Az első hozzászólásban (persze ebben a topikban) láthatsz képeket erről a kiadásról, ami digipack. A digipack-ok jellemzői egy külső papírtok, igényesebb esetben pedig a belső más szitázású, mint a külső. Amint láthatod masszív, kihajtogatható karton(?) "dobozra" va nráragasztva a lemezt tartó tálca. Miért olyan nagy szám a digipack? Mert hazánkban, egy idő után szinte teljesen eltűntek. A Jurassic Park 4 lemezes, a Cápa, a Gladiator, a Vissza a jövőbe, a Ronin és más-más filmek első kiadásai is digipackok voltak, aztán a JP-t leszámítva (mely nem jelent meg újra) a többi a 2. kiadásra egyszerű kiszerelést kapott. Ma már ezen digipackokért kis túlzással "öljük" egymást :) A BuFi bevállalta, hogy ehhez anagyon igényes sorozathoz digipack csomagolást válasszon (az első évadhoz is), remélem a tendencia megmarad, mert már így is a itthon megjelent legigényesebb dvd kiadással büszkélkedik a CSI(sok, magyar feliratos extra, magyar menü, digipack kiszerelés).
A Viasaton hamarosan elérkeznek a 2. évad végére, utána jön a 3. évad, ezek ismétlések, múlt hét óta, csütörtök esténként adják az új, 7. évad részeit. Sztem Grissom nem malacképű :) S egyébiránt ezért is tartom (nem egy magam) a legjobb sorozatnak a CSI-t a másik kettővel szemben, mert itt nem modellek, kirakat fiúk s lányok nyomoznak, akiknek a jellemük (főleg a Miami-ban) annyira kidolgozottak, mint a palacsintázóban kapható papír tálca :) (Bocs a NY, s éegfőképp Miami rajongktól) Azalap CSI-ben jól kidolgozattak a karakterek, egyre több a bonyodalom, magánéleti titkok kerülnek majd felszínre. S ami egy ilyen szintű sorozattól elvárható (elvégre is minden részben életük legrosszabb napján találkoznak az áldozatokkal) a humor sem ismeretlen terület a szériában, gondolok itt Greg egész jellemére, a Doki bonctermi humorára, Nick és Warrick piszkálódásaira és hogy főként Grissom annyira el tud beszélni a másik füle mellett :) enélkül az elemek nélkül márrég elfásult volna a sorozat s már mindegyik karakter a boncasztalaon feküdne ön keze által. A Kés/alatt vagy a Sírhant művek is élnek a helyzet adta komikummal, pont a CSI nem tenné? A Miami-ban azon kívül, hogy Horatio le-fel veszi a napszemüvegét, illetve Alexx a hullákkal beszél, semmi humoros nincs (valószínűleg ezen elemeket sem annak szánták :D) eleget gonoszkodtam már én is :)