Keresés

Budapest Film

2006. december 8., péntek 20:24
Szia Dooku gróf!

Igen, az. _calogero barátomnak köszönhetően ugyan már szereztem belőle egy kifogástalan példányt, de nekem semmi nem elég... :))
0
2006. december 8., péntek 20:11
Ehhez azért nekem is lenne néhány szavam:
Ha az Odeonnak esze lett volna, s nem a csonkított verziót adta volna ki a Bergman: Jelenetek a házasságból, akkor talán meg is vették volna rendesen...
Az pedig egy külön érdekes magyar specialitás (ld. a könyvpiacon is), hogy nem gondolnak a raktározásra, a később ébredő vásárlókra, s ezért mindent azonnal, sőt megjelenés előtt már megjelentként reklámozva próbálnak meg eladni...

Azonfelül, ha mondjuk a Budapest Film az Orson Welles díszdobozt nem 7.500Ft-ért, hanem mondjuk 15.000Ft-ért hirdette volna meg, s persze ki is adta volna (valós specifikációkkal!!!) ugyanúgy egy hónap alatt eladta volna az összeset, mint a Warner a Tennessee Williams-at és a Sam Packinpah-et... És nyereséget is termelhetett volna vele...

Hány értékes, klasszikus szerzői-művészfilmet adott ki eddig a Budapest Film??? Szerintem nem kéne őket mentegetni...

Főleg nem akkor, amikor még mindig SEMMIFÉLE érdemi magyarázattal nem szolgáltak, miért nem jelenik meg a Orson Welles díszdoboz, az Aranypolgár és A sanghaji asszony... És miért nem valósak a honlapjukon is meghirdetett specifikációik a végre megjelent 2 Orson Welles filmnek (A gonosz érintése, Othello)...
Szerintem erre kéne inkább válaszolnia valami illetékesnek!!!

No comment.
0
2006. december 8., péntek 19:58
Szia field!

A világ urai a He-man-es (remélem jól írtam) film? Gyerekkoromban láttam, de rég volt, még egy Sceletor figurám is volt. :)
0
2006. december 8., péntek 18:30
Kedves Bufi!
Köszönöm a választ,akkor reménykedek hogy talán a második adagban benne lesz,nagyon várom már,gyermekorom meghatározó filmjei és jó lenne már valami ki pofás dvd-n is megnézni őket
0
2006. december 8., péntek 17:52
Kedves BuFi

Akkor csak az onoknel levo peldany hibatlan, nekem az elso es a masodik dobozban is lotyog a belseje. Lotyoges alatt ertendo, hogy ha lerakom a polcra a kiadvanyt, akkor tobb, mint 1mm hely marad fent, ha pedig ugy forditom a dobozt, abban a pillanatban kihullik belole a belso digipack. Az xpress-en, a kiadvany foruman is jeleztek ezt rajtam kivul illetve az altalam latott dobozok mind ilyenek voltak. Egyaltalan nem illeszkedik magassagban a belso digipack, a kulso dobozhoz. Es ez nem egyedi eset. Ezert cserere sem fogom visszakuldeni, mert feleslegesnek tartom. Kizartnak tartom, hogy csak az altalam megnezett par darab es a sajat tulajdonomban levo ket doboz lenne merethibas. Este lefotozom es felteszem ide.

A viasat 3 reklamfilm szerintem barmilyen formaban zavaro. Az egyetlen elfogadhato formatum, ha az extrak kozott lenne es az nezne meg, aki akarja. Az egy dolog, hogy csak a ket elso lemezen van es at is tudom leptetni (igen morcos lettem volna, ha ez enm igy van) de akkor is zavaro.

Remelem a masodik evadnal mar nem lesz merethibas egyetlen doboz sem.

Egyebkent arra van mod, hogy szemelyesen a kiadoban csereltessuk ki a dobozt? Ugy ertem, ha onoknel tenyleg van hibatlan meretu doboz, akkor szivesen besetalok a ket kiadvannyal es kicsereltetem. De xpress-nek visszakuldesben nem gondolkozom, mert en eddig csak hibas dobozt lattam, feleslegesen pedig nem utaztatnam a kiadvanyt.
0
2006. december 8., péntek 15:21
Kedves K!
Bár nem mi vagyunk a címzettek, azért egy fél mondatodra reagálnék. Az Odeon sajnos nem tud megélni abból, hogy világszínvonalú kiadványokat dob piacra, mint ahogy a korábbi művészfilm-kiadásokkal sem sikerült stabil pozíciókat elérnie a hazai piacon. Nem jószántukból árusították ki a maradék készleteiket a piac-gyilkos 990-es árakon (lásd: Bergman-filmek) - így tudták elkerülni a teljes buktát.
Sajnos csak úgy tűnik, hogy sok a minőséget megfizetni hajlandó igényes vásárló, a tényleges számuk ugyanis nem éri el a rentábilis szintet. Ha a Bergman-filmeket fele annyian megvették volna az eredeti árakon, mint amennyien 990 forintért, akkor most az Odeon sem havi 1-2 filmmel jelentkezne. Azt pedig látni kell, hogy az általuk kiadott filmekből még turkálós áron sem lehetne olyan mennyiséget eladni, hogy az nyereséges legyen. Maradt a nagyon szűk csapás, az olyan próbálkozások, mint amilyen a Ghost In the Shell, vagy a Bin-Jip kiadása, a Budapest Film pedig megpróbál nyitni a turkálók közönsége felé (lásd: akció-sorozat), hogy az üzletileg nem sikeres rétegfilmeket is megengedhesse magának.
A film kultúra és misszió ugyan, de ezt nem biztos, hogy értékeli a villanyszámlás, amikor csenget.
0
2006. december 8., péntek 15:06
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 8., péntek 12:06
Ha már itt van egy lelkiismeretes képviselő a kiadótól, akkor én is kérdezek:

Van-e esély az ázsiai rémfilmek (mint pl. Ringu-sorozat, Előérzet, Fertőzés, stb.) megjelentetésének folytatására?

Nagyon örülnék neki!
0
2006. december 8., péntek 11:49
Kedves Budapest Film!

Ha már így felkaroltátok Jackie Chant, Chuck Norrist és Van Damme-ot, a korai Dolph Lundgren-filmekre nincs remény? Pl. A BÜNTETŐ, SÖTÉT ANGYAL, A VILÁG URAI stb.
0
2006. december 8., péntek 11:46
Azért az akcióklasszikusoknak már ideje volt. :)))

Végre ki lehet hajítani a régi alámondásos VHS-eket (főleg a Cannon-filmekre értem, azokat eddig a VICO kivételével senki nem forgalmazta itthon). :)))

Túl a csúcson (Stallone), valamint az Invasion USA (Chuck Norris) várható majd? Cannon mindkettő.
0
2006. december 8., péntek 11:42
Kedves K

A Budapest Film alapvető küldetése a kultúrális szempontból fontos filmek bemutatása, forgalmazása Magyarországon. Sajnos ez a tevékenység veszteséges. A veszteségek fedezetére forgalmazunk kommersz potenciával rendelkező filmeket, mint a Chuck Norris vagy Jackie Chan főszereplésével készült alkotások. Ha ezek nem lennének, akkor nem tudnánk olyan filmeket, sorozatokat kiadni, mint például  a KultúrSokk vagy néhány BBC sorozat.
0
2006. december 8., péntek 11:30
köszönöm.
0
2006. december 8., péntek 11:16
Itt mintha valami félreértés lenne a számjegyek körül. A "3" az arab, és nem római számjegy. A római hármas: III.
0
2006. december 8., péntek 10:54
szia bufi! ha mást nem is, de a CSI kiadványának fejlécét kicsit átgondolhatnátok, történetesen a "3 lemezes DVD"-re gondolok; egyrészt ha már ragaszkodtok a római számhoz, akkor nem ártana a kötőjel "3-lemezes", másrészt a DVD (részben) azt jelenti: lemez, ezért aztán "slusszkulcsos" jellege lesz a szövegnek; tehát így lenne helyes: "3-lemezes kiadvány". köszi a figyelmet.
0
2006. december 8., péntek 10:46
Kedves Dokee

A New Line filmek esetében a stúdió dönt arról, hogy mikor milyen filmet adhatunk ki (javaslatot persze tehetünk). A filmeket csomagokban kapjuk meg. Idén az első csomag filmjeit adtuk ki. Jövőre 2-3 csomag várható, de sajos még mindig nem kaptunk információt arról, hogy mik lesznek a következőben. A Rémálom sorozat már benne volt az első csomagra küldött "wish list"-ben de sajnos végül nem tették bele. Remélem a következő(k)ben benne lesz.
0
2006. december 8., péntek 10:41
Kedves Already

A CSI DVD kiadása, a sorozatot gyártó cég előírása alapján történt. Tudomásom szerint ugyanígy jelent meg Angliában és Németországban is. Folyamatosan egyezkedünk arról, hogy a másiodik évadot már egyben hozhassuk ki.
A Viasat a kiadás fő támogatója. A lemez a sorozat gyártójának logójával indul, amit a Budapest Film szpotja követ. A Viasat reklámfilm a harmadik (csak az első lemezeken van rajta) és, (hogy ne legyen zavaró) áttekerhető. Úgy ítéltük meg, hogy így nem ront a kiadvány értékén.
A nálunk lévő példányok esetében a külső tok pontosan illeszkedik a digipakra. Természetesen hiba esetén az Xpressnek (is) kicseréljük a visszaküldött lemezeket.
0
2006. december 8., péntek 8:47
Kedves BuFi - bar ugysem olvassa senki a kiadotol - az miert van, hogy a CSI 12 penz es az elso evad mind a ket kiadvanya viasat3 reklammal kezdodik?
Az ember ennyi penzert elvarna, hogy ne reklammal kezdodjon, mint egy turkalos film - bar azokra is csak regebben volt ez jellemzo - es azt is, hogy a csomagolas rendben legyen. A kulso tok viszont merethibas mind a ket kiadvanyon, lonyog benne a belseje. Nem problema, hogy ilyen ara van a kiadvanynak, de ha mar ez a legdragabb uj sorozat, akkor legyen minosegi a kiadas.
0
2006. december 5., kedd 10:39
És így el is estünk egy szép Q.T. Díszdoboz lehetőségétől!
0
2006. december 5., kedd 10:38
Absollutly Right!
0
2006. december 5., kedd 10:38
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 5., kedd 10:37
Ez tény és kár, hogy  atöbbi nem hozzájuk került, legalább egységes lenne a sorozat...
0
2006. december 5., kedd 10:34
Lehet, hogy csak egyet de az is lett a legjobb Q.T. kiadvány Magyarországon!
0
2006. december 5., kedd 10:22
Nem bizony!!!!  :-)
Remélem normális lesz a kép, és nem csak szinkron lesz rajta, mint az Istenek fegyverzetén...
0
2006. december 5., kedd 10:22
Ebből csak 1et adott ki a BuFi... ;)
0
2006. december 5., kedd 10:17
értéktelen vacak ide vagy oda, én a rendőrsztorin nőttem fel, s ezzel sztem nem vagyok egyedül.
0