Keresés

CSI - A helyszínelők 2. évad (6 DVD)

2010. szeptember 9., csütörtök 17:51
Eszembe sincs a nagyúrral huzakodni, mindössze annyit bátorkodtam kijelenteni, hogy egy rész alapján nem lehet megítélni egy tíz évados sorozatot. Még a legjobb tévéshow is produkál töltelékepizódokat. Ez olyan, mintha De Nirótól megnézi valaki a Rocky és Bakacsin kalandjait, s kijelenti, hogy a színész teljes filmográfiája lehúzható a vécén.
Mindazonáltal, ha vélemény érkezik egy közösségi portálra, akkor azzal lehet számolni, hogy arra reakciók is érkeznek. Most is így történt. Ettől még mindenki azt néz, amit akar, meg azt szarozhat, amit akar. Legfeljebb nincs igaza, de ez már egyéni szocprobléma. Az ajánlást sem kötelező elfogadni, ettől én még remekül fogok szórakozni azon, ami jó.
most posts by TM
0
2010. szeptember 9., csütörtök 13:54
Már ne haragudj, neked ahhoz mi közöd, hogy én melyik sorozatot kedvelem? Azt én döntöm el. Ne hogy már Te döntsd el helyettem, hogy melyik sorozatot kedveljem. Nekem egy rész is elég volt ahhoz, hogy eldöntsem, hogy tetszik-e nekem a Csi Helyszínelők sorozat, vagy sem. Nekem nem tetszett. Te felőlem azt a sorozatot kedveled amelyiket a legjobban szereted. Én nem fogom eldönteni helyetted, hogy melyik sorozatot kedveld. Azt ugyanis Te döntöd el.
0
2010. szeptember 9., csütörtök 11:37
Nem ízlés, csupán felszínes tájékozódás. De felőlem fitogtathatod.
most posts by TM
0
2010. szeptember 9., csütörtök 11:34
Én rendszeresen nézem a New York-i és a Miami helyszínelőket. Ezért kíváncsi voltam, hogy milyen a Helyszínelők sorozat. Szerintem az első kettő zseniális, a Helyszínelők meg gagyi. Én szerintem, te szerinted, meg az első kettő gagyi. Ízlés dolga. Szerintem meg Horatio Crane a legjobb főnök. Mac Taylor is király.
0
2010. szeptember 9., csütörtök 0:02
Most az InterCom-nál vannak a jogok és tavasszal azt igérték,h még idén folytatják 3.évaddal a C.S.I.-t és a többi pedig jövöre jönnek majd. De ahogy nézem ezeken is csak úgy ülnek mint az Universal jogokon. SAJNOS!!!!
0
2010. szeptember 8., szerda 23:45
Milyen érdekes: egy rész alatt az egyik csak szenvedés, a másik sorozatban egy rész alatt mindenki szenzációs. Képzeld, én láttam mindhárom sorozatot faltól falig. Ehhez mazochistának és házasnak kell lenni, máshogy nem megy. Mindenesetre 24 évadnyi összhelyszínelősdi alapján mondok véleményt, nem 3x1 epizód után. Ja, és a CSI-nek vannak unalmas részei, mégcsak azt sem mondanám rá, hogy minden szereplője zseniális, viszont a legérdekesebb sztorik ebben a szériában vannak, s Grissom a három góré közül a legjobb. Caruso figurája egy ideig poén, de utána herót, míg Sinise sajnos sótlan ebben a szerepben, abszolút csereszabatos a karaktere. Ha már csere, Fishburne nem pótolja teljesen Petersent, de végülis ugyanaz a bogaras figura valamilyen szinten. Jim Brass, Robbins, a sánta doki, Nick Stokes, mind szimpatikus figurák. Amikor Nicket elásták koporsóban, az volt minden helyszínelők legidegtépőbb duplarésze. A tizedik évad vége pedig megint olyan feszültséggel zárult, ami után tűkön ülök - de már csak egy-két hétig! :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 8., szerda 23:00
Már miért? Mert állandóan úgy billenti oldalra a fejét - azzal a kaján vigyorral a száján -, hogy mindjárt leesik?!?
0
2010. szeptember 8., szerda 22:56
Ebből a sorozatból, mármint a Helyszínelőkből csak egy részt bírtam végig nézni, utána inkább megnéztem a Miami és a New York-i helyszínelők egy-egy részét. A két utóbbi sorozat sokkal frankóbb. A szereplők is zseniálisak. Nekem nem jön be a sima helyszínelők sorozat.
0
2010. szeptember 8., szerda 22:52
A "sima" helyszínelők sorozat a legjobb. Amerika legnézettebb sorozata a Mentalistával vállvetve. Csak a hülye ertéelen a korcs utánzatát nyomják, s mivel idehaza az a birkaadó, így azért vannak oda, pedig Horatio a világ legidegesítőbb faszija.
most posts by TM
0
2010. szeptember 8., szerda 22:49
Kedves Xpress.hu. Derítsétek már ki legyetek szívesek, hogy a Miami és New York-i helyszínelőket dvd-n miért nem adták ki eddig itthon dvd-n. Számomra érthetetlen, hogy azt a két nagyon szuper sorozatot miért kezelik ilyen mostohán itthon. Hiszen több csatorna is a műsorára szokta tűzni e két sorozatot. Tehát hatalmas nagy a rajongótábora ennek a két sorozatnak. Lehet, hogy én tudom rosszul, de ezt a "sima" helyszínelők sorozatot nem nagyon szeretik a nézők, nincs akkor rajongó tábora, mint a már említett két sorozatnak.
0
2008. október 14., kedd 18:09
Nocsak, Jim bácsinak hála te is láttad azt a részt? Én igen, valóban megindító, nagyon kemény évad kezdés volt. Sajnálatos, hogy itthon így megrekedt e magas színvonalú sorozat forgalmazása. Ez volt idáig az egyetlen sorozat (leszámítva Az elit alakulatot, de azt csak egyszer kellett megvenni), amit elkezdtem gyűjteni dvd-n. Pedig abból a pénzből, amit megjelenésekkor a 3 kiadásra költöttem, tartanám az iramot a Lost-tal például. Így fájó szívvel, de ha idén nem érkezik olyan hír, hogy esetleg jövőre megoldódhat a 3. évad megjelenése körüli herce-hurca, áron alúl, de megválok az első két évadtól, mert így nincs értelme gyűjtögetni tovább. Pedig mennyire örvendeztem anno, hogy a magyar feliratos extrák és magyar menük mellett egy különösen igényes digipack-ot is sikerült összehozni... Kár érte.
0
2008. október 14., kedd 15:59
A kiadói impotenskedésnek hála még csak két dévédévad Helyszínelőket tudhat magáénak a hazai rajongótábor, már a huszadik hónapot tapossák CSI-korong nélkül a fanok így aztán olyan özönvíz előtti dolgokról sem hullt le a lepel, hogy Grissom megsüketül-e vagy sem...
Eközben odakint útjára indult a 9. évad, melynek nyitányát közel annyian nézték mint három Prison Break vagy Hősök epizódot. Nem választottak rossz programot, az egyik legjobb eddigi résszel tért vissza a csoport, amely fejezet nagyon megindító volt, William Petersen legmélyebb Grissom-alakításával.
most posts by TM
0
2007. december 11., kedd 17:38

Lord Picard!!!!

Rossz hírem van.Írtam egy e-mailt a Budapestfilmnek és megkaptam a választ.Se januárban sem februárban nem fog megjelenni a 3.évad.Még nem sikerült megállapodni a jogtulajdonossal,de már dolgoznak az ügyön.

Sajna.Még kell várnunk.......
0
2007. november 8., csütörtök 1:06
Az Xpress-nél szerintem ki lehet cseréltetni, ha sérült a dvd. Szólni kell nekik.
Várom már, hogy jöjjön a 3. évad, jó ideje nézem már s hiába láttam már nem egy részt vagy háromszor, nem tudom megunni :) A szinkron is jó, de sajnos gyakori hiba, hogy pl. Robbins doki hol magázodik, hol tegeződik, ráadásul Catherine-nek s most már a dokinak is szörnyű az új hangja, szóval hála a BuFi-nak, most már angolul, minden súlyos hiba nélkül tudom nézni :) Azt hiszem jövőre várható a 4. évad is, de azt se bánom, ha évenként jön egy évad, már így is a 8. évad fut az USA-ban s biztosra veszem, hogy lesz kilencedik is, bízok egy 10. évadban is :) Költséges, de minden fillért megérő szórakozás a CSI :)
0
2007. november 7., szerda 17:18

Lord Picard!
Én már valamikor szeptember elején megkérdeztem a budapest filtöl és azt mondták nekem is,hogy 2008. januárjában fog megjelenni.

A kedvenc sorozatom.Szép a kiadása is,csak az a baj,hogy a legutóbb rendelt második évadot szerintem a futár egy picikét megtörte.Egy picikét???Ha nagyon akarom akkor az egészet szétszedem a kisujjammal.

Az egyik ismerősöm is kapott még januárban néhány törött Bond filmet.De ott még a tok is két darabban volt.Ez a baj.Máshol nem kapni csak itt.
De ha kiadják a 3.évadot biztos meg fogom rendelni
0
2007. augusztus 14., kedd 20:34
mozsi!

Érdeklődésemre a BuFi-nál (emailben) azt mondták, hogy 2008-ban fog megjelenni a 3. évad. Ha továbbra is digipack-ban, magyar feliratos extrákkal fog megjelenni (s miért ne így jelenne meg?) akkor én örömmel várok, úgy is minden epizódot láttam már, amit már leadtak itthon és az USA-ban egyaránt :)  
0
2007. augusztus 14., kedd 18:33
:) Megnéztem, ez nagyon nagy :) Carrey for Miami :D
0
2007. augusztus 14., kedd 17:37

A Miami-ban azon kívül, hogy Horatio le-fel veszi a napszemüvegét, illetve Alexx a hullákkal beszél, semmi humoros nincs (valószínűleg ezen elemeket sem annak szánták

ajánlom figyelmedbe a YouTube-on a köv. szópárost: carrey+horatio :) ha szerencséd van Lettermann bácsi showjából láthatsz egy nagyon jó jelenetet :)
0
2007. augusztus 14., kedd 17:23
Az első hozzászólásban (persze ebben a topikban) láthatsz képeket erről a kiadásról, ami digipack. A digipack-ok jellemzői egy külső papírtok, igényesebb esetben pedig a belső más szitázású, mint a külső. Amint láthatod masszív, kihajtogatható karton(?) "dobozra" va nráragasztva a lemezt tartó tálca. Miért olyan nagy szám a digipack? Mert hazánkban, egy idő után szinte teljesen eltűntek. A Jurassic Park 4 lemezes, a Cápa, a Gladiator, a Vissza a jövőbe, a Ronin és más-más filmek első kiadásai is digipackok voltak, aztán a JP-t leszámítva (mely nem jelent meg újra) a többi a 2. kiadásra egyszerű kiszerelést kapott. Ma már ezen digipackokért kis túlzással "öljük" egymást :) A BuFi bevállalta, hogy ehhez anagyon igényes sorozathoz digipack csomagolást válasszon (az első évadhoz is), remélem a tendencia megmarad, mert már így is a itthon megjelent legigényesebb dvd kiadással büszkélkedik a CSI(sok, magyar feliratos extra, magyar menü, digipack kiszerelés).

A Viasaton hamarosan elérkeznek a 2. évad végére, utána jön a 3. évad, ezek ismétlések, múlt hét óta, csütörtök esténként adják az új, 7. évad részeit. Sztem Grissom nem malacképű :) S egyébiránt ezért is tartom (nem egy magam) a legjobb sorozatnak a CSI-t a másik kettővel szemben, mert itt nem modellek, kirakat fiúk s lányok nyomoznak, akiknek a jellemük (főleg a Miami-ban) annyira kidolgozottak, mint a palacsintázóban kapható papír tálca :) (Bocs a NY, s éegfőképp Miami rajongktól) Azalap CSI-ben jól kidolgozattak a karakterek, egyre több a bonyodalom, magánéleti titkok kerülnek majd felszínre. S ami egy ilyen szintű sorozattól elvárható (elvégre is minden részben életük legrosszabb napján találkoznak az áldozatokkal) a humor sem ismeretlen terület a szériában, gondolok itt Greg egész jellemére, a Doki bonctermi humorára, Nick és Warrick piszkálódásaira és hogy főként Grissom annyira el tud beszélni a másik füle mellett :)  enélkül az elemek nélkül márrég elfásult volna a sorozat s már mindegyik karakter a boncasztalaon feküdne ön keze által. A Kés/alatt vagy a Sírhant művek is élnek a helyzet adta komikummal, pont a CSI nem tenné? A Miami-ban azon kívül, hogy Horatio le-fel veszi a napszemüvegét, illetve Alexx a hullákkal beszél, semmi humoros nincs (valószínűleg ezen elemeket sem annak szánták :D) eleget gonoszkodtam már én is :)
0
2007. augusztus 5., vasárnap 23:23
Sziasztok, lenne egy kérdésem és egy megjegyzésem. Lehet, hogy felszisszentek, de mi az a digipack?  Itt mindenki úgy beszél róla, mintha anélkül lejátszhatalan lenne a DVD :-)

A másik, amit mondanék: nemrég óta vagyok CSI-rajongó, nagyon klassz sorozatnak tartom. Most épp a Viasaton nézem, ami megy, ez valszeg a régi. És nagyon fura, hogy a főszereplő fickó egy malacképű valaki és a többi nyomozó is nagyon fű az új sorozatbeliekhez képest... Az újban valami olasz nevű fickó szerepel, a többiekét nem tudom. :-)
0
2007. augusztus 5., vasárnap 22:58
A héten megérdeklődtem a Budapest Film-nél s mint mindig, most is hamar jött a válasz. Sajnos ebben az évben már nem várható a 3. évad, ám ha ez a ára annak, hogy ilyen kiadásban jöjjön, ám legyen :) Korábbi érdeklődésem során azt kötötték az orromra, hogy tervezik a CSI:Miami-t és a CSI:NY-ot is kiadni, a CSI dvd bevételeitől függ a dolog, de nyílván az is sokat nyom a latba, hogy a Miami-t az RTL-en sokan követték figyelemmel (átlagban 1,3 millió nézőt érdekelt hetente). S a hírek szerint a las vegas-i és a new york-i kollégák is majd helyszínelnek az RTL-en, talán már ősztől :)
0
2007. május 16., szerda 13:11
neked soha
0
2007. május 16., szerda 12:02
A Helyszínelők 3-dik Évadját mikor adják ki? Meg a CSI:New York-i helyszínelők és a CSI: Miami Helyszinelők 1évada dvd-én mikor jön ki? Meg az Rtl Klub-on menő Alias 1,2.3 évada dvdén mikor jön ki?
0
2007. március 26., hétfő 9:31
Konkrétan két hete jelent meg. Szerinted volt változás azóta? :-)
0
2007. március 25., vasárnap 22:48
de itt szó sem volt semmi féle változtatásról és nem is lesz
0