kiadás kell.
Szerintem más is kifutott volna a béketűrésből. Azóta még nem vettem meg, de biztos ez lesz a történet vége, mert hát vagy megszokom, vagy megszököm.
Szóval nehéz emészteni a Caesar kétarcúságát, igyekszem, bízom benne, hogy ők is ezt teszik.
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 20:14

Teljesen igazad van!Én arra gondolnék,hogy ha megvetted feliratosan,mert kell a film,és utána kiadják szinkronosan úgyis meg fogod venni:Dupla haszon!Az a helyzet hogy nekem sem fontos a szinkron,de vannak olyan filmek aminek a magyar szinkronja jobb mint az eredeti.Na azokat én is beszereztem,most megvannak duplán./Persze ez nem csak a Caesar-ra igaz/
0
2008. május 6., kedd 20:10
Igen, ezt is osztom, meg értem az IS-tis, mert azért sok (számomra) kevésbé értékes fimet is kiadtak, szóval kétélű a dolog, viszont azért vannak nagyon jó címek náluk, és ha felfejlődnek, még van esélyük! :)
0
2008. május 6., kedd 20:05
Ebben tökéletesen igazad van. Az durván sportszerűtlen, ha kiadnak egy filmet felirattal, két héttel utána meg szinkronnal. Meg hát a Különleges történetek történetét, azt borítsa most jótékony homály, az olyan volt, hogy még ma sem hiszem el, hogy megtörtént :) Viszont fejlődnek szerintem, határozottan fejlődnek...:)
0
2008. május 6., kedd 19:54
Igen, a Hitchcock-filmek rendben vannak, igaz közülük nem egy némafilm, ott már igazán nehéz lett volna elrontani valamit is! :) Viszont azt nehezen veszi be a gyomrom, hogy kiadnak egy filmet felirattal, majd pár hét múlva ugyanazt szinkronnal. S mindehhez még egy pár soros infó se kerül bele a hangosba, hogy "bocs, rájöttünk, hogy ehhez van szinkron is, nyomunk újat, várd meg, ha azzal szeretnéd nézni" . Nem egy nagy dolog, mégis jobb szájíze lenne tőle az embernek, pláne, hogy volt az az ominózus "Különleges történetek" dvd, aminél cifrábbat még nem igazán produkált egy cég sem, pedig aztán több is van, amelyikre nem igazán illik a makulátlan jelző. Na de legyünk optimisták, egyszer minden rossz véget ér.
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 19:49
Örülök, hogy valaki egyetért velem ebben, mert bár tény, hogy sokat hibázik a Cézár, azért vannak tisztességes kiadványaik, szinkront én sem hiányolom ezekről a filmekről, és bár nem digipakkokkal bombázzák a piacot, azért a régi filmek kedvelőit megörvendeztették már pár gyöngyszemmel :-) Azért érted, 990-ért Ernst Lubitsch, Marcel Carné, Luis Bunel filmek, hát nekem jöhetnek :) És nekem még nem volt olyan,hogy valótlan állt volna a borítón, bár én a Funes filmeket nem gyűjtöm, ugy hallottam ott voltak gondok ezzel. Mindenesetre ha egyszer kiadják a Peeping Tomot felirattal, nálam már nyert ügyük van :o)
0
2008. május 6., kedd 19:44

Nekem a Scars of Dracula volt ami nagyon betalált,meg a korai Hitch filmek.Úgy gondolom azokra nem lehet panasz.A Universal meg az életbe ki nem adta volna szerintem.Persze voltak olyan hibák amikről írtatok /fals adatok...egyebek/,de a Még egy nap a paradicsomban az összes hibájával együtt nagyon szíven ütött mikor megláttam a "boltban"!Azonnal meg kellett venni!Talán kiforrja magát ez a dolog!Bízzunk benne!
0
2008. május 6., kedd 19:43
Az utálat túl erős érzelem lenne akármilyen kiadó felé, ennyi energiát felesleges ilyesmibe feccelni. Nekem is vannak Caesar-filmek otthon, de az azért mégis gáz, hogy az ember már nem meri megvenni első látásra a kiadványaikat, ki kell várni, amíg itt valaki ír róla, más szerencséjén vagy kárán kell lemérni az aktuális portékájuk minőségét. S élnek, mint hal a vízben. Igen nívós címek IS tartoznak hozzájuk, amivel egy értelmesebb réteget céloznak meg, ezért is kár, hogy a missziójukat kiküszöbölhető bakikkal rongálják.
most posts by TM
0