Azért még Ne Temessük a BuFi-t! Rajtuk kívül még senkinek sem sikerült ki hozni igazán impozáns kiadásban Tarantino filmet!
Kutyaszorítóban VS Ponyvaregény/Sin City/Alkonyattól Pirkadatig/ 4 szoba/ Jackie Brown/ Kill Bill 1-2.
0
2006. december 5., kedd 9:47
1185
Egyetértek. Az egyik legnívósabb kiadó egyre mélyebbre süllyed. Csak sajnálni tudom.
0
2006. december 4., hétfő 20:12
653
Szívemből beszélsz, hol van a Rémálom sorozat?
0
2006. december 4., hétfő 20:09
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 4., hétfő 19:49
489
Kedves Bufi! én örülök az akció-klasszikusoknak is+a Betépvért külön köszi,de kedvenc Rémálmomról mikor lesz valami infó?
0
2006. december 4., hétfő 19:13
6925
Én is pont erre gondoltam.Azt,hogy Donen produkció,csak érdekességként írtam.
0
2006. december 4., hétfő 18:02
3933
Most, hogy van jó kenőcsöm herpeszre, már minden oké. :)))
0
2006. december 4., hétfő 17:55
648
VOLVER januárban sem lesz?:(
0
2006. december 4., hétfő 17:43
7151
Patikus létedre nagyon vágod a filmforgalmazási dolgokat... :))
0
2006. december 4., hétfő 17:37
3933
A Universal az Időzsaru esetében nem terjesztette ki a jogokat a DVD-re, így történhetett, hogy bárki kiadhatta korongon. Az Amerikai fogócska pedig csak moziban volt Universal, minden más formátumra az vette meg a jogokat, aki akarta, az, hogy kinek a produkciója, tök más. A Jerry Bruckheimer-produkciók jogai sem magáé Jerry Bruckheimeré, hanem 1990-ig a Paramounté, 1995-től pedig a Disneyé, azaz a jogtulajdonosoké.
0
2006. december 4., hétfő 17:00
6925
Annál a filmnél elég sok gyártó és forgalmazó van.Braziliában a Columbia...A Universal alighanem csak a moziforgalmazó volt.Hogy én is mondjak egy példát:Az amerikai fogócska elején is a Universal logóját látjuk.De mivel elsõsorban Stanley Donnen produkció,így nálunk a Cinetel is kiadhatta.Szerencsére,hiszen a Universalra várhattunk volna.A sanghaji asszony viszont a Columbia Klasszikusok sorozatba tartozik. Akárcsak a Kék Hold völgye vagy a Becsületbõl elégtelen.
0
2006. december 3., vasárnap 22:53
14599
Miért? Az Időzsaru (Van Damme) is Universal-film, mégis a BuFi-nál jött ki.
0
2006. december 3., vasárnap 17:52
1604
Teljes káosz és érthetetlenség! :S
0
2006. december 3., vasárnap 17:51
1604
Pedig az már a kereskedelmi menedzserük szerint a raktárukban kiszállításra vár...
0
2006. december 3., vasárnap 17:11
520
A gonosz érintése pedig - amelyet a film-noir utolérhetetlen betetőzésének tartanak - az Universal tulajdona. Ezért sem értettem, miért a Budapest Film a forgalmazó? S mint kiderült, nem is így van...
0
2006. december 3., vasárnap 16:49
6925
Úgy tudom,azAranypolgár jogaival vitában állnak egy másik céggel.Ez a film várható majd. A sanghaji asszony jogai pedig sohasem voltak náluk.Fura is lett volna, ha õk adnak ki egy Columbia filmet. Ez utóbbi tényleg teljesen érthetetlen. Amit csináltak,az a házon belüli kommunikáció csõdje. Alaptalan reményeket keltettek,sajnos.A legjobb az egészben:ki akartam kölcsönözni a kedvenc tékámból A sanghaji asszonyt,ha már újra nem jön ki.Hetek óta nincsen benn.A BUFI-nál van...
0
2006. december 2., szombat 21:29
1604
Tudja valaki, hogy mikor fog valami csekélyke érdemi magyarázatot szolgáltatni a Budapest Film, hogy miért vonta vissza az Aranypolgár, A sanghaji asszony és az Orson Welles-díszdoboz megjelentetését??? Mert ez szerintem nem modi, hogy se-szó-se-beszéd csak úgy mégsem adnak ki valamit, amit ekkora durral harangoztak be, s ami a magyarországi DVD-kiadás nagykorúvá válhatóságát jelenthette volna... Mégis nem akármilyen filmről van itt szó, hanem MINDEN IDŐK LEGJOBB FILMJÉRŐL!!!
Kértek volna érte inkább kétszeres vagy háromszoros árat, de adták volna ki, a fene vinné el őket...
Csak a szemetet tudják kiadni????
0
2006. november 30., csütörtök 23:41
1449
Nekem az az információm van a BuFi-tól, hogy az általad említett másik két filmet (Life in the Undergrowth és State of the Planet) valóban idénre ígérték (még áprilisban történt ez), de 2007. első félévében meg fognak jelenni. Előbbit különösen várom, mert most megy a tévében és elképesztően szép felvételeket, trükköket produkáltak a technikájukkal a rovarokról. Szóval, jövőre minden kiderül!
És: a lepényhal meg utoljára! :-)
0
2006. november 30., csütörtök 23:00
4
A termtud csatornák sokszor irtó gagyik tudnak lenni, ellentétben Attenborough-val, és elvileg mi egy fejlett ország vagyunk, ahol talán nem kéne - akár egy egészen kicsi rétegnek is, amit azért kétlek, hogy olyan nagyon kicsi lenne - a világ első számú természetfilmesének két legmeghatározóbb sorozatára éveket várni. Ráadásul eredetileg úgy volt, hogy még idén kiadják a Life in the Undergrowth-t és State of the Planet-et, de vhogy szkeptikus vagyok e téren is, a sorozatok extrái meg vmi olyan megfizethetetlen luxusdolgok lehetnek, hogy jobb nem is beszélni róluk. (Azért ami eddig megjelent az nagyon jó, csak megjelenhetett volna már mondjuk az összes filmje)
0
2006. november 27., hétfő 19:57
1
Az a baj, hogy mindenre éveket kellett várni eddig is, hamar sztem nem várható. Bár ez nem is csoda, hiszen a term.tud. csatornák nézettsége is 1% körül mozog Mo-n, szóval az Ölj 40 embert egy késsel című akció filmet hamarabb szinkronizálják. Amúgy rendeld meg a bbcshop-tol, nem olyan nehéz fordítani Sir Davidet, én már megtettem, elégedett vagyok vele( bár Végvári Tamás hangja néha hiányzik).
0
2006. november 6., hétfő 23:04
9
Légyszives, ne meséld el, hogy azután mi történt mert a hozzászólásaid alapján te végre is hajtottad a "romanpityu" által küldött leírásokat, amire nem vagyok kicsit sem kiváncsi!
0
2006. november 5., vasárnap 22:01
131
Nem tudja valaki, David Attenborough-tól az Élő Bolygó, és az Élet a Földön várható valamikor?
0
2006. november 5., vasárnap 15:00
5
Üdv. Van-e valakinek infója, hogy tervezi a BP Film a Torrente 3. kiadását. Ha igen mikor? Köszi.
0
2006. november 5., vasárnap 1:44
14599
Ha már Budapest Film és filmhangok: valaki szóljon már nekik, hogy ne cseréljék fel a bal és jobb hangcsatornákat, mint azt tették két akcióklasszikusnál is (Missing In Action 3 és Delta Force). Meg állítólag a Dumb és Dumber is ezzel a problémával küzd. Zavaró, de nagyon.
0
2006. november 4., szombat 23:57
1791
Igen, a tavaly tavasszal kiadott DVD már az extra változat volt. Nem tudom, hogy digipack-e, de szerintem valószínű, mivel egy igazán igényes kiadványhoz digipack illik.